2022. május 15., vasárnap

Ékes-Bogas + Gyermeknapi nyereményjáték

 Kedves Olvasóim,


A közelgő Gyermeknap alkalmából szeretnék a figyelmetekbe ajánlani gyermekeknek készült termékeket az Ékes-Bogas online webshop jóvoltából! 

👉 https://ekesbogas.hu/spd/gyt202102/Jegvarazs-gyerek-hatizsak 👈

Az édesség és a játék is nagyon szuper ajándék, de én jobban szeretem meglepni a család gyerkőceit ruhákkal vagy éppen hasznos kiegészítőkkel. Ezért is esett a választásom az alábbi Jégvarázs mintás gyerek hátizsákra. Mi nálunk a gyerekek körében az egyik kedvenc mesefilm a Jégvarázs, amely már több éve megjelent mint Disney mesefilm, de még ma is igazán közkedvelt. Persze a mintán kívül fontos szerepet játszott a praktikusság is, hiszen egy hátizsák mindig jól a gyerekeknek. Óvodába, városi sétára, kirándulásra vagy éppen a nagyszülők meglátogatása során is igazán hasznos kis termék lehet. 

A mérete 26 x 30 cm, amelyben bőven fér uzsonna, váltó ruha, víz, üdítő és még egy kisebb játékot is bele lehet csempészni. 

A pántjai állíthatóak és maga a táska pedig nagyon szuper minőségű, tartós anyagból készült. Könnyen tisztítható és kényelmes viseletet nyújt a gyermekeknek. 

Kapható többféle mintában és színben is, mint például:

- Bing nyuszi 

- Minnie egér 

- Verdák 

- Jégvarázs 

Én a Jégvarázs mintát választottam, mert nálunk ez az egyik kedvenc. A két főszereplő, Anna és Elza minta kapott helyet a táskán. Véleményem szerint nagyon szép és biztosan hatalmas örömöt tudunk vele szerezni bármely Jégvarázs rajongó kislánynak. :) 

NYEREMÉNYJÁTÉK

👉https://m.facebook.com/ekesbogas/👈 

Érdemes figyelemmel követni az Ékes-Bogas Facebook oldalát, mert Gyermeknap alkalmából nyereményjátékkal kedveskednek a leendő vagy már meglévő vásárlóknak! 😊 

Érdekességek: 

A Gyermeknapot a világ más országaiban is megünneplik. Nálunk, Magyarországon 1931-től ünneplik, bár eleinte még Gyermek Hétnek hívták. Megünneplése Törökországból ered. Az első Gyermeknapi ünnepet Törökországban tartották meg 1920. április 23-án. 

Idei Gyermeknap: május 29. Vasárnap! 😊


https://ekesbogas.hu/ 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy