2021. május 25., kedd

Pimkie kardigán | UMMA

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben egy Pimkie márkájú divatos kardigánt szeretnék nektek bemutatni az Umma webáruház jóvoltából. 


> Divatos és stílusos kardigánok <

Véleményem szerint a kardigán az egyik olyan ruhadarab, amelyet a leginkább kitudunk használni a szekrényünkből. 

Szinte bármivel remekül lehet őket kombinálni, ezért én nagyon szeretem őket hordani a hétköznapokon. 

Az Umma webáruházban nagyon fiatalos és divatos ruhák állnak a vásárlók részére. Jó magam is találtam több ruhadarabot, amely nagyon megtetszett, de végül a Pimkie kardigán mellett döntöttem, mert ő passzolt leginkább a stílusomhoz. 

Kifejezetten megtetszett a bordó színe és kialakítása. Végig gombos és nagyon kényelmes viseletet nyújthat bármilyen alkalomra. 

Eltudom képzelni egy egyszerű blúzzal/pólóval és egy farmerrel párosítva. Tornacipővel vagy akár egy esős, őszi napon színben hozzá passzoló, rövid szárú csizmával is nagyon jól tud mutatni. 

De akár egy hűvösebb tavaszi és nyári estén is nagyon praktikus lehet, hiszen csinos és nem mellesleg nagyon kellemes, puha anyagból készült. 

Az anyag összetétele:

43 % akril 

34 % polamid 

23 % moher 

Akril:

Az akril anyag előnye, hogy nem szöszölődik és  nem zsugorodik. Ezenkívül könnyen mosható és vasalható is. 

Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a gyapjú, ezért legfőképpen téli ruházat készítésére szokták felhasználni. 

A ruha tapintása ezáltal puha és meleg. Az akril anyag nagy előnye a pamuttal szemben, hogy a molyok nem rágják meg. 

Polamid:

A polamid szabaddá teszi, hogy a bőr lélegezhessen. Gyorsan száraz és nem ráncosodik, illetve kifejezetten kellemes a tapintása. 

Moher:

A moher pedig az angórakecske gyapjávól készült fonal, ruhaanyag, amely szintén nagyon komfortos tapintást eredményez a ruhadarabnak. 

A kardigán mérete L-es. Fontos megemlítenem, hogy minőségi termék, így hosszú ideig tudom majd a reményeim szerint viselni. Az anyag összetétele miatt bátran hordhatjuk, nem kell attól aggódnunk, hogy esetleg elkopna az anyaga. 

Pimkie: 

A Pimkie a fiatal nők számára kínál divatos ruhadarabokat egész Európában és Villeneuve - d' Ascq-ban, az észak-franciaországi Lille közelében. A Pimkie márka üzletei 30 országban vannak jelen és több, mint 700 butikot üzemeltet a cég. A Pimkie márka híres az elegáns, stílusos, üde és modern ruhadarabjairól. 

Az Umma webáruházban mindenki megtalálhatja saját stílusához legközelebb álló divatos és minőségi, márkás ruhákat. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 

https://umma.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱