2021. november 14., vasárnap

DigiDekor - Egyedi ajándékok webáruháza

 Kedves Olvasóim,


Szerintem nem fogok nagy titkot elárulni azzal, hogy imádom az egyedi termékeket és ajándékozni is nagyon szeretek különlegest és egyedit. 

A DigiDekor webáruházban fantasztikusan ötletes és egyedi ajándékok találhatóak meg remek áron. 

👉 https://digidekor.hu/termek/legjobb-apa-ajandek/ 👈

Az első termék, amely nagyon megfogott az egy kulcstartó volt. 

Én úgy gondolom, hogy biztosan sokan vagyunk úgy, hogy nem igazán tudjuk mivel is lephetnénk meg az apukánkat, legyen szó akár szülinapról, névnapról vagy az aktuálisan, éppen közeledő karácsonyról. 

A világ legjobb apukája feliratú kulcstartó nem csak szívmelengető és kedves ajándék, hanem praktikus is. A kulcstartó mindig jól jön és nem mellesleg remekül is néz ki. 

A stílusa letisztult és egyszerű, így a legtöbb apukának biztosan nagyon tetszeni fog. A kulcstartó anyaga fémötvözet és a kép átmérője 25 mm, amely egy üveglencsében kapott helyet. 

Esztétikus csomagolásban érkezett meg, így tökéletes ajándék lehet és még becsomagolni sem szükséges. :) 

Nem csak apukáknak szóló, hanem anyukáknak, barátoknak és még sok szuper kulcstartót találhattok meg a DigiDekor webáruház kínálatában! 

👉 https://digidekor.hu/termekkategoria/kezzel_keszitett_egyedi_kulcstartok/👈

"Kézzel készített, egyedi kulcstartók – kedves ajándékok különleges alkalmakra. Választhatsz a meglévő minták közül, vagy saját elképzeléseid, ötleteid alapján kialakíthatunk egy személyre szabott változatot – ilyen kulcstartója garantáltan nem lesz senki másnak!  Nézz szét a webshop kínálatában és rendelj valami különlegeset szeretteidnek."


A második termék amelyet választottam az pedig egy fali kép volt. Nagyszerű lakáskiegészítőnek tartom a faliképet, amely nem csak feldobja a lakásunkat, hanem az egyéniségünket is kifejezhetjük általa. 

👉 https://digidekor.hu/termek/zold-arany-leveles-monogram/ 👈 

A zöld-arany leveles monogramos faliképet választottam A3 méretben. Nagyon izgatott voltam, hogy vajon hogy fog majd kinézni a valóságban, hiszen a webshopban fantasztikusan nézett ki. Őszintén csak azt tudom mondani, hogy élőben is pont olyan szép mint a képeken! Elegáns, letisztult és bármilyen helyiséget remekül feltud dobni. A hátulján található egy akasztó, így könnyedén a falra tehető.  Akár gyerekszobába is tehetjük, de ajándéknak is kiváló ötlet lehet. :) Bármilyen kezdő betűvel megrendelhető és választhattok kisebb méretű faliképet, A4-es méretben is. 

Mindenképpen nézzetek szét a DigiDekor oldalán, hiszen többféle stílusú fali kép található meg a kínálatukban: 

👉 https://digidekor.hu/termekkategoria/falikepek/ 👈

"Monogramos fali dekoráció. Betű arany-zöld levelekkel díszítve. Elegáns falikép nappaliba, hálószobába, gyerekszobába.

A faliképek A4-es, kiváló minőségű matt fotópapírra nyomtatva készülnek." 

Összességében én nagyon meg vagyok elégedve mindkét termékkel, mert magas minőségűek, esztétikusak, ízlésesek és gyönyörű szépek élőben is. 😊 Csak ajánlani tudom mindenkinek a DigiDekor webáruházat! 

A rendelésem mellé kaptam ajándékba három darab ajándék kísérő kártyát, amelyeknek nagyon örültem! Ezúton is köszönöm szépen a kedvességet a DigiDekor csapatának! :) 

🌸 DigiDekor 🌸 


"A DigiDekor egy kis családi vállalkozás, ketten csináljuk a férjemmel. Ő inkább a technikai, informatikai dolgokban segít, a termékek készítése és a vevőkkel való kapcsolattartás pedig főleg az én feladatom.

A webshop 2 és fél éve működik, és szerencsére egyre több a látogatónk és a vásárlónk.

Minden termékünk alapja a digitális tervezés, ennek eredményét tesszük rá a kulcstartóra, nyakláncra, bögrére, faliképekre, képeslapokra, illetve különféle textil dekorációk (pl. párnák) gyártása is a terveink közt szerepel.

Fontos számunkra, hogy a megrendelő igényeit maximálisan figyelembe vegyük, ezért akár az is előfordulhat, hogy az eredeti dizájnt átszabjuk a vevő kérésére. A terveket mindig megmutatjuk, mielőtt a termék készítéséhez hozzáfognánk, és ha kell, módosítjuk. Ezek a módosítások benne vannak az eredeti árban, tehát külön szerkesztési díjat már nem számolunk fel (hacsak nem valami egészen egyedi dolgot kér valaki.)

(A fix-mintás termékekre a fentiek természetesen nem vonatkoznak, ott nincs külön tervezés.)

Sok termékünk készül a megrendelő által küldött fénykép felhasználásával, ilyenkor is törekszünk arra, hogy az összekép hangulata, színvilága alkalmazkodjon a fotóhoz. A kulcstartók esetében pedig nagyon sokféle kis függődíszből lehet kiválasztani, hogy mik kerüljenek rá az ajándékra.

A csomagok kézhezvétele után gyakran kapunk olyan visszajelzéseket, miszerint a terv is szép volt, de élőben még jobban tetszik a termék. Ezeknek a kedves szavaknak mindig nagyon örülünk. :)

Mivel ajándéktárgyakat kínálunk, a forgalmunk éves eloszlása nem egyenletes: a nagy ünnepek (karácsony, anyák napja, Valentin-nap, ballagások stb.) környékén érkezik a legtöbb megrendelés, míg vannak nyugalmasabb időszakok is.

A termékek készítését itthon, saját eszközeinkkel és gépeinkkel végezzük. A nyomtatáshoz tartós, UV-álló tintát használunk (sőt a táblaképeknél plusz UV-álló lakkréteget is felviszünk), így az ajándéktárgyak nem fakulnak ki az évek során."

Üdvözlettel,

Petra 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱