2018. december 16., vasárnap

Shaggy Puder Design szőnyeg ☺

A Shaggy Puder Design szőnyegnek nagyon finom puha anyagja van, amelyre öröm rálépni. A tisztítása is nagyon egyszerű. Az előző szőnyegem sajnos nagyon "kényes" volt, mert szinte minden apró szösz meglátszott rajta. A shaggy szőnyeg a színe miatt pedig a legtöbb helyiségben tökéletesen megállja a helyét, hiszen a szürke minden színkombinációhoz remekül passzol. 
A szőnyeg remek dekoráció lehet a hálószobába, a nappaliba és az étkezőbe is. Viszont a díszítésen kívül rengeteg előnye is van. A szőnyeg nagyon praktikus, hiszen áthelyezhető és mozgatható. Ezért is kedvelem nagyon. Mindemelett a szőnyeg csökkenti a pormennyiséget is, így tisztább lesz a levegő a helyiségben. Úgy tartja tisztán a levegőt, hogy viszzatartja a port, ezáltal kevesebb por fog keringeni a levegőben. 
Azt tudtátok, hogy a szőnyeg növeli a biztonság érzetet és csökkentik a zajt is? Bizony. Elnyeli a zajt és ezáltal javítja szoba akusztikáját is, ami nagyon praktikus lehet például zenélés közben is. Minél nagyobb a szőnyeg, annál jobb a hangszigetelés. 
Miért biztonságos?
A laminált padlók és a fapadlók nagyon csúszósak tudnak lenni. Én magam már többször csúsztam el a laminálton és ütöttem meg magam rendesen. Ha még a szőnyegen is elcsúsznék, azért sokkal kényelmesebb a puha szőnyegre esni, mint a hideg és kemény fapadlóra.
A szőnyegnek előnye az is, hogy könnyen tisztítható. Elég néhány naponta vagy esetleg hetente egyszer eltávolítani róla a port porszívó segítségével. Ha netán leöntenénk vagy koszos lenne jó hír, hogy könnyen eltávolíthatjuk a szennyeződéseket is. Folt tisztításnál egy ruha vagy rongy segítségével itassuk fel a folyadékot és fontos, hogy kövesük a terméken feltüntetett útmutatót. Száraz tisztítás esetén porszíval, nedves tisztítás esetén pedig semleges hatású szőnyegtisztító habbal vagy pedig takarítógéppel tisztítható. A szőnyeg anyaga 100% polipropilén, a hátoldala pedig juta. Ha ti is szerettek mezítláb járkálni otthon, még a hideg téli estéken is, akkor mindenképpen szerezzetek be ti is egy egy igazán puha shaggy szőnyeget, amely domborított-nyírt mintázatú és a szálhossza 3 cm! 
👉 https://szonyeghaz.com/Shaggy-Puder-Design-Light-gray-szurke-80x150cm 👈
Én egy 80x150 cm-es méretűt választottam, de a termék elérhető nagyobb méretben is. Például: 120x170 cm, 150x230 cm, 200x290 cm. De kisebb méretben is megvásárolható, például: 60x110 cm. 
Én nagyon megvagyok elégedve a termékkel és a szállítással is! 
A szállítas gyors volt és a szőnyeg is tökéletes állapotban érkezett meg hozzám, ugyanis nagyon igényesen és precízen volt becsomagolva a termék. 
Ha ti is szeretnétek egy szuper és gyönyörű szőnyeget, látogassatok el a Szőnyegház oldalára!
👉 https://szonyeghaz.com/ 👈

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱