2019. június 4., kedd

Gabol hátizsák | Indamode | 💚

Sziasztok!

A mai bejegyzésben egy igazán szuper hátizsákot fogok nektek bemutatni, amely pár napja érkezett meg hozzám. A hátizsák az Indamode Webáruháztól érkezett, amelyet ezúton is nagyon szépen köszönök! ☺
Lássuk is, hogy milyen hátizsák lapult a csomagban:
Amikor megtudtam, hogy együttműködhetek az Indamode Webáruházzal, nagyon megörültem, mert szebbnél szebb termékeket kínálnak a vásárlóknak. Bevallom őszintén nem volt könnyű dolgom, hogy egy terméket válasszak, mert mindegyik csodálatosan szép volt a képeken. De végül szembe jött velem ez a bézs színű hátizsák és ha lehet ilyent mondani egy táskával kapcsolatban, ő szerelem volt első látásra a számomra.
Nagyon megtetszett benne a kialakítása, mert az alakja különleges és a nem a megszokott hátizsák típusú. Igazán nőies és sportosan elegáns stílusú, amelyet könnyen lehet párosítani a ruházatunkkal és az egyéb kiegészítőinkkel is.
A szállítás a során a termék egyáltalán nem sérült meg. Köszönhető ez az Indamode Webáruház precíz munkájának, hiszen a táska alaposan be volt csomagolva.

Mint a képen is látható a külső csomagoláson kívüll még egy külön nejlon táskába is is be volt csomagolva a termék.
Nagy örömömre a hátizsák élőben is ugyanolyan szép, mint a webáruházban feltüntetett képeken. ☺
Az anyaga puha bőrből készült, amely igazán kellemes és kényelmes viselet lehet iskolába, munkahelyre, vásárláshoz, városi kiruccanáshoz vagy éppen sétáláshoz. Nagyon praktikus a kialakítása, hiszen több rekeszből áll. Elől található rajta egy rejtett cipzáros rekesz. Ide rakhatunk kisebb fontos dolgokat. Illetve található még rajta egy főrekesz is, amely igazán tágas és jól megpakolható. Ami nagyon tetszik benne, hogy belülről is gyönyörű szépen van kialakítva. 😊
Véleményem szerint nagyon szépen sikerült a belső tér mintázata is és kifejezetten előnyös, hogy még egy kisebb cipzáros rekesz is helyet kapott benne. A cipzáros rekesz alatt pedig a márka logója, vagyis a Gabol felirat található. A Gabol márka Spanyolországból terjedt el és ma már egész Európát meghódította stílusos és egyedi kialakításával.
Illetve a hátoldalán is található egy ugyanilyen kisebb cipzáros rekesz, amely szintén nagyon praktikus lehet például az iratoknak vagy egyéb kisebb méretű tárgynak, amely fontos a mindennapokban. A táska pontos mérete 26 x 32 x 9 cm. Anyagából adódóan nehezen koszolódik. Ám, ha mégis koszos lenne, jó hír, hogy könnyen tisztítható.
De ez még nem minden, hiszen a vállpántjai is állíthatóak és rendelkezik egy nagyon erős kézi fogantyúval is, amely strapa bíró anyagból készült, így akár kézben is vihetjük a táskát.
A Gabol márka egy remek és megbízható márka, így a hátizsákhoz járt egy vászonból készült táska is, amely azért nagyon szuper, mert ebbe bele tehetjük a hátizsákot, amikor nem használjuk éppen és így nem fog poros lenni maga a táska. Ez mindenképpen piros pont az Indamode Webáruháznak és a Gabol márkának is, mert leginkább csak a  dizájner és kifejezetten drága táskákhoz szokott járni por fogó táska.
Én imádom az új hátizsákomat és örömmel fogom hordani! 😊
Ha nektek is megtetszett a hátizsák, ide kattintva megtudjátok rendelni:

Azért tudom nektek nagyon ajánlani az Indamode Webáruházt, mert több ezer remek minőségű és árban kedvező terméket vásárolhattok náluk! Nézzetek be az Indamode Webáruházba, ahol szebbnél szebb és stílusosabbnál stílusosabb táskákat, kiegészítőket és ruházatot vásárolhattok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱