2020. augusztus 1., szombat

Angyal szett 💙 | Macramegyöngy

Sziasztok!

A mai bejegyzĂ©semben egy nagyon szĂ©p Ă©kszer szettet szeretnĂ©k nektek bemutatni, amely a Macramegyöngy webĂĄruhĂĄztĂłl Ă©rkezett. EzĂșton is nagyon szĂ©pen köszönöm a csodaszĂ©p Ă©kszereket! 
A Macramegyöngy webĂĄruhĂĄz nagyon szimpatikus volt a szĂĄmomra mĂĄr az elsƑ pillanatban, mert igazĂĄn szĂ©p Ă©s kĂŒlönleges Ă©kszerek talĂĄlhatĂłak meg a kĂ­nĂĄlatukban. Ami szĂĄmomra a legszimpatikusabb volt, hogy igĂ©ny esetĂ©n tetszƑleges szĂ­nvĂĄltozatban is elkĂ©szĂ­tik a webshopban talĂĄlhatĂł termĂ©keket. Szerintem ennĂ©l klasszabb mĂĄr nem is lehetne, Ă­gy mindenkĂ©ppen jĂĄr a virtuĂĄlis pacsi a Macramegyöngy webĂĄruhĂĄz munkatĂĄrsainak. ☺️

Az én csomagomban egy Angyal szett névre hallgató ékszer csomag volt megtalålható, amely tartalmazott :
  • Egy pĂĄr AngyalszĂĄrny fĂŒlbevalĂłt
  • Egy AngyalszĂĄrny karkötƑt
  • Egy AngyalszĂĄrny nyaklĂĄncot 
Mindig is nagyon Ă©rdekeltek az angyalokkal kapcsolatos törtĂ©netek, filmek Ă©s könyvek, ezĂ©rt nagyon örĂŒlök annak, hogy ezt a fajta "rajongĂĄsomat" az Ă©kszer viselĂ©sen keresztĂŒl is megmutathatom a nagy vilĂĄgnak.


AngyalszĂĄrny nyaklĂĄnc

Ha egy kedvencet kellene vĂĄlasztanom a szettbƑl, az mindenkĂ©ppen az AngyalszĂĄrny nyaklĂĄnc lenne. GyönyörƱ Ă©s precĂ­zen kidolgozott nyaklĂĄnc, amelyet örömmel fogok hordani a mindennapokban, de akĂĄr kĂŒlönlegesebb alkalomra is  szĂ­vesen felvennĂ©m, mint kiegĂ©szĂ­tƑt.
0,5 mm-es viaszolt zsinorbĂłl kĂ©szĂŒlt Ă©s Shamballa, illetve Miyuki kĂĄsa gyöngy dĂ­szĂ­ti. 4x4 mm-es arany szĂ­nƱ kapoccsal van ellĂĄtva.

AngyalszĂĄrny karkötƑ

ImĂĄdom a karkötƑket Ă©s nincs olyan nap, hogy ne viseljek a csuklĂłmon legalĂĄbb egyet. A nyaklĂĄnchoz hasonlĂłan nagyon alaposan kidolgozott Ă©s mutatĂłs karkötƑ, amelyet nagyon jĂłl eltudom kĂ©pzelni egy csinosabb blĂșzzal Ă©s farmerrel a mindennapokban. De egy kis fekete ruhĂĄval is tökĂ©letes vĂĄlasztĂĄs lehet jelesebb alkalomra. 0,5 mm-es viaszolt zsinorbĂłl kĂ©szĂŒlt, melyet Shamballa Ă©s Miyuki kĂĄsa gyöngy dĂ­szĂ­ti. Az arany szĂ­nƱ delfinkapocsnak Ă©s lĂĄncnak köszönhetƑen a hossza vĂĄltoztathatĂł, Ă­gy nem kell attĂłl tartanunk, hogy a karkötƑ mĂ©rete nem lesz megfelelƑ a szĂĄmunkra. A hossza 17 Ă©s 22 cm között ĂĄllĂ­thatĂł.


AngyalszĂĄrny fĂŒlbevalĂł






FĂŒlbevalĂłt ritkĂĄbban szoktam viselni, de ez nagyon tetszik, mert egyszerƱ, szĂ©p Ă©s dizĂĄjnos, de mĂ©g is van benne valami plussz, ami remekĂŒl feltudja dobni mĂ©g a legegyszerƱbb outfitet is. Esetleg feltƱzött hajjal, konttyal mĂ©g inkĂĄbb Ă©rvĂ©nyesĂŒlni tud a fĂŒlbevalĂł szĂ©psĂ©ge. 0,5 mm-es viaszolt szĂĄlbĂłl kĂ©szĂŒlt. Shamballa Ă©s Miyuki kĂĄsa gyöngy dĂ­szĂ­ti, akĂĄrcsak a karkötƑt Ă©s a nyaklĂĄncot. Az akasztĂłja szilikonnal ellĂĄtott, melynek hossza 4,5 cm, a szĂ©lessĂ©ge pedig 2,5 cm. 
Többféle színvåltozatban is kapható, mint pl:
- fekete-rĂłzsaszĂ­n
- pink-rĂłzsaszĂ­n
- tĂŒrkiz-szĂŒrke
Én csak ajĂĄnlani tudom a Macramegyöngy webĂĄruhĂĄzat, mert szĂĄmunkra az a legfontosabb, hogy a vĂĄsĂĄrlĂłknak egyedit adhassanak. RendelĂ©sre bĂĄrmit eltudnak kĂ©szĂ­teni. A termĂ©keket szeretettel, precĂ­z munkĂĄval Ă©s teljes odaadĂĄssal kĂ©szĂ­tik el. 💙

Nincsenek megjegyzések:

MegjegyzĂ©s kĂŒldĂ©se