2022. január 22., szombat

Sportmelltartó | Traxis |

 Rendszeres sportoláshoz mindenképpen érdemes beszerezni egy kényelmes és minőségi sportmelltartót. Bármilyen testmozgás végzésnél remekül lefixálják a melleket, így szuper tartást és fedést biztosítanak. A sportmelltartók kifejezetten arra lettek kifejlesztve, hogy mozgás közben a mellek kevesebbet mozduljanak el. Az átlag melltartókhoz képest vastagabbak a pántjai, amelyet biztonságosan megtartják a mellet. A termék pedig az egész mellet befedi. Sportolás közben mindenképpen szükséges sportmelltartót hordani, mert ezáltal megelőzhető a mellek idő előtti megereszkedése. A sport melltartók előnye még, hogy nagyon kényelmesek, gyengédek a bőrhöz és nem dörzsölik ki azt. Ezenkívül rugalmasak és kifejezetten strapabíróak. 

Tisztítása: 

Minden használat után érdemes kimosni, hogy a baktériumok ne telepedhessenek meg az anyagban. Ajánlott a kézi mosás, a kézi mosási program és az alacsony hőfok használata. 

Egyes sportmelltartók magasabb hőfokon is moshatóak, amelynek jelölése a termékcímkén tekinthető meg. 

Annak érdekében, hogy a melltartó ne veszítse el a formáját, ne használjunk klórtartalmú tisztítószert és vízlágyítót, mert ezek az anyagot károsítják. Ha ezeket a tisztítási javaslatokat betartjuk, akár évekig tudunk hordani egy jó minőségű sportmelltartót. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱