2021. június 1., kedd

Dumortierit - angelit - hematit - csiszolt hegyikristály karkötő | Csodakavics

 Kedves Olvasóim,

Az utolsó termék, amely a Csodakavicstól érkezett csomagomban lapult, az egy Dumortierit - angelit - hematit - csiszolt hegyikristály névre hallgató karkötő volt. 

VÁLOGASS EGYEDI TERVEZÉSŰ ÁSVÁNY ÉKSZEREK KÖZÜL!

15% KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKRE A MAJUS KUPONKÓDDAL! 

https://csodakavics.hu/termek/dumortierit-angelit-hematit-csiszolt-hegyikristaly-karkoto/

Nagyon megtetszett a stílusa és amikor elolvastam a jótékony hatásait, rögtön tudtam, hogy nekem szükségem van rá a mindennapi életemben. 

Dumortierit, angelit, hematit és csiszolt hegyikristály ásványból készült. 

A gyöngyök mérete 8 mm és különböző méretekben lehetséges rendelni a Csodakavics webshopból. 

Én úgy mértem le a csuklóméretemet, hogy egyszerűen csak fogtam egy cérnat és körbetekertem a csuklómon, majd azt megmértem egy vonalzó segítségével. 

Az alábbi méretekben rendelhető: 

- 15 cm 

- 16 cm 

- 17 cm 

- 18 cm 

- 19 cm 

- 20 cm 

Dumortierit: 

A dumortierit nyugtatja és ellazítja az idegrendszerünket. Javítja a koncentrációs képességet és nagyon hatásos a fertőzésekkel szemben is. 

Fejfájás ellen is kíváló, valamint csökkenti a lázat és csillapítja a rosszulléteket is. Nagyon jó hatással van a remegésre és az epilepsziára is. 

Segít könnyebben venni az életet, enyhíti a félelmeket, a depressziót, a stresszt és az idegességet. 

A viselője oldottságot fog érezni. 

Hatása: 

- fejfájás ellen 

- fokozza az agy tevékenységét 

- ellazítja az idegrendszert 

Angelit: 


Másnéven angyalkőként is ismerhetjük. A tudat egyik legfőbb ásványa, amely nyugtatja a lelket és segít megtalálni önmagunkat. 

Csökkenti a depressziót és nagyon jó boldogságfokozó ásvány. 

Csökkenti a gyulladást és gyógyítja a torok betegségeit is. Rendbe hozza a test vízháztartását és segít a megfelelő testsúly kialakításában is. 

Egyensúlyba hozza a fizikai testet az égi világokkal. Lehetővé teszi, hogy kapcsolatba léphessünk az angyalokkal és erősíti a médiumok képességeket is. 

Hatása: 

- depresszió ellen 

- segít a fogyásban 

- általa kapcsolatba léphetünk az angyalokkal 

Hegyikristály: 


A hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásvány. A 12 mesterkristály egyike. A hagyomány szerint megvéd a démonoktól, a betegségektől és erőt, valamint energiát ad a viselőjének. 

Javítja az emlékezőképességet és csökkenti a depresszió tüneteit. Kiegyensúlyozottabbá teszi a viselőjét és erősíti az immunrendszert. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen másik ásvánnyal együtt használhatjuk és viselhetjük. 

Hatása: 

- sejtregeneráló 

- immunerősítő 

- méregtelenítő 

Hematit: 



A hematit ásványt már az ókorban is használták vérképződés elősegítésére és vérzéscsillapításra. A viselőjének erőt és szilárdságot ad. Komolyabb betegségek után segíti a felépülést. Normalizálja a vérnyomást, regenerálja az agyi funkciókat. Tisztítja a vér összetételét. 

Hatása: 

- oxigénellátás 

- sejt képződés 

- vasfelvétel 



Sajnos nekem nagyon sokat szokott fájni a fejem, főként a meleg időben. Ezért számomra a jótékony hatásai különösen fontosak és bízok benne, hogy majd segíteni fognak. Szívből ajánlom mindenkinek ezt a remek karkötőt, amelynek nem csak a külseje különleges, hanem számtalan jótékony hatással is bír! 💙

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱