2024. április 14., vasárnap

Sötétben világító Cukorkoponya hosszú ujjú felső / Fluo /

 Kedves Olvasóim,

👉 https://fluo.hu/ 👈

A mai blogbejegyzésemben egy szuper különleges és egyedi felsőt mutathatok be nektek a Fluo webáruház jóvoltából.

👉 https://fluo.hu/sotetben-vilagito-cukorkoponya-hosszu-ujju-fekete-noi-polo-771 👈

Imádom a koponyás felsőket, mert számomra egyfajta vagányságot sugallnak és remekül feltudják dobni a legegyszerűbb outfitet is. Amikor a Fluo webáruház kínálatában megpillantottam a Cukorkoponyás hosszú ujjú felsőt, rögtön felcsillant a szemem. Ez nem csak egyszerű felső, hanem olyan, amely világít a sötétben! 

Igazán extravagáns, amely biztosan magára vonzza a figyelmet! 

Érdekességek: 

A Cukorkoponyás másnéven calavera egy koponya formájú, legtöbbször színes mexikói édesség, amely leginkább halottak napjának ünneplésekor ünnepelnek. 

Az ősi mezoamerikai népek úgy tartották, hogy a halál csupán az élet egy szakaszának a lezárása. Gyakori volt, hogy az elhunytak koponyáját megőrizték és szertartás keretében bemutatták őket. Ez esetben oltárt használtak, amelyre oldalt kilyukasztott, majd ezeken keresztül lánccá fűzött koponyát helyeztek. Ma már ezeket a szertartásokat betiltották és egy új szokást vezettek be, az "ártatlan" cukorponyák készítését. 

A Cukorkoponyás felső szuper vagány és csajos, amelyet bármilyen évszakban viselhetünk. Tavasszal és ősszel egy vékony dzsekivel párosítva, télen a vastag kabát alá, nyáron pedig nagy hasznát vehessük egy hűvös éjszakán. 

Az anyaga nagyon puha és kellemes tapintású, köszönhető ez a 100 % pamut anyagtartalmának. Jól szellőzik és gyengéd a bőrhöz, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom. :) 

Tisztítása: Maximum 40°C-on ajánlott mosni! 

Hogyan világít a felső? 

Természetes és mesterséges fénnyel is könnyedén feltölthető. Az embléma fehér vonalai foszforeszkálnak. UV fény alatt is jól látható a cukorkoponya. 

Az alábbi méretekben kapható: S, M, L, XL, 2 XL. 

A mérettáblázat segítségével könnyedén kiválaszthatjuk a pontos méretünket: 

Ha te is szereted a divatos, fluoreszkáló termékeket, bátran látogass el a Fluo online webáruház oldalára, mert biztosan megtalálod a neked leginkább legmegfelelőbb ruhadarabot, kiegészítőt! 

A kínálatukban megtalálható: felnőtt kapucnis pulóver, férfi fürdőnadrág, női póló, széldzseki, gyermek kapucnis pulóver, sapka és táska. 

Ingyenes szállítás 18000 Ft felett
Egységes megjelenés
Bővülő választék
Divatos fluoreszkáló színek

👉 https://fluo.hu/ 👈

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱