2020. október 7., szerda

Stílusos takaró és párna | készfüggyönyök.hu 🍁

 Sziasztok!

A mai bejegyzésemben egy nagyon szép és stílusos takarót, valamint párnát szeretnék bemutatni a készfüggönyök.hu webáruház jóvoltából!

Szobaátalakításon gondolkodok és szeretném ha az új hálószobám stílusos és egyben modern is lenne. Ám a stílusnál sokkal fontosabb számomra a kényelem, ezért mindenképpen szerettem volna beszerezni egy pihe-puha takarót és párnát. A készfüggönyök.hu webáruház kínálatában meg is találtam a nekem tetszőt, amely a napokban érkezett meg hozzám. Ezúton is nagyon szépen köszönöm! :)

Az én választásom a Mikroszálas poliészter takaróra esett. Nagyon megtetszett a naturális színe és a valóságban is épp oly szép, mint a webáruházban feltüntetett képeken. A mérete 150x200 cm és az anyaga 100% poliészter. Sűrű szövésű, oldalt leszegett klasszikus pléd. 

A csomagolásra is nagyon odafigyelt a készfüggönyök.hu csapata, hiszen a takaró és a pléd egy zöld színben pompázó szalaggal is átvolt kötve. Nagyon kedvelem az ilyen apró odafigyeléseket és akár még ajándékba is remek választás lehet, hiszen még a csomagolással sem kell már foglalkoznunk. 

Mint említettem már a fentebbi sorokban, hogy anyaga 100% poliészter. A poliészternek számtalan előnye van. Többek között nagyon jól megmunkálható és sok féle ruhatípust, lakás textíliát készítenek belőle. Jó hőszigetelő és oldószerek többségével szemben is ellenállóak, ezért nem könnyű kárt tenni bennük. Minimálisan gyűrödik, ezért is választottam ezt a terméket. Nagyon jól ellenáll külső hatásoknak, mint például a baktériumoknak vagy a rovaroknak. 

A színe is nagyon tetszik, hiszen a barna szín azt sugallja, hogy elértem a céljaimat, stabilan állok a világban. Melegséget és otthonosságot sugároz. 

Hozzá illő színek:

- Fehér+Barna -> Vidéki és rusztikus. 

- Zöld+Barna -> Nyugodt, pihentető és inspiráló

- Fekete+Barna -> Komoly, modern és elegáns

- Terrakotta+Barna -> Vidám és mediterrán

- Rózsaszín+Barna -> Stílusos és elegáns

- Kék+Barna -> Elegáns és életteli

- Lila+Barna -> Kreatív, meditatív és inspiráló

- Piros+Barna -> Intenzív és sugárzó

- Sárga+Barna -> Energikus

- Türkiz+Barna -> Friss

- Barackszín+Barna -> Nőies és bájos


Összességében én nagyon megvagyok elégedve a termékekkel, mert gyönyörű szépek, minőségiek és igazán puha a tapintásuk. Ilyenkor ősszel nincs is csodálatosabb, mint bekuckózni egy puha takaróval, olvasgatni/filmet nézni és közben forró csokoládét szürcsölgetni. 💕


"Kedves vásárló, köszönjük, hogy meglátogatta internetes üzletünket. Bizonyára észrevette, hogy függönyön - és sőtétítő drapérián kívül egyéb más lakástextíliát is kínálunk. Mindezekkel szebbé és elegánsabbá teheti lakását, irodáját. 2000-ben, amikor függönyboltunkat megnyitottuk a vásárlóközönség érdeklődésének köszönhetően úgy döntöttünk bővítjük szolgáltatásaink palettáját. A lakástextílián kívül méretre való szabást-varrást is vállalunk. Szolgáltatásaink kínálatát és a bővített modern, trendi árúkínálatot megtekinthetik internetes honlapunkon."

http://www.keszfuggonyok.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱