2022. május 11., szerda

Fashion For You 👜

Kedves Olvasóim,
A mai blogbejegyzésemben a Fashion For You online webáruház jóvoltából divatos ruhadarabokat és kiegészítőket mutathatok be nektek! A Fashion For You webáruháznak ezúton is köszönöm szépen a lehetőséget! 


Az első termék, amely bekerült a virtuális kosaramba az egy baseball sapka volt. 

Mesh Panel Cap Baby Pink baseball sapka - Gym Beam 



Nagyon szeretem a baseball sapkákat, mert azonkívül, hogy praktikus kiegészítők, remekül feltudják dobni a szettünket. A Gym Beam baseball sapka egy stílusos és egyszerű darab, amelynek elsőként a halvány rózsaszín színe tetszett meg. Az egyszerűsége ellenére egy szuper darab, amelynek a közepén található meg a Gym Beam felirat. A sapkán szellőző lyukak találhatóak meg, amelyek biztosítják az anyag maximális szellőzését. Illetve található rajta egy műanyag csat is, amely azt a funkciót látja el, hogy könnyedén a fejmérerünkhöz illően állíthatjuk be a terméket. 
A színe ne tévesszen meg senkit, ez egy Unisex darab, így bárkinek remek választás lehet nemtől függetlenül. A jobb szellőzés érdekében az egész sapka kerületén szellőző lyukak találhatóak meg. Így a nyári hőségben is igazán praktikus kiegészítő lehet a mindennapokban. Szuper trendi, így edzésre vagy akár a mindennapokra is nagyon jó választás lehet. Megvéd az esőtől és a forró naptól is! 
Én csak ajánlani tudom mindenkinek, mert nagyon kényelmes és divatos kiegészítő is egyben. :) 

A második termék, amely elnyerte a tetszésemet az egy farmer volt. 

Magas derekú farmer - Világoskék 


A farmer az egy örök darab, sosem megy ki a divatból. Bár az éppen aktuális trendek váltogatják azt, hogy melyik fazon a legtrendibb, de a testhezálló darab még mindig igazán divatos és közkedvelt a hölgyek körében. Én magam is nagyon szeretem a csinosabb, testhezálló farmereket, mert amellett, hogy trendik, kényelmesek is egyben. Mivel itt a tavasz és a szép napos idő, előtérbe helyezem a világosabb és élénkebb színeket. Ezért egy világoskék színben választottam, amelynek nagyon örülök, mert szuperül néz ki élőben is. 
98%-ban pamut és 2%-ban spandex az anyaga. Kellemes érzet viselni, puha és rugalmas az anyaga. Testhezálló darab, amely övbújtatókkal is rendelkezik. Ötzsebes fazon és többféle méretben is kapható: XS, S, M, L, XL. 
Mosógépben mosható, maximum 30°-on enyhe programon. Viszont nem fehéríthető és szárítógépben sem szárítható. Vasalni lehet maximum 110°-on. Vegytisztítani pedig tilos. 
Márkája: Victoria Moda 
Összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, mert minőségi, nagyon kényelmes és persze remekül is néz ki. Könnyen párosítható nőiesebb de akár sportosabb ruhadarabokkal és kiegészítőkkel is. 

Úgy gondoltam, hogy a rózsaszín baseball sapkához és a világoskék farmerhez remekül passzolna egy színben harmonizáló táska. Így esett a választásom erre a szuper kis táskára. 

Steppelt Minitáska - Rózsaszín


Imádom a kisebb méretű táskákat, a kedvenceim pedig a steppeltek, így számomra nagy szerelem ez a kis táska. Műbőrből készült, így könnyű tisztítani. 
A mérete pont ideális a mindennapokban vagy akár moziba, vacsorára vagy éppen randevúra. 
A vállpántja keskeny műbőr anyagból készült, illetve dekoratív fémláncból. Az anyaga nem rugalmas, 100 poliuretán. Victoria Moda márkájú.  Nem mosható, nem fehéríthető és tilos a vegytisztítás. Szárítógépben nem szárítható. 
Victoria Moda 
A Victoria Moda divat márka kreatív, független, intelligens és trend tudatos nőknek kínál divatos ruhadarabokat, akik szeretik személyiségüket és nőiességüket a stílusukkal kifejezni. 
Inspiráló termékeket találhatunk a kínálatukban megfizethető áron. Törekednek arra, hogy a legutolsó trendek darabjai mellett a legfontosabb alap darabokat is biztosítani tudják a jól öltöző kedves vásárlóknak. Szerintük a divat több, mint az, ahogy öltözködünk - arról is szól, hogy magabiztosan kifejezzük általa, hogy kik is vagyunk igazából! 

Az oldalt a Penna-Office Kft. üzemelteti. A cégről tudni kell, hogy több mint 15 éve kapcsolódott be az elektronikus kereskedelembe.
A Penna-Office Kft. 100 % magyar tulajdonban lévő vállalkozás.
2021-ben egy pohár bor mellett a cég tulajdonosai arra a konszenzusra jutottak, hogy egy régi álmot megvalósítva újabb portfólióval bővítik cégük tevékenységét.
 
 
Hogy kik is vagyunk?
A FashionForYou egy olyan márka, ami a kényelmes és divatos szettek mellett az egészséggel is törődik!
Éppen ezért VITALITÁS menüpontunkban különféle kollagénporokat, étrendkiegészítőket, jóga kellékeket, és egyéb olyan terméket találhatsz, ami az egészségedet szolgálja!
Ha a FashionForYou jut az eszedbe, akkor ne csak ruhákra gondolj!
Kiegészítőkkel és sportoláshoz szükséges kellékekkel is szemezhetsz termékkínálatunkban, mint például derékmelegítő, kesztyű, sporttáska, divatos táska, övek és fitnesz és jóga eszközök.
 
Mi jellemez bennünket?
Mindig a vásárlóink érdekeit nézzük! Éppen ezért igyekszünk minden rendelést és vásárlást a lehető leggyorsabban kézbesíteni, hogy ne kelljen sokat várni az érkezésére. Gyors és megbízható szállítással dolgozunk, a rendelés felvételétől számítva akár 1-2 napon belül is kézhez kaphatod a rendelésed, 20 000 Ft-tól pedig ingyenesen házhoz visszük terméked
Minden termékünk készleten van, vagyis azonnal megvásárolhatóak és nincs várólista! Nem kell előrendelned vagy feliratkoznod a termék lefoglalása miatt, azonnal tudjuk küldeni a csomagot!
 
Oldal célja: 35-45 éves hölgyeknek divatos de nem a minden sarkon szembe jövő egyedibb ruhákat és termékeket szeretne árulni. A korosztálynak megfelelő trendi kiegészítőkkel, vitaminokkal.
 
Általános leírás:
Törekszünk arra, hogy az oldalon egyedi stílusú, divatos, jól kombinálható ruhákat áruljunk. Amelyek nem jönnek szembe minden sarkon (nem egy fast-fashion áruház kollekcióját követjük)
A divat mellett a mai nők számára fontos vitaminokat, illetve kollagént is árulunk jó áron.

Ha jó minőségű, divatos és megbízható trendi ruhadarabot szeretnél vásárolni, illetve fontos számodra az egészséges életmód, válaszd bátran a Fashion For You online webshopot! 

👉https://fashionforyou.hu/👈

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy