2024. augusztus 5., hétfő

Egyedi termékeket rendeltem // LOLMARKT

 Kedves Olvasóim,

A mai blogbejegyzésben nagyszerű termékeket mutathatok be nektek a LOLMARKT online webshop jóvoltából! 

A termékeket már le is teszteltem, így már izgatottan vártam, hogy nektek is bemutathassam őket! 

Számomra nagyon fontos a minőség és a kényelem, ezért mindig kíváncsian várom a LOLMARKT csomagját, hiszen  a termékeik teljes mértékben kielégítik a kívánságomat. Nagyon komfortos viseletet nyújtanak egész napra és időtálló, minőségi darabok. 

Az első termék, amelyet választottam az a Balaton mintázatú női póló volt.

Balaton női póló

Az idei nyarat is sajnos munkával kell töltenem, de ha választhatnék egy helyet, ahová szívesen kiruccannék egy hétvégére az a Balaton lenne. Még sosem jártam ott, de egyszer mindenképpen szeretnék ellátogatni Dunántúlra, a gyönyörű Tihanyt, Siófokot, Keszthelyet, Balatonfüredet megnézni élőben. 

Ameddig ez a tervem nem valósul meg, addig szeretettel fogom viselni LOLMARKT Balaton pólóját. A pólón maga a Balaton-tó található és a Balaton felirat. Igazi nyárias póló, amely kiváló, prémium minőségű termék. A póló mintája teljesen elvarázsolt és biztosan sok-sok nyári napon fogom majd viselni. 

A Balaton női póló megrendelhető fehér színben, XS/S/M/L/XL/XXL méretben. A termék tervezője Tallós Dániel-D4NHOUSE, akinek a zseniális munkásságát az alábbi linkre kattintva tekinthetitek meg: https://lolmarkt.hu/tallos-daniel-d4nhouse-m-41

 G Astra Coupe női póló 

A második termék, amely bekerült a virtuális kosaramba az a G Astra Coupe női póló volt. Erről még nem igazán esett szó az oldalamon, de imádom az autókat. Főként mióta 2 éve megszereztem a jogosítványomat. Ezért nagyon megörültem, hogy a LOLMARKT kínálatában az autók kedvelőinek is találhatunk szuper termékeket. Egyik hatalmas kedvence  az F Astra mellett a G Astra Coupe, amely egy kifejezetten sportos és esztétikus megjelenésű autó. A G Astra Coupe kapható női és férfi póló fazonban is. A színválaszték igen bőséges, választható sötétkék, fekete és királykék színben is. Bármely autó kedvelőnek tökéletes ajándék lehet, amelyet csak ajánlani tudok mindenkinek! 

Avokado love&match páros kispárnák

A LOLMARKT kínálatában nemcsak egyedi pólókat találhatunk meg, hanem díszpárnákat is többek között. Több díszpárna is nagyon megtetszett, de végül az Avokado 🥑 love&match páros kispárnákra esett a választásom. Igazán megtetszett az aranyos stílusa, amely kifejezetten páros párna, így akár a szerelmünknek is tökéletes ajándék lehet. A párnák mérete 38x38 cm, amelyeken egy 28x28 cm nagyságú avokádó található. Az avokádó mintákon kívül a "Love" és a "Match" felirat kapott még helyet, amely magyarul annyit jelent, hogy "szerelmi házasság". 


Rendkívül finom tapintású párnák, amelyek feldobják a hálószoba vagy akár a nappali hangulatát. Letisztult, fehér színe miatt bármely stílusú otthonban jól mutat, amelyet a cuki mintázata tesz egyedivé. 

Vintage Original szülinapos női póló

Júliusban volt a szülinapom, ezért úgy gondoltam, hogy meglepem magam egy személyre szabott szülinapos pólóval. Ennek a pólónak az a különlegessége, hogy mi választhatjuk ki a pólón szereplő évszamot. Fekete és fehér színben kapható, női és férfi fazonban. Én a fehér színben választottam ki, majd megadtam a születési évszámomat. Klasszikus póló, amely nagyszerű ajándék lehet bármely szerettünknek vagy akár saját magunknak. S,M,L,XL XXL méretben kapható.

A póló tervezője Földi Alexandra, akinek a kreatív munkáját itt nézhetitek meg: https://lolmarkt.hu/foldi-alexandra-m-39

 Vászontáska // Két keréken az igazi 



Az utolsó termék, amelyet beszeretnék nektek mutatni az nem más, mint egy igazán praktikus és hasznos vászontáska. A LOLMARKT kínálatában többféle vászontáska megtalálható, de most a Két keréken az igazi táskát választottam. Nagyon megtetszett a hangulata. Igazán vidám, de egyben naturális és megnyugtató a mintája. A táskán központi szerepet kapott a gyönyörű táj, a kerékpározás és a "Két keréken az igazi" felirat. 100% pamut vászontáska, amely saját anyagából készült 70 cm-es fülekkel rendelkezik. A minta tervezője Veress Zsófia-ZedesiArt, akinek a fantasztikus tervezéseit erre a linkre kattintva tekinthetitek meg: https://lolmarkt.hu/veress-zsofia-m-58

A LOLMARKT termékeiről csak jók tudok mondani, hiszen remek minőségűek és egyedi alkotások, amelyek nem jönnek szembe veled az utcán. A pólóikat szinte napi rendszerességgel hordom a hétköznapokon, hiszen kényelmesek és tartósak is egyben. Nagyon örülök annak, hogy engedtem a kíváncsiságomnak és a mostani rendelésemben nem csak pólókat, hanem egyéb szuper terméket is kipróbáltam. Abszolút telitalálat az összes termék, a vászontáska hatalmas kedvencem és a párnák nem csak aranyosak, hanem hasznos kiegészítők is egyben. 


💯 % pamutból készülnek, amelyek komfortos viseletet nyújtanak egész napra. 


Mosás: Mindig kifordítva , kímélő programon ajánlott mosni 30 °C, 40°C fokon. 


Vasalás: Közepesen meleg vasalót ajánlott használni. A vasaló ne érjen közvetlenül a pólón lévő mintához. 


Ami a legfontosabb a LOLMARKT számára


Gyorsaság 


A rendelésed leadása után 1-2 munkanapon belül megkapod a kért termékeket. 


Minőség 


A pólók anyagának és a nyomás technológiájánál is a tartósság a fő szempont. 


Egyediség 


Te kitalálod, ők megvalósítják neked, hogy viszontláthasd pólón is. 


Elérhetőség


Nem csak online vannak jelen, hanem az ország 9 pontján megtalálhatod az üzleteiket. 


https://lolmarkt.hu/ 

Hurrá, itt az ősz! 🍂 LOLMARKT