2023. március 1., szerda

Perran hátizsák

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben egy igazán praktikus és divatos hátizsákot szeretnék nektek bemutatni a Manzara kínálatából. 

Számomra a kényelem nagyon fontos, ezért a hétköznapokon is igyekszek minél inkább komfortosabb ruhadarabokat és kiegészítőket viselni. 

Táska fazonok közül többet is nagyon szeretek viselni, de munkába járáshoz számomra a hátizsák vált be a legjobban. Azért szeretem a hátizsákot, mert sok mindent bele tudok pakolni, majd egyszerűen csak feldobom a vállamra és már útra is kelhetek, ráadásul a kezeim is szabadon maradnak. 

A Manzara kínálatában több divatos termék is megtalálható, mint pl.táskák, ruhák, felsők, pulóverek, kiegészítők, fehérneműk. Gyönyörű szép csipke fehérneműk közül választhatunk egyedi és különleges darabokat. A fehérneműk mellett igazán szép selyem pizsamák is rendelkezésre állnak a kedves vásárlók részére, vagy akár különlegesebb termékeket is választhatunk , mint például babydoll vagy body

Több hátizsák is nagyon megtetszett, de végül a Perran névre hallgató, fekete színű hátizsák mellett döntöttem. Rendkívül megfogott a táska kialakítása és praktikussága. Nagyon könnyedén átalakíthatjuk a sportosabb hátizsákot egy nőies és vagány válltáskává. 

A hátizsák magassága 29 cm, a szélessége 26 cm, a mélysége pedig 12 cm. Akasztófület is megtalálhatunk rajta, melynek mérete 6 cm. 

A táska belső kialakítása is nagyon tetszik,  mert rendezetten és helytakarékosan tudjuk elhelyezni benne a tárgyainkat. A táska külső részén is megtalálhatunk több tárolásra alkalmas rekeszt. A táska elején mindkét oldalán cipáros tároló helyet találhatunk. Ide elhelyezhetjük azokat a tárgyainkat, amelyek a legfontosabbak és jó ha minél inkább kéz közelben vannak. A hátizsák mindkét oldalán egy-egy zsebet láthatunk , amelybe akár zsebkendőt vagy bármilyen apró tárgyat elhelyezhetünk. A hátsó részén egy nagyobb cipzáros rekesz kapott helyet, amely szintén nagyon praktikusra sikeredett. 

A vállpántjai kényelmesek és állíthatóak, illetve a táska tartalmaz egy lecsatolható vállpántot is, amely segítségével hátizsákból könnyedén válltáskàt tudunk varázsolni. 

Maga a táska letisztult és klasszikus stílusú, amely ezüst kiegészítőkkel lett díszítve. Időtlen darab, amely sosem megy ki a divatból. Minőségi darab, amely tökéletes választás lehet mindenkinek, aki számára fontos a megbízhatóság, a divat és a praktikus kialakítás is egyben. 

A Perran hátizsákot kézzel ajánlott tisztítani. Ajánlom a nedves törlőkendőt, amely könnyedén és gyorsan megtisztítja a hátizsákot. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱