2018. szeptember 23., vasárnap

Heverde❗ Babzsákból készült puff ❤

Sziasztok!

Ezentúl gyakrabban fogok nektek a lakberedezés és home, dekoráció témakörében írni bejegyzéseket. Remélem, hogy tetszeni fognak majd nektek a termékek és egyéb tippek, amelyeket befogok nektek mutatni a közel jövőben! 😊 
~
A mai bejegyzésemben pedig szeretném nektek megmutatni a szuper babzsákból készült puffomat és a Heverde webáruházat. :)
Köszönöm Heverde! 
~
~
Én nagyon kedvelem a puffokat, ugyanis kényelmesek és kevés helyet foglalnak el. A mi családi házunkban több puff is megtalálható, de már régóta szerettem volna egyet a halószobámba is. 
Nekem ami a legjobban megtetszett a puffban, az a színe volt. Nagyon tetszik benne az, hogy egyszerű és natúr, bézs színből készült a külső anyaga. Viszont a tetején lévő kék szín nagyon feldobja és már is különlegesebbé teszi a puff kinézetét. Az én hálószobám jelenleg almazöld színű, így ahhoz teljesen passzol. Ám, gondoltam a későbbiekre is, ugyanis hamarosan szoba átalakítás lesz és a fal színe is meg fog változni. Az alamzöldet felfogja váltani a menta szín, amelyhez még jobban fog passzolni a puff színe. 
Nagyon kényelmes, hiszen babzsákból készült. Előnye, hogy tudjuk használni kisasztalként, lábtartóként és persze ülésre is teljesen megfelel. 
Én az ágyam mellé fogom rakni, így egy kisasztalként fog funkcionálni. Nagyon szuper, mert így lesz hová raknom éjszaka az éppen olvasott könyvemet és persze a reggeli öltözködésben is segíség lesz. Például zokni, harisnya felhúzásban. 
Polisztirol gyöngy töltelékből készült, így a súlya könnyű. Csupán 1,5 kg. 
Kényelmesen puha és kemény egyszerre! 😊 
Ha esetleg a képen látható szín kombináció nem tetszene, ne aggódj! A Heverde elkészíti neked olyan színben, amelyben csak szeretnéd. Sőt! Még a méretét is te választhatod. 
Az én puffom 60 cm x 40 cm, amely szerintem pont tökéletes, hiszen se nem túl nagy és se nem túl kicsi. A térfogata pedig 110 literes. 
A Heverde minden terméküket dupla huzattal és dupla varrással készít el. Ráadásul a huzatok levehetőek és kimoshatóak. Így kisgyermekes családnak is nyugodt szívvel tudom ajánlani. Ha a baba vagy vagy kisgyermek összemaszatolja, csak levesszük a huzatot és már mehet is a mosógépbe. 
Mosógépben 40 °C -on lehet mosni, általános mosószer használatával.
Az anyag könnyen vasalható. Arra oda kell figyelni, hogy az anyag visszahelyezésnél a belső és külső huzat varrásai egymásra kerüljenek, hiszen a termék így fogja visszanyerni a rendes alakját. Illetve érdemes felrázni, hogy az apró gyöngyök fellazuljanak a töltelékben. 
A termékeik utáltölthetőek is és az oldalról tudtok rendelni töltőanyagot is. 
Ami még nagyon szuper a Herverde oldalán, hogy Ingyenes a kiszállítás!
A Heverde oldalán nemcsak puffokat, hanem babzsákokat és párnahuzatokat is tudtok rendelni. :)


Milyen babzsákot válassz?

•Kisgyermekeknek: Fánk formájú babzsák
A kisgyermekeknek nagyon kényelmes, hiszen a baba akár feküdhet is rajta. De mesét is nézhetnek rajta ülve a kisgyermekek és akár mesekönyvet is olvashatnak egészen kényelmesen. 

•Gyerekeknek: Heverésző babzsák
Iskolás korú gyerekeknek tökéletes választás lehet a pihenésre. Mint például videojátékozásra. 

•Kiskamaszoknak: Kamasz fánk
7-12 évesek számára lett kialakítva. Szintén nagyon kényelmes lehet olvasásra, tévé nézésre vagy videojátékozásra is. 

•Felnőtteknek: Nagyfőnök gyerek fotel
Tökéletes választás a felnőtteknek. 

Én csak ajánlani tudom nektek a Heverde oldalát, hiszen remek minőségű, szuper kinézetű babzsákakokat rendelhettek tőlük! :) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése