2019. augusztus 4., vasárnap

Tankini fürdőruha | Helena |

Sziasztok!

A mai bejegyzésemben ismét a divaté lesz a főszerep! Bár már augusztus van, azért még bőven van idő a nyárból és tombol a meleg, így ha időtök engedi használjátok ki a jó időt és irány a strand! ☺
Ha már strand, akkor mindenképpen szükséges egy jó minőségű és kényelmes bikini. Néhány nappal ezelőtt érkezett egy csomagom a Helena webáruháztól, amelyet ezúton is nagyon szépen köszönök! Ebben a csomagban egy fürdőruha lapult:

Miért ajánlom a Helena Tankinit?


Ez a fürdőruha igen különleges, hiszen nem a megszokott bikini és egyrészes dressz, hanem külön alsóból és felsőből álló fürdőruha, amely a tankini nevet kapta. Már többször említettem nektek, hogy én a plus size kategóriába tartozok, ezért nem igen szeretek menni strandra. Nem szeretem mutogatni magam, mert vastagok a combjaim, széles a csípőm és van egy kis úszogumim is. Ezért számomra a tankini tökéletes választás volt, mert többek között előnye a terméknek, hogy eltakarja az úszógumit és kihangsúlyozza a női idomokat. Ha széles a csípőnk vagy esetleg derék tájon vaskosabbak vagyunk, akkor is remek választás lehet, hiszen takarja azt, ami számunkra nem túl előnyös és sejtelmessé teszi a megjelenésünket.
Nem mellesleg nagyon kényelmes a viselése és könnyű fel, illetve levenni is. A tankini felsője nagyon szépen van ki dolgozva. 
Kapott egy zöldes-kék alapszínt, amelyen kissé elmosódott színes foltok és fekete erőteljes vonal vezetések találhatóak meg. Ezek a fekete vonalak karcsúsítják az alakunkat és optikailag vékonyabbnak tűnik benne az derekunk. A mell részénél háromszöges melltartó kapott helyet, amelyhez kivehető, vékony szivacs is járt. Nagyon örülök annak, hogy merevítő nem található meg benne, mert így sokkal kényelmesebb és nagyon praktikusnak találom azt, hogy mell résznél a szivacs kivehető. A dekoltázsánál található egy v alakú kivágás, amelyet egy ezüst színű kő díszít. Nyaknál megkötős, így nem kell attól tartunk úszás közben, hogy esetleg lecsúszik a pánt és villantunk egyet. A nyak pántot is ugyanolyan ezüst színű kövecske díszíti, mint a dekoltázs részt. A hátoldala nyitott, így biztosítja azt, hogy a hátunk szellőzzön és akár napozás közben szépen le tudunk benne barnulni. A tankini alsó része is nagy kedvencem lett, hiszen nagyon kényelmes őt is viselni. Oldalt húzott és állítható a mérete, amely nagyon praktikus, hiszen nekem például széles csípőm van és elég nehéz rá találnom megfelelő bikini alsót. De ez tökéletes lett és örülök, hogy őt választottam.
Nem csak strandon lehet jó választás, hanem például wellnessben is szuper lehet akár fiataloknak és idősebb hölgyek számára is.

Érdekességek

A Helena beac wear a megszokott és bevált fazonokat minden évben új színekben gyártja. Képzeljétek el, hogy a Helena az elsők között volt, akik webáruházként fürdőruha készítéssel foglalkoztak hazánkban. A családi vállalkozás a '90-es évek óta működik. Nagyon jó minőségű olasz alapanyagokkal dolgoznak. 
Jó hír, hogy tervben az, hogy újrahasznosított alapanyagokból fogják elkészíteni a fürdőruhákat. Konzervatív színek használata a jellemző, de visszafogott mintás anyagok is megtalálhatóak a Helena webshop kínálatában. 

Mérettel kapcsolatos információk

A tankini 3 féle méretben rendelhető meg. L, XL és XXL méretben.
L méret: Európai méretezés szerint 42. A kosár mérete 85C és a csipőmérete 95-100 cm. 

XL méret: Európai méretezés szerint 44. A kosár mérete 90C és a csípőmérete 100-105 cm. 

XXL méret: Európai méretezés szerint 46. A kosár mérete 95C és a csípőmérete 105-110 cm. 

Szállítási információk

Lehet kérni házhoz szállítást, amelynek az összege 15.000 forint alatti vásárlás esetén 1300 forint. Posta pontra és csomag automatába címezve pedig 990 forint. 
15.000 forint feletti vásárlás esetén pedig mindegyik esetben ingyenes a szállítás. 
Én posta pontra kértem a szállítást és nagyon megvagyok elégedve, mert hamar érkezett meg tökéletes állapotban. 


Megtetszett a tankini?
Itt rendelheted meg:
🌷 https://webshop.helena.hu/mobil/tankinik/tankini-2275-ke-pa 🌷
🌷
🌷
A Helena webáruházt csak ajánlani tudom nektek, hogy ha ti is egy jó minőségű és kényelmes fürdőruhát szeretnétek vásárolni! 
A kínálatukban megtalálható tankini, bikini, egyrészes fürdőruha, gyermek és férfi úszóruhák is. 
https://webshop.helena.hu/mobil/index.php

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy