2021. december 18., szombat

Harry Potter 1000 darabos puzzle | Best Stuff | 🌲

 Kedves Olvasóim,

A mai blogbejegyzésemben egy szuper kikapcsolódást nyújtó játékot szeretnék nektek bemutatni, amely a Best Stuff webáruháztól érkezett a napokban. Ezúton is köszönöm szépen! 

👉 https://beststuff.hu/ 👈

Az első termék, amelyet választottam az egy Harry Potter 1000 darabos puzzle volt. Imádom a Harry Potter filmeket és könyveket és még sosem volt 1000 darabos puzzle játékom, így nagyon örülök, hogy őt választottam. :) 

👉  https://beststuff.hu/Termekek/Harry-Potter-poszter-1000-darabos-puzzle 👈 

A puzzle Hivatalos Harry Potter termék, amely tökéletes ajándék lehet akár karácsonyra is. A kirakott puzzle egy posztert fog ábrázolni Harryről, Ronról, Hermioneról és néhány fontosabb mellékszereplőről. Mint például Hagrid, Piton Professzor vagy éppen tudjuk ki.  Megtalálható rajta mind a nyolc film poszter képe és a Harry Potter felirat. A doboz hátulján pedig maga a kirakott kép található meg. A játékot 8+ éves kor felett ajánlott, de  felnőttek számára is tökéletes szórakozás lehet. Én is magamnak választottam a játékot, de akár közösen is jó móka lehet a barátokkal vagy a családdal kirakni. 

A puzzle az egyik legnépszerűbb játék, amely remekül fejleszti az agyat és számtalan jótékony hatással is rendelkezik. A puzzle fejleszti a koncentrációt, a kitartást és a logikai gondolkodást is többek között. Emellett a puzzle remek szórakozást nyújt és az elkészültével pedig sikerélményt is okoz. 

A puzzle jótékony hatásai: 

- stressz csökkentő 

- szuper kikapcsolódást nyújt 

- fejleszti a rövid távú memóriát 

- javítja a közérzetet és az önbecsülést 

Érdekességek 

A puzzle játékot másnéven nevezhetjük kirakós játéknak vagy összerakós játéknak is. A feltalálójának az angol John Spilsbury-t tartják, aki térképkészítő és rézmetsző volt. 1763-ban egy Nagy-Brittania térképet ragasztott egy falapra, majd ezt szétfűrészelte a grófságok mentén. Innen ered az angol elnevezése a "jigsaw puzzle". A jig-saw lombfűrészt jelent, a puzzle pedig rejtvényt. A szétfűrészelésének az volt a célja, hogy a földrajzi tanítása során a tanulók könnyebben memorizálják a tanultakat és, hogy jobban koncentrálhassanak. 

Az általunk ismert mai puzzle a 19. században jelent meg először, majd a 20.század második felében kezdték meg a játék tömeggyártását. Manapság már nagyon jó a puzzle nyomtatási minősége, a színek tartóssága és a vágási pontosság is jelentősen javult. 

Nekem személyes kedvencem lett a Best Stuff webáruházban megvásárolható Harry Potter 1000 darabos puzzle! Nagyon jó minőségű és valóban egy élmény kirakni a puzzle-t. Én úgy terveztem, hogy a közelgő karácsonyi ünnepekkor fogom kirakni, de nem bírtam addig várni, így már a hétvégén neki kezdtem. :) 


A Beststuff oldalán biztosan megtaláljátok a megfelelő ajándékot a családtagjaitoknak, a barátaitoknak, a párotoknak vagy akár saját magatoknak, hogy ha magatokat szeretnétek meglepni valami szuper tárggyal. 😊

Sőt, hogy ha 20.000 forint felett vásároltok a szállítás ingyenes!

Akár 1 nap alatt megérkezik hozzátok a rendelésetek!

Én teljesen megvagyok elégedve a termékkel és a szállítással is. Ismét nagyon gyorsan megérkezett, már másnap hozta is a futár.

Köszönöm szépen a lehetőséget a Beststuff webáruháznak!

👉 https://beststuff.hu/ 👈 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱