2020. február 4., kedd

Elegáns Plus Size Midi Ruha Övvel

A mai bejegyzésemben egy nagyon különleges ruhát szeretnék nektek bemutatni, amely az "Elegáns Plus Size Midi Ruha Övvel" nevet viseli.
Jómagam is a plus size nők táborát erősítem, amelyet bátran vállalok. Én úgy gondolom, hogy plus size mérettel is lehetünk nagyon csinosak, nőiesek és elegánsak. Ezért nagyon szuper dolognak tartom azt, hogy a Manzara kínálatában kifejezetten telt nők számára készített ruhák is megtalálhatóak Plus Size kategória néven.
Mostanában kifejezetten megkedveltem az elegánsabb ruhákat és amikor megláttam ezt a terméket a webáruházban rögtön felcsillant szemem, mert szerintem gyönyörű és ízléses is egyben.
Hasonló testalkatom van, mint a képen látható hölgynek, vagyis a csípőm szélesebb, mint a vállam és emellett keskeny derékkal is rendelkezem. Ezt a testalkatot körte testalkatnak nevezik.
Jellemzői:

  • Vékony kar és keskeny váll.
  • Lapos has.
  • A test alsó fele a teltebb, szélesebb csípő és nagyobb fenék is jellemzi.
  • Kis mellek.
  • A mellel nem egy vonalban helyezkedik el a csípő, hanem annál szélesebb.
Mivel a test alsó része a teltebb, érdemes a felső testünket az előtérbe helyezni. Ehhez a Midi ruha felsőrésze tökéletes, hiszen többféle pozitívum is megtalálható rajta, amely igen előnyös a körte testalkatúaknak.
Először is V kivágással rendelkezik, amely azért remek, mert ezáltal hosszabbnak és kecsesebbnek tűnik a nyakunk és megnyújtja a felsőtestünket. Ezt fel lehet dobni egy szép nyakékkel vagy nyaklánccal.
Másodszor övvel ellátott, amely pedig fantasztikus, mert ezáltal optikailag megteremhetjük az egyensúlyt az alsó és felső testrészünk között. Valamint a vékony derék kapja a hangsúlyt, amely nagyon előnyös. Az öv segítségével még vékonyabbak fog tűnni a derekunk, amely nőies és nagyon vonzó is egyben.
Harmadszor pedig az ujj része 3/4-es, amely praktikus és a csipke díszítésnek köszönhetően sejtelmes és titokzatos lesz a megjelenésük. Mivel 3/4-es ujj hosszal rendelkezik, nagyon tudom ajánlani hűvösebb és melegebb időkre is.
A szoknya része is nagyon előnyös, mert egy kicsivel ér térd fölé, amely optikailag meghosszabbítja a lábakat és csinosabbá teszi azokat. A szoknya rész finoman követi a test vonalát és véleményem szerint a hossza tökéletes. Hátul található rajta egy kisebb felvágás, amely pedig szexivé teszi ezt az elegánsabb ruhát.

Ajánlott kiegészítők:
Cipő

Nagyon tudom ajánlani a ruhát jelesebb alkalmakra vagy akár állásinterjúra, munkahelyre, vacsorára. 
A ruha kapható kék színben is, amely akár tökéletes választás lehet randevúra, keresztelőre is. 

Mivel hamarosan itt a tavasz, szeretnék nektek ajánlani néhány fürdőruhát és bikinit

Többféle színben, fazonban és stílusban is elérhetőek, így biztosan mindenki megfogja találni a neki tetszőt. Minőségiek, csábosak, egyediek és megbízhatóak. Ha ti is ezeket a tulajdonságokat keresitek egy fürdőruhában vagy bikiniben, csak ajánlani tudom nektek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy