2021. augusztus 28., szombat

Yaiza fehér blúz | Manzara

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben egy igazán csinos blúzt szeretnék nektek bemutatni a Manzara kínálatából. 

A fehér blúz klasszikus ruhadarab, amely sosem megy ki a divatból és számtalan eseményre viselhetjük, akár éveken át. A Yaiza névre hallgató fehér blúz remek választás lehet bármilyen alkalomra. Akár állásinterjúra is tökéletes választás lehet. A blúz anyagában mintás, amely nagyon különlegessé teszi a ruhadarabot. Személy szerint én odáig vagyok a különleges ruhadarabokért, ezért a Manzara kínálatában megvásárolható Yaiza névre hallgató fehér blúz már első pillantásra elvarázsolt. 

A blúz ujjai lengék és díszítettek, amely igazán kényelmessé teszi a blúzt. Az anyaga nem gyűrődős. Hagyja lélegezni a bőrt és akár a nyári hőségben is viselhetjük. A melegebb időben szuperül tud mutatni egy csinosabb és elegánsabb shorttal vagy akár szoknyával is. Én inkább a nadrágokat preferálom jobban a szoknyákkal szemben, ezért mindenképpen nadrágot viselnék hozzá. Mivel elegenás megjelenést szeretnék, ezért én feltétlenül betűrném a blúzt a nadrágba. Egyenes szárú, klasszikus szürke, kockás nadrágot párosítanék hozzá.

 Mivel az én stílusom laza és sportosabb, ezért fekete magassarkú helyett és inkább egy barna balerina cipőt választanék az outfithez. Valamint a cipőhöz passzoló, barna kistáskát. 

Én ezt a szettet viselném egy állásinterjúra. 
Egy lazább hétköznapon is szívesen viselném a blúzt, farmerrel párosítva. Ékszerként egy egyszerű, kicsit hosszabb láncon lógó nyakláncot viselnék hozzá, ugyanis a blúz mellrésznél finoman dekoltált. 

Akik szeretnétek egy különleges, szép és klasszikus blúzt, amely sosem megy ki a divatból, azoknak nagyon tudom ajánlani a Yaiza fehér blúzt. 

Jó hír, hogy az ősz beköszöntével a Manzara kínálatában megvásárolhatóak vastag ingek és csinos pulóverek is! 
Rengeteg stílusban, fazonban és színben elérhetőek. Látogassatok el a Manzara oldalára, mert biztosan megtaláljátok a nektek tetsző ruhadarabokat. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy