2018. május 16., szerda

Szeress, ha tudsz!

Hány sütit érdemel? 🍪🍪🍪🍪🍪
Kresley Cole díjnyertes bestseller író. Bizonyára hallottatok már róla és olvastatok már tőle legalább egy regényt. Ha esetleg eddig ezt még nem tettétek volna meg, pótoljátok minél hamarabb, mert zseniális és izgalmas regényeket ír, amelyben persze a szenvedély is főszerepet játszik. 
Elolvastam tőle a Szess, ha tudsz! című könyvét, amely a MacCarrick fivérek harmadik része. A harmadik részben Ethan történetét ismerhetjük meg, aki a legidősebb fivér. 
Most pedig jöjjön egy kis ajánló! :) Hátha meghozom a kedveteket az olvasásához. :)
Író: Kresley Cole
Cím: Szeress, ha tudsz!
Műfaj: Történelmi romantikus
Oldalszám: 474 oldal
Kiadó: drága, hajdani Uplius-ház...
KEDVENCEM 
A történet kezdetén Ethan múltjába tekinthetünk bele. Megtudjuk, hogy hol és mikor kezdődött minden, ami miatt Ethan magába zárkózott és ami miatt szerezte a sebhelyét. Számomra ez igen kegyetlen volt. Nagyon sajnáltam, hogy így járt és ezt tették vele, miközben ő nem tett semmit. Persze ezt nem hitték el neki és a nő, aki miatt bajba került nem segített rajta. 
Mindezek után viszonylag még a regény elején egy álarcos bálba kalauzol el bennünket az írónő, ahol értelemszerűen mindenki álarcot visel. Főhősünk, Ethan ott ismerkedik meg egy Maddy nevű leányzóval. A hölgy fiatal és  vékony ezért furcsálja is Ethan, hogy ennyire magára vonta a figyelmét, hisz ő a teltebb, sötét hajú nőket részesíti előnyben. Az ismerkedésük gyorsan haladt és nagyon szenvedélyes volt. Leginkább az tetszett benne, hogy teljesen valósághű volt, hisz a vágyaknak nehezen lehet parancsolni. 
A könyvben mindkét főszereplő gondalatait megismerhetjük, ami nagyon tetszetős volt számomra, mert ezáltal jobban megtudtam őket ismerni. 
ETHAN
~
Ethan egy igazi skót férfi. Rendíthetetlen harcos és a munkája igen titkos. A jellemét illetően a külvilág felé a rossz tulajdonságait közvetíti, vagyis a morcos, erőszakos, agresszív énjét. Ám, ha időt adunk neki megismerhetjük az igazán jó humorát és a nagylelkűségét.
Nagyon szenvedélyes és birtokló típus. A szeretett asszonyáért bármit megtenne. 
Külseje: Fekete haj, fekete szem, nagyon magas és erős izomzatú. Maggie sokszor nevezi hegylakónak a gondolataiban. Az arcán egy nagyobb sebhely található.
Még hogy egy jó asszony szerelme? 
Még hogy meg tudna menteni egy hozzám hasonlóan megátalkodott fickót? 
Soha…mert nem született még olyan nő, aki annyira jóságos volna, amilyen rossz én vagyok.
MADDY
~
Maddy egy életrevaló lány. Nagyon erős és okos, emiatt hamar megkedveltem őt. Nagyon rossz környéken él egy pici szobában. Szegénysége ellenére nagyon ízlésesen van berendezve a kuckója, mivel jó kapcsolatai voltak, így a színházból kedvezményesen tudott elhozni ruhaanyagokat. A nehéz anyagi körülményei miatt gyakran szorult arra a helyzetre, hogy lopjon. Ez a tulajdonsága egy darabig még fenn maradt még akkor is, mikor már nem volt rá szüksége. 
(Az egy nagyon komikus helyzet volt, mikor lebukott Ethan előtt! :) )
Külseje: Szőke haj, kék szem, vékony testalkat, átlagos magasságú. (Könyv végén már kerekebb idomú a jólét miatt.)
Vannak férfiak, akik egészen egyszerűen nem alkalmasak a házasságra, függetlenül attól, hogy mennyire jó volna, ha éppen ők vezetnék oltár elé az ember lányát.
Ami a leginkább megtetszett ebben a regényben az az volt, hogy érzelmileg szépen lassan épült fel. A szemünk láttára bontakozott mindkét föszereplő és válltak igaz, szerető házastársakká. Az erotikus jelenetek részletgazdagak, még is a jó ízlésen belül maradtak. Viszont szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy +18 éven felül olvassátok, mert inkább érettebb olvasóknak ajánlanám. 
Nekem kedvenc lett! ❤
Történet: 5/5
Szereplők: 5/5
Borító: 4/5
Kedvenc szereplő: Ethan


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hurrá, itt az ősz! 🍂 LOLMARKT