2018. december 18., kedd

Hello Kitty sakpa + sál + kesztyű szett |Cuki ruha| 💖

A napokban érkezett meg hozzám ez a nagyon aranyos csomag, amely a Cuki ruháktól érkezett! A csomagban egy Hello Kitty baba szett rejtőzött, amely egy sapkát, egy sálat és egy pár kesztyűt tartalmazott. Először is szeretnék szót ejteni a szett csomagolásáról. Szerintem gyönyörű szép és igényes lett a csomagolása. Nagyon praktikus, hogy már eleve ilyen szép csomagolást kapott a termék, hiszem így ha ajándékba szeretnénk adni, már nem is kell foglalkoznunk a díszítésével.
Amikor kibontottam a dobozt elsőként a kis sapka akadt a kezeim közé. Meg kell mondanom, hogy élőben még aranyosabb és szebb, mint a képeken. 😊
Polár anyagból készült, így melegen tartja a pici fejecskéjét és védi őt a hideg széltől. Az elejére egy Hello Kitty figura lett varrva, amely nagyon tartósnak tűnik, hiszen elég erősen lett rávarrva. Illetve alatta pedig található még egy Hello Kitty felirat is. Szerintem bármelyik kislány odáig lenne ezért a cuki sapkáért! 
Ha lehetne egy kedvencet választanom a szettből, akkor az mindenképpen a kesztyű lenne. Imádnivaló és olyan picurka, hogy teljesen oda és vissza vagyok érte! Egy ujjas kesztyű, így nagyon könnyű feladni a gyerkőcre. Meleg, ezért védelmet nyújt a picurka kezekre a téli hidegben. 
Gyönyörű szép ez a sál! Rendkívül puha az anyagja, amely kellemes viselet nyújt a gyermek számára. Kellően vastag és meleg is egyben. Egy Hello Kitty figura és felirat van ráhímezve az aljára. 
Őket tartalmazta a csomag! 😊 Én nagyon megvagyok elégedve a szett összes darabjával. Szépek, minőségi kiegészítők és védik a hidegtől a kicsiket. A sapka, a kesztyű és a sál is polár anyagból készült. Két féle méretben vásárolható meg a szett. A 48 cm fejkörfogatot akkor válasszátok ha a baba 6-12 hónapos. Az 50 cm fejkörfogatot pedig, ha a gyermek 12-24 hónapos. Kétféle színváltozatban rendelhető meg: fehérben és halvány rózsaszín színben. 
Nagyon ajánlom nektek a Cukiruha webáruházt, mert gyönyörű baba és gyermek ruhákat & kiegészítőket vásárolhattok náluk, remek áron! 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése