2017. április 21., péntek

M. Leighton: Down to you - Rajtad áll (Rossz fiúk 1.)

M. Leighton : Down to you - Rajtad áll
(Rossz fiúk 1.)


Író: M. Leighton
Cím: Down to you - Rajtad áll (Rossz fiúk 1.)
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Könyv megjelenése: 2014 
Könyv terjedelme: 264 oldal

Itt tudod megrendelni -> 

Fülszöveg:

Amikor a főiskolás Olivia Townsend haza utazik, hogy segítsen édesapjának a munkájában, még nem is tudja elképzelni, micsoda bonyodalmakba keveredik majd.
Cash és Nash Davenport, a két ikerfivér nagyon sokban különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük: mindketten őrülten vágynak Oliviára.
Cash veszélyes és ellenállhatatlanul vonzó, igazi rosszfiú, akinek a csókja elfeledtetik Oliviával, hogy a tűzzel játszik. Nash sikeres, megbízható és szenvedélyes...és foglalt. De egyetlen, lágy érintése elfeledteti Oliviával, hogy máshoz tartozik. Ám Oliviára nagy meglepetés vár. A két fivérnek van egy titka, ami elől a lány jobban tenné, ha elfutna. Gyorsan és messzire...amíg nem késő.

~
Az első ajánlásom M. Leighton: Rajtad áll című könyve, amely a Rubin Pöttyös Szeretetcsomagomban lapult ajándékként.

~

Számomra ez a könyv egy hatalmas meglepetés volt! Sokkal jobban tetszett, mint amire számítottam. A könyv eleje nagyon szórakoztatóan indult, ami kitartott egészen a történet végéig. Egy oldalnyi unalom sem volt benne. Olivia és Cash első találkozásán igen jót nevettem. :D Cash igazi rossz fiúnak tűnik, ám a külső nem minden! Ha jobban megismeri őt az ember rájön, hogy igazából egy rendes fickó. Viszont ezt Liv a történet elején még nem tudja. Az ő nézőpontjából is meg lehet érteni, hiszen többször dobták és csalták meg őt. Próbál minél távolabb kerülni Cash-től, de nem tudja őt kiverni a fejéből.. Liv az unokatestvérénél él, aki Cash ikertestvérével, Nash-el jár. Nash igazi jó fiú. Okos, kedves, figyelmes és ügyvédnek készül. Olivia számára ő lehetne a tökéletes férfi, de az unokatestvére miatt tiltott gyümölcs számára. Akár mennyire is vonzódik hozzá..Azonban Nash érzelmei éppen olyan forróak, mint Livé. A bonyodalom pedig kezdetét is vette. A szereplők szerethetőek benne, ahogy a mellékszereplők is. Az írónő stílusa egyedi, igazán jó humora van. A történet vége engem nagyon meglepett! Nem számítottam ekkora fordulatra. :D

- - -
Ajánlom-e nektek az olvasását?
Naná! Szuper könyv!
Nekem is minél hamarabb be kell szereznem a folytatását.

Borító: 4/5
Fülszöveg: 4/5
Történet: 5/5
Szereplők: 4/5
Kedvenc szereplőm: Cash
Kedvenc idézetem:
Vigyázat spoiler!! "Rám gondoltál, amikor megcsókolt? - azzal puhán végigsimítja a combomat, aztán megfogja a csípőmet.
-Arra gondoltál, bárcsak én lennék az, aki simogat? Mint akkor éjjel, amikor belopóztam a szobádba?"



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱