2022. augusztus 7., vasárnap

Alyssa Jewelry | Női ezüst gyűrű "Indiai rózsa" 💍

 Kedves Olvasóim,


Az Alyssa Jewelry webáruház jóvoltából ma egy csodaszép ékszert mutathatok be nektek. Imádom a szép ékszereket, mert általuk kifejezhetem a stílusomat és a legegyszerűbb szettet is remekül feltudják dobni. Régóta nagy vágyam volt, hogy egy ezüst gyűrű tulajdonosa lehessek és hosszú keresgélés után végre ráleltem a tökéletes darabra. 

Az Alyssa Jewelry kínálatában számtalan gyönyörű szép ezüst gyűrű megtalálható, viszont ami engem első pillantásra elvarázsolt az az Indiai rózsa névre hallgató ezüst gyűrű volt. Izgultam, hogy milyen is lesz élőben a gyűrű, de azt kell mondanom, hogy élőben is pont ugyanolyan csodálatos és fantasztkusa szép, mint a weboldalon feltüntetett képeken. 925 ezüst és a 46-os mérettől egészen a 76-os méterig megvásárolható a termék. 

https://hu.alyssa.eu/product/noi-ezust-gyuru-varazslatos-rozsa

Az indiai mítoszok a világ legszebb nőjéről beszélnek -Lakshmi, amely rózsaszín virágból született, amely 108 nagy és 1608 apró rózsasziromból áll. Visnu, az univerzum őre, meglátva rózsaszínű bölcsőjében az elbűvölő szépséget, csókkal felébresztette és feleségévé változtatta. Ettől a pillanattól kezdve Lakshmi a szépség istennőjévé vált, és a rózsaszínű rügy, amely elrejtette, egy isteni titok szimbóluma lett, amely szent lett minden keleti nép számára.

Maga a gyűrű egy díszdobozban érkezett meg. Nagyon tetszik az esztétikus csomagolása, hiszen a díszdobozon belül egy szép tasakban volt elhelyezve az ékszer. Igazán elnyerte a tetszésemet, hogy ajándékként járt hozzá egy nagyon hasznos gyűrű méret meghatározó, illetve egy aranyos kis művirág.

Érdekességek: 

Már a Bizánci Birodalomban is készítettek ezüst ékszereket. Ekkor már új technikát alkalmaztak. Még pedig puha ezüstöt. A kora középkori időszakban az uralkodók ékszerei az alábbiak voltak: bross, medál, amulett, fibula, pecsétgyűrű. Ezek általában ezüstből készültek, amelyeknek az egyik oldalát az uralkodók arcképével díszítették. A későbbiekben pedig Párizs, Velence és Köln lett az ékszerkészítés központja. Divatba jöttek a nyakékek, a fülbevalók, a karkötők, a brossok és az övek. Az ezüst fénykora mindenképpen a '60-as évek volt. Ekkor felismerték, hogy az ezüst mennyire jól megmunkálható, nem túl drága, de még is nagyon mutatós. Viszont a '60-as évek felé a bizsuk jöttek divatba, amelyek kevésbé tartósak. Ezután pedig a természetesebb alapanyagok jöttek divatba, mint például a fa, a tollak és a zománc. 

Napjainkban már rengeteg alapanyag áll rendelkezésre, ha ékszerkészítésről van szó. Az ezüst pedig ismét fénykorát éli. Köszönhető ez annak, hogy egy ezüst ékszer nagyon ízléses, egyedi és remekül beilleszthető a ruhatárba. 

Ha minőségi, megbízható és esztétikus ékszert szeretnél vásárolni, bátran látogass el az Alyssa Jewelry online webshop oldalára, mert biztosan megtalálod a neked leginkább megfelelőbb terméket! 

https://hu.alyssa.eu/ 

 Forró nyári akció Spóroljon 15% 21 000 Ft. feletti

   rendelésekre Spóroljon 25% 51 000 Ft. feletti

  használja a kódot: ESS Аugusztus 31-ig 

Az Alyssa Jewelry kínálatában megtalálható: gyűrű, karkötő, medál, fülbevaló 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy