2020. június 27., szombat

Silviarosa női táska | JUDUSHOP

Sziasztok!

A napokban vettem át a csomagomat, amely egy Silviarosa női táskát rejtett magában. A táskát ezúton is nagyon szépen köszönöm a Judushopnak!
Sok ideig hátizsákot hordtam, de most valahogy vágytam a változásra. Ezért esett a választásom a Judushopban megvásárolható szürke női táskára.
A szürke színt imádom, ezért rögtön a kinézete és az egyszerű stílusa fogott meg. 

A táska pontos mérete 25x5x28 cm. Ami különlegessége a táskának, hogy két részre van osztva, így remekül kihasználható a mérete. 
Valóban olyan, mintha két táska lenne összevarva, amellyel nekem még nem volt szerencsém találkozni egyik üzletben sem. Talán emiatt is fogott meg engem ez a táska a képeken keresztül, de be kell valljam, hogy élőben még jobban tetszik. 
A táska elején található egy cipzáras rész, amelyet egy  színben harmonizáló kulcstartó díszít. Szeretem az apró figyelmességeket és részleteket, ezért nagyon örülök annak, hogy még egy dísz is került a cipzár részre.
 Valamint megtalálható a márkajelzés is a táska elején, a Silviarosa.

Függőleges csíkozás található meg a táska elején, amely véleményem szerint nagyon feldobja a kiegészítő egyszerű, de nagyszerű stílusát. 
A belső tér remekül lett kialakítva, ugyanis az első térben egy 11 magas lapos zseb helyezkedik el, illetve két kisebb rekesz. 
A második térben pedig egy 16 cm nyílású és 13 cm szélességű cipzáras rekesz található.
Nagyon praktikusnak találom a táska belső terének a kialakítását és nagyszerűen lehet belepakolni minden fontos dolgot. Munkába, a hétköznapokon, de akár kiruccanáskor, városi sétára is nagyon tudom ajánlani minden kedves hölgynek.
A táska hátulján pedig egy 16 cm mély és 13 cm szélességű cipzáras rekesz található. 
A pántja állítható hosszúságú, amely fixen rávarrt 2 cm szélességű  műbőr anyagból készült.
A táska anyaga szintén műbőr, amely strapabírónak ígérkezik és bízom benne, hogy hosszú ideig hű társam lesz a mindennapokban. 
A bélése sötét drapp színű műselyemből készült, amely könnyen tisztítható.
A fém kellékei ezüst színűek, amelyek tökéletesen passzolnak a táska szürke színéhez.
Számomra hatalmas kedvenc lett a két részből álló, hosszú pántos, szürke, Silviarosa táska. Ha ti is szeretnétek egy divatos, praktikus és jó minőségű táskát, csak ajánlani tudom nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱