2021. október 7., csütörtök

3 az 1-ben USB töltővel ellátott iskolatáska szett | Gil Shop

 Kedves Olvasóim,


A Gil Shop jóvoltából ma bemutathatok nektek egy 3 az 1-ben USB töltővel ellátott iskolatáska szettet. Köszönöm a lehetőséget a Gil Shop-nak! 

https://gilemerald.hu/ 

Kuponkód: HENI10 

1000 Ft kedvezményt biztosít minden kedves vásárlónak. 

A hátitáska egy fantasztikusan praktikus kiegészítő, hiszen számtalan alkalomra viselhetjük. Magunkkal vihetjük kirándulásokra, utazásokra, szabadtéri eseményekre, suliba vagy akár munkahelyre is. Ha hosszabb időre megyek, mint néhány óra hossza, akkor szeretek magammal vinni nagyobb táskát. Erre tökéletes választás lehet egy hátitáska, amelyben minden fontos holmim kényelmesen elfér. 

https://gilemerald.hu/termek/3in1-usb-toltovel-ellatott-iskolataskaszett/

A 3 az 1-ben szettben nagyon megtetszett, hogy a hátitáskán kívül helyet kapott a csomagban két kisebb táska is. Így szettben nagyon megéri beszerezni a terméket. Három színben rendelhető meg: fekete, kék, szürke. 



A hátitáska pontos mérete 42 cm x 18 cm x 32 cm. Poliészter anyagból készült, amely vízálló is egyben. Igazán praktikus tulajdonsága a vízállósága, így nem kell attól sem tartanunk, hogy esetleg az eső miatt eláznak a tárgyaink. A táska kialakítása nagyon tetszik, hiszen az elején található egy kisebb cipzáros rekesz, amelyben tárolhassuk a kisebb tárgyainkat. Egy főrekeszből áll, amelyben található egy külön rekesz a laptop-nak. Így kíváló választás lehet a táska munkahelyre vagy akár fősulira, egyetemre is. A vallpántjai kényelmesek és állíthatóak. A táska alakja merev, hiszen a keményebb az anyaga a vízállósága miatt. Kipróbáltam és valóban sok mindent elnyel, így biztosan nagy hasznát veszem majd többféle alkalomra is, illetve a hétköznapokon is. Található rajta USB bemenet, illetve járt hozzá egy USB kábel is, amely bármikor nagy segítség lehet a mindennapokban. 

A második táska a csomagban egy oldaltáska volt, amelynek a pontos mérete 20 cm x 23 cm. A kis mérete ellenére sok holmit bele tudunk pakolni, így nagyon tudom ajánlani nőknek és férfiaknak is a rohanó hétköznapokra. Az elülső részén található egy cipzáros rekesz, a belső tere pedig egy fakkos. Az anyaga poliészter, így könnyedén mosható. 

A harmadik, egyben utolsó termék a csomagban pedig egy 18 cm x 10 cm-es kis táska volt. Egy cipzáros rekesz található rajta és belső tere vízálló. A külsején található egy nagyobb fül, amelynek segítségével a csuklónkra akaszhatjuk a kis táskát. De akár neszeszerként is használhatjuk a mérete miatt. Igazán praktikus, akárcsak a háti táska és az oldal táska. 


Összességében elégedett vagyok a termékekkel és mindenkinek ajánlani tudom, akik szeretne egy szuper iskolatáskaszettet suliba vagy akár munkahelyre. :) 

A Gil Shop kínálatában megtalálható: 

- Pelenkázótáskák 

- Iskolatáskák 

- Óvodatáskák 


Minőség, kényelem!


19.990 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás. 

100% megbízhatóság. 

Probléma esetén a termékek árát visszatérítik. 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱