2020. januĂĄr 16., csĂŒtörtök

Bye bye binder 💙

Sziasztok!

A napokban Ă©rkezett hozzĂĄm egy csomag a Bye bye binder Ă©kszer webĂĄruhĂĄztĂłl. EzĂșton is nagyon szĂ©pen köszönöm! :)

Ha esetleg mĂ©g nem ismernĂ©tek a Bye bye binder webĂĄruhĂĄzat, most szeretnĂ©k mesĂ©lni nektek rĂłla egy kicsit. 
A Bye bye binder webĂĄruhĂĄzat Binder AnnamĂĄria vezeti, aki egyben a csodĂĄs Ă©kszerek alkotĂłja is. 
AnnamĂĄria 2019 januĂĄrban ĂĄlmodta meg a Bye bye binder webĂĄruhĂĄzat, amely mĂĄr közel egy Ă©ve vĂĄrja szeretettel az Ă©kszerek rajongĂłit. 
A vĂĄllalkozĂĄst egyedĂŒl vezeti Ă©s az a cĂ©lja, hogy olyan Ă©kszereket dobjon a piacra, amelyek a mindennapi Ă©letben is kĂ©nyelmesen hordhatĂłak, vidĂĄmak Ă©s szĂ­nesek. 
AnnamĂĄria sajĂĄt kezƱleg ĂĄllĂ­t össze minden darabot, kĂŒlönbözƑ alapanyagokbĂłl Ă©s alkatrĂ©szekbƑl. 
Most pedig szeretnĂ©m nektek bemutatni, hogy milyen kĂŒlönleges Ă©kszerek bĂșjtak meg a csomagban.
A csomagban kĂ©t kis organza tasak volt, amelyekben több Ă©kszer is megtalĂĄlhatĂł volt. Az elsƑ tasak, amelyet kibontottam, az egy karkötƑt Ă©s egy pĂĄr fĂŒlbevalĂłt tartalmazott. 
Amikor megpillantottam az Ă©kszereket nagyon megörĂŒltem, mert a karkötƑ Ă©s a fĂŒlbevalĂł szĂ­ne Ă©s stĂ­lusa is nagyon megfogott. A rĂłzsaszĂ­n feltĂ©tel nĂ©lkĂŒli szeretetet, egyĂŒttĂ©rzĂ©st, törƑdĂ©st Ă©s nƑi megĂ©rzĂ©st jelent.  Csupa jĂł dolog Ă©s örömmel fogom hordani a mindennapokban, de akĂĄr egy csinosabb ruhĂĄhoz is eltudom kĂ©pzelni. Így tĂ©len, a zord Ă©s hideg idƑjĂĄrĂĄsban pedig ĂŒde szĂ­nfolt lesz a mindennapjaimban ez a vidĂĄm kis karkötƑ. KĂŒlönösen tetszik benne, hogy gyöngyökbƑl ĂĄll, amelynek a közepĂ©n egy vilĂĄgos rĂłzsaszĂ­n, mĂĄrvĂĄnyozott gyöngy talĂĄlhatĂł. 
A karkötƑ mellett egy szĂ­nben Ă©s stĂ­lusban passzolĂł fĂŒlbevalĂł is megtalĂĄlhatĂł volt. Ez is nagyon tetszik nekem Ă©s nagyon jĂłl tud mutatni pĂ©ldĂĄul feltƱzött hajjal, mert Ă­gy mĂ©g jobban Ă©rvĂ©nyesĂŒlni tud a fĂŒlbevalĂł nƑies Ă©s egyedi kinĂ©zete. A karkötƑhöz hasonlĂłan rĂłzsaszĂ­nben tĂŒndöklƑ gyöngyökbƑl ĂĄll, Ă­gy akĂĄr egy szettkĂ©nt is viselhetƑek. 
💗
A mĂĄsodik organza tasakban pedig hĂĄrom Ă©kszer is volt! :)
Az elsƑ Ă©kszer, amelyet megpillantottam az rögtön szerelem lett elsƑ lĂĄtĂĄsra. Ez pedig nem mĂĄs volt, mint egy karkötƑ. ErrƑl a karkötƑrƑl (is) csak ĂĄradozni tudok, mert gyönyörƱ a szĂ­ne Ă©s maga a kialakĂ­tĂĄsa is teljesen levett a lĂĄbamrĂłl.
A karkötƑ szĂ­ne tĂŒrkizkĂ©k, amely egy gyĂłgyĂ­tĂł szĂ­n. A tĂŒrkiz a kĂ©k Ă©s a zöld szĂ­n egyvelege, amely nyugtatĂł hatĂĄssal is bĂ­r. MƱvĂ©szeti jelentĂ©ssel is bĂ­r, mint pĂ©ldĂĄul tĂĄnc Ă©s zene. A mƱvĂ©szetek nagyon közel ĂĄllnak hozzĂĄm, ezĂ©rt ez a karkötƑ lett a kedvencem az összes Ă©kszer közĂŒl. 💙🐩
RĂĄadĂĄsul ĂĄllĂ­thatĂł is, Ă­gy nem kell attĂłl tartanunk, hogy esetleg tĂșl kicsi vagy tĂșl nagy lesz a szĂĄmunkra.
A karkötƑ mellett egy szĂ­nben passzolĂł fĂŒlbevalĂł is volt, amely szintĂ©n nagyon szĂ©p Ă©s egyedi darab. KĂŒlönlegessĂ©ge, hogy egy ezĂŒst lĂĄncon lĂłgĂł szĂ­vecske is dĂ­szĂ­ti, amelyet akĂĄr eltudok kĂ©pzelni egy jelesebb alkalomra, szĂ­nhĂĄzba vagy akĂĄr partira is. De egy egyszerƱbb felsƑvel akĂĄr a mindennapokban is tökĂ©letes vĂĄlasztĂĄs lehet.
A harmadik termĂ©k pedig egy fantasztikus zöld szĂ­nƱ fĂŒlbevalĂł volt.
Nagyon tetszik a zöld Ă©s a fekete gyöngy kombinĂĄciĂłja. IgazĂĄn jĂłl passzol egymĂĄshoz ez a kĂ©t szĂ­n. A zöld a termĂ©szet szĂ­ne, amely nyugtatĂł hatĂĄssal bĂ­r. MĂ­g a fekete eleganciĂĄt kölcsönöz, Ă­gy a fĂŒlbevalĂłt nagyon tudom ajĂĄnlani elegĂĄnsabb stĂ­lusĂș ruhĂĄkhoz is. 
A Bye bye binder webĂĄruhĂĄzat nagyon tudom ajĂĄnlani mindenkinek, aki kedveli az egyedi Ă©s minƑsĂ©gi Ă©kszereket! 
💙

Nincsenek megjegyzések:

MegjegyzĂ©s kĂŒldĂ©se

Melchy