2018. május 14., hétfő

Simone Elkeles: Leaving Paradise – Kiűzetés a Paradicsomból Borító leleplezés

Már előjegyezhető Simone Elkeles új regénye, a Kiűzetés a Paradicsomból.
A napokban felkerült a kiadó webshopjára illetve a molyra is a borítója.
Nektek hogy tetszik? :)
Nekem nagyon tetszik az, hogy háttal állnak a szereplők, illetve az, hogy egymás kezét fogják. A sötétségből indulnak a napfény felé, amely illik a történethez, hiszen egy baleset következményeiről szól a könyv. 
Az alábbi linken előtudjátok jegyezni a regényt:
Fülszöveg:
Mi történik, ha a fiú, aki életre szóló sérülést okozott, a legközelibb bizalmasoddá válik?
Minden megváltozott, amikor Caleb Becker részegen jött el egy buliból, beült a volán mögé, és elütötte Maggie Armstrongot. Maggie még hónapokig tartó fájdalmas gyógytorna után is sántít. A társasági élete nulla, a külföldi tanulmányi ösztöndíját pedig visszavonták – pedig elmenekülhetett volna a kíváncsi tekintetek elől.
Caleb egy évet töltött a fiatalkorúak börtönében, és most szabad… Már ha lehet szabadságról beszélni a felügyelője meg az egész város állandó figyelmétől kísérve. Azt hitte, jó lesz hazatérni, ám a családja és a volt barátnője is idegennek tűnik.
Caleb és Maggie kívülállók. Beskatulyázták őket „bűnözőnek” és „nyominak”. Aztán kiderül, mi történt valójában a baleset éjszakáján, és ettől megint minden megváltozik. Sötét és gyötrelmes út ez Caleb és Maggie számára, akik meglepő helyről merítenek kitartást és erőt: egymásból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hurrá, itt az ősz! 🍂 LOLMARKT