2020. augusztus 1., szombat

Angyal szett 💙 | Macramegyöngy

Sziasztok!

A mai bejegyzésemben egy nagyon szép ékszer szettet szeretnék nektek bemutatni, amely a Macramegyöngy webáruháztól érkezett. Ezúton is nagyon szépen köszönöm a csodaszép ékszereket! 
A Macramegyöngy webáruház nagyon szimpatikus volt a számomra már az első pillanatban, mert igazán szép és különleges ékszerek találhatóak meg a kínálatukban. Ami számomra a legszimpatikusabb volt, hogy igény esetén tetszőleges színváltozatban is elkészítik a webshopban található termékeket. Szerintem ennél klasszabb már nem is lehetne, így mindenképpen jár a virtuális pacsi a Macramegyöngy webáruház munkatársainak. ☺️

Az én csomagomban egy Angyal szett névre hallgató ékszer csomag volt megtalálható, amely tartalmazott :
  • Egy pár Angyalszárny fülbevalót
  • Egy Angyalszárny karkötőt
  • Egy Angyalszárny nyakláncot 
Mindig is nagyon érdekeltek az angyalokkal kapcsolatos történetek, filmek és könyvek, ezért nagyon örülök annak, hogy ezt a fajta "rajongásomat" az ékszer viselésen keresztül is megmutathatom a nagy világnak.


Angyalszárny nyaklánc

Ha egy kedvencet kellene választanom a szettből, az mindenképpen az Angyalszárny nyaklánc lenne. Gyönyörű és precízen kidolgozott nyaklánc, amelyet örömmel fogok hordani a mindennapokban, de akár különlegesebb alkalomra is  szívesen felvenném, mint kiegészítőt.
0,5 mm-es viaszolt zsinorból készült és Shamballa, illetve Miyuki kása gyöngy díszíti. 4x4 mm-es arany színű kapoccsal van ellátva.

Angyalszárny karkötő

Imádom a karkötőket és nincs olyan nap, hogy ne viseljek a csuklómon legalább egyet. A nyaklánchoz hasonlóan nagyon alaposan kidolgozott és mutatós karkötő, amelyet nagyon jól eltudom képzelni egy csinosabb blúzzal és farmerrel a mindennapokban. De egy kis fekete ruhával is tökéletes választás lehet jelesebb alkalomra. 0,5 mm-es viaszolt zsinorból készült, melyet Shamballa és Miyuki kása gyöngy díszíti. Az arany színű delfinkapocsnak és láncnak köszönhetően a hossza változtatható, így nem kell attól tartanunk, hogy a karkötő mérete nem lesz megfelelő a számunkra. A hossza 17 és 22 cm között állítható.


Angyalszárny fülbevaló






Fülbevalót ritkábban szoktam viselni, de ez nagyon tetszik, mert egyszerű, szép és dizájnos, de még is van benne valami plussz, ami remekül feltudja dobni még a legegyszerűbb outfitet is. Esetleg feltűzött hajjal, konttyal még inkább érvényesülni tud a fülbevaló szépsége. 0,5 mm-es viaszolt szálból készült. Shamballa és Miyuki kása gyöngy díszíti, akárcsak a karkötőt és a nyakláncot. Az akasztója szilikonnal ellátott, melynek hossza 4,5 cm, a szélessége pedig 2,5 cm. 
Többféle színváltozatban is kapható, mint pl:
- fekete-rózsaszín
- pink-rózsaszín
- türkiz-szürke
Én csak ajánlani tudom a Macramegyöngy webáruházat, mert számunkra az a legfontosabb, hogy a vásárlóknak egyedit adhassanak. Rendelésre bármit eltudnak készíteni. A termékeket szeretettel, precíz munkával és teljes odaadással készítik el. 💙

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LOLMARKT/ Egyedi pólókat terveztem