2022. április 9., szombat

Körvonal - Az őszinteség játéka ⭐

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben egy igen különleges kártyajátékot szeretnék nektek bemutatni a Körvonal webshop jóvoltából. 

https://korvonal.com/hu/

Személy szerint én imádom a kártyajátékokat, mert nagyon kellemes kikapcsolódást nyújtanak a számomra és remekül el lehet velük szórakozni a családdal vagy akár a barátokkal is. 

A Körvonal pedig egy olyan kártyajáték, amely kérdésekből és feltevésekből áll. Ezek a kérdések segítenek abban, hogy jobban megismerjük egymást és önmagunkat is. 

Én a húgommal próbáltam ki elsőként a Körvonal kártyajátékot és azt kell mondanom, hogy nagyon sokat nevettünk, új dolgokat is megtudtunk egymásról és eldöntöttük azt, hogy rendszeresen fogunk majd játszani a játékkal, akár majd a család többi tagjával is. 

A Körvonalban az is nagyon szuper dolog, hogy nincsenek rossz válaszok! Az őszinteség az egyetlen betartandó szabály! 

A játékokhoz legalább két fő szükséges. Gyorsan telik vele az idő. Egy idő után már csak azt vesszük észre, hogy nem is játszunk-hanem beszélgetünk. Mi is közel három órán keresztül játszottunk, de sokkal kevesebb időnek tűnt, mert remekül szórakoztunk közben. 

A játékot képféleképpen lehet játszani: 

- Az egyik játékos mindkét esetben húz egy lapot és felolvassa a rajta szereplő kérdést. A felolvasott kérdést csak ő maga válaszolja meg, a többiek meghallgatják és a soron következő játékos új lapot húz, amit már ő válaszol meg. 

- A másik opció, hogy a játékos által felolvasott kérdést az összes résztvevő megválaszolja sorban egymás után. 

Ha esetleg úgy érzed, hogy a kérdés túl nehéz és nem állsz készen rá vagy nem szeretnéd megválaszolni, akkor húzz bátran egy másik lapot. Sok nevetés vár rád játék közben, de a komolyabb kérdéseknél akár néhány könnycsepp is kicsordulhat... 

Ami garantált, az a felejthetetlen élmény! 💙

A doboz tartalma: 80 db kártyalap 

Nagyon hálás vagyok a Körvonal csapatának, hogy kipróbálhattam ezt a fantasztikusan szórakoztató és különleges kártyajátékot! 
Ajánlom mindenkinek, akik kreatív szórakozást keresnek, és persze azoknak akik szintén szerelmesei a kártyajátékoknak. Maga a kártya nagyon minőségi és a csomagolása is igazán esztétikusra sikeredett! 

A Körvonal kínalátban megtalálhatóak még az alábbi kártyajátékok: 
- Körvonal - Az őszinteség játéka 
- Körvonal mini - Kérdések gyerekeknek 
- Ki az, aki - a játék, ahol kiderül, milyenek vagyunk egymás szemében 
- Körvonal 2 - A szabály a régi, a kérdések újak 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱