2017. augusztus 30., szerda

Book Tag 📙📗


Köszönöm Karol00-nak a kihívást!
1. Nyáron mindenkinek kicsivel több szabad ideje van, ezért az új könyvek mellett előkerülnek már a régen olvasott regények is, egy kis nosztalgia erejéig. Te melyik könyvet olvastad a legtöbbször? 
Böszörményi Gyulától a Leányrablás Budapesten című regényt. :)
Egyszerűen imádom! Megunhatatlan, csodálatos regény, remek történettel és fantasztikus karakterekkel.
2. Ha nyár, akkor kötelező olvasmány, vagy tipikus nyári olvasmányok? Ha már nem jársz iskolába, akkor értelmezd úgy a választ, amikor még iskolába jártál! 
Szégyen vagy nem szégyen, kötelezőket sosem olvastam nyáron. Év közben olvastam őket, de csak egy volt, amelyet valóban szerettem olvasni. Ez nem más, mint Mikszátk Kálmán: Szent Péter esernyője.
3. Szerinted tipikusan nyári olvasmány: 
Nyáron jobban szeretek rövidebb terjedelmű könyveket a kezembe venni, amelyek a történet szempontjából is könnyedebbek és könnyen megemészthetőek. Ilyennek mondanám pl.a Móra Kiadó általt kiadott LOL könyveket. Az idei legkellemesebb nyári olvasmányom, Kelly Oram: Csókelvonó kockáknak című regénye volt. :)
4. Ha nyár, akkor szerelem! Kedvenc könyves párosod? 
A legkedvesebb szerelmes pár számomra Callie és Gabriel, Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya című csodás könyvéből. 💕 Bár elsőnek azt hinné az ember, hogy egy jóképű, nőcsábászhoz nem illene egy könyvmoly, romantikus lelkű kisasszony, ám ha jobban megismerjük őkek, rájövünk, hogy bizony ők fantasztikus párost alkotnak.
 5. Olvasmányaid alapján, te hova utaznál el legszívesebben nyaralni? 
Ingary csodálatos földjére bármikor örömmel elutaznék ha tehetném. :) Imádom Diana Wynne Jones: A vándorló palota című regényét. Varázslat, szerelem, barátság, szeretet..mind ezek mellett roppant jó karakterek és kivaló humor színesíti ezt a regényt.
6. Ez lehűt! Mondj egy borzongató könyvet, amit szerettél.
C.J.Roberts: Fogoly a sötétben című könyve megrázott, lelkileg összetört..ennek ellenére még is imádtam.
7. Ez felpezsdít! Mondj egy érzelmektől túlfűtött, forró szerelmi történetet, amit olvastál!
Elizabeth Hoyt: Hollóherceg című könyve oly annyira magával ragadott a szenvedélyével, hogy már csak akkor tudtam lerakni nagy nehezen a könyvet, mikor már a szemeim szúrtak a fáradságtól. Edward és Anna szerelme oly annyirra forró volt, hogy a hideg, télen is biztosan elfogom olvasni. :)
8. Idén nyáron melyik könyvet viszed magaddal a nyaralásodra? 
Sajnos nem voltam idén sem nyaralni. Viszont a városban sokat voltam, oda pedig legutóbb magammal vittem Agatha Christie: Öt kismalac című könyvét.

Köszönöm, hogy elolvastátok! :)

A kihívottaim:
-Alexa18
-koveli
-Jenna04
Ha az időtök megengedi és van kedvetek, töltsétek ki te is ezt a book taget. :) 

Henrietta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱