2020. június 23., kedd

Anett cipzáras nyári dzseki / Sylverro

Sziasztok!

Ma a divat és ruhák szerelmeseinek szeretnék kedveskedni, ugyanis pár nappal ezelőtt érkezett hozzám egy csomag a Sylverro webáruháztól, amelyet ezúton is nagyon szépen köszönök!

Sajnos az idei nyarunk elég esős és mondhatni hűvösebb, mint amelyet megszoktunk, ezért mindenképpen szerettem volna beszerezni egy vékonyabb dzsekit, amely akár a hűvösebb nyári napokon is tökéletes választás lehet. Így esett a választásom a Sylverro kínalatából az Anett cipzáras nyári dzsekire.


Anett cipzáras nyári dzseki

Rögtön megtetszett az egyszerűsége és a sportos stílusa, mert én a hétköznapokon is szeretek sportosabb és lazább darabokat hordani, mert számomra ezek a legkomfortosabbak.
A csomag kibontásakor nem kellett csalódnom, hiszen a cipzáras nyári dzseki pont ugyanolyan klasszul néz ki, mint a webáruház képein. Ráadásul a méret is tökéletes lett. XL méretet szoktam általában hordani, így azt rendeltem ebből a termékből is és tökéletes lett.
A dzseki finom, pamut anyagból készült, amely nagyon gyengéd a bőrhöz és igen kellemes viselet nyújt. Ráadásul légáteresztő is egyben, így a bőr lélegezni is tud a viselése közben.
Igaz, hogy elsősorban sportosabb ez a dzseki, de én eltudom képzelni egy fekete szoknyával és sportcipővel is, amellyel már is egy nőiesebb és csinosabb szettet tudunk alkotni.
Viszont én jobban kedvelem a sportosabb szetteket, ezért farmerrel és tornacipővel fogom viselni, amelyet majd néhány kiegészítővel szeretnék feldobni.
Számomra azért lett hatalmas kedvenc az Anett nyári dzseki, mert bármilyen évszakban viselhető. Tavasszal és ősszel is remek választás lehet, hiszen ilyenkor az időjárás még nem túl meleg, viszont túl hidegnek sem mondanám, ezért csak felkapjuk magunkra ezt a dzsekit és kész is vagyunk. Télen akár nagykabát alá is jó lehet és nyáron a hűvösebb napokon vagy esetleg egy nyári esti partin is szuper lehet.
Kifejezetten tetszik benne, hogy a fehér és a fekete színt kombinálták rajta, amely remekül megnyújtja az alakot. Ezért alacsonyabb hölgyeknek is nagyon tudom ajánlani. A dzseki hossza számomra tökéletes, ugyanis csípőig ér. Nem kell félni, hogy kint lesz a derekunk hanem gyengéden és kellemesen védi azt.
A dzseki oldalán pink oldaldíszítés is található, amely  finoman követi az alakot és igazán egyedivé varázsolja a ruhadarabot. Oldalt zseb található rajta mindkét oldalán, amelyet én imádok, mert nagyon praktikusak. Középen arany színű cipzár díszíti, valamint a Sylverro logó is megtalálható rajta a dzseki alján. Kedvelem ha a márkajelzés esztétikusan van elhelyezve egy terméken, mint a Sylverro Anett cipzáras nyári dzseki is.
Összességében nekem nagyon bevált a dzseki és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne egy minőségi, kellemes anyagú és divatos dzsekit. Ráadásul most akciósan megrendelhető, amelyet kár lenne kihagyni! :)

Ha számotokra is fontos a minőség, akkor nagyon tudom ajánlani nektek a Sylverro oldalát, mert ők egy magyar cég és különösen odafigyelnek a minőségre.
Kizárólag magyar tervezésű és gyártású ruhadarabok találhatóak meg náluk.
A kabátot erre a linkre kattintva tudjátok megrendelni:
A dzseki 97%-ban pamutból készült, ezért az anyaga puha és igazán kellemes a viselése. Amikor felpróbáltam, nagyon jól éreztem magam benne. Önbizalmat adott és feldobta az egyszerű póló, farmer szettemet. Örömmel fogom hordani. :)
40°-on ajánlott mosni, így erre érdemes odafigyelni a tisztításnál.
Ha jobb szeretetitek élőben felpróbálni a ruhadarabokat, van egy jó hírem számotokra. Nemcsak online üzletük van a Sylverronak, hanem az ország több helyén is megtalálható az üzletük, illetve Romániában.
• Kistarcsa - Sylverro Divatközpont (Baross G.utca 14.)
• Budaörs - Sylverro - Trend2 (Gyár utca 1. Bitep telep)
• Székesfehérvár - Sylverro ( Ady Endre utca 32.)
• Temesvár - Sylverro (Kapa Shopping Center)
• Pécs -Sylverro (Klimó György út 19.)

Nagyon tudom nektek ajánlani a Sylverro oldalát, hiszen sok szép ruhát, nadrágot, felsőt, kardigánt és még táskákat is találhattok náluk.
Biztosan találtok megfelelő méretet magatoknak, de segítségül rakok nektek egy képet, amelyről megtudhatjátok, hogy nektek melyik méret a legmegfelelőbb:


Én a táblázat segítségével választottam ki a méretemet és tökéletes lett.
Én nagyon megvagyok elégedve a termékkel, úgy hogy bátran rendeljetek a Sylverrotól! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱