2021. január 28., csütörtök

BT21 Line Maci bögre 🐻

 Kedves Olvasóim!

A 2020-as évben többféle stílusú zenét is hallgattam, így találtam rá a BTS csapat dalaira. Nagyon megszerettem őket és több kedvencet is arattam. Így, amikor megláttam a Beststuff kínálatában a BT21 Line Maci bögrét rögtön megtetszett! 

👉BT21 Line Maci Bögre 👈

Ha esetleg valakinek újdonság lenne és nem tudná, hogy mit is rejt magában a BT21 jelölés, röviden arról volna szó, hogy a BTS csapat tajainak az allteregójai ezek az aranyos kis figurák, chibi stílusban rajzolva. 

Mivel gyűjtöm a maci mintás bögréket, nagyon örülök annak, hogy egy ilyen egyedi és különleges darab kapott helyet a polcomon. 

Teázásra vagy akár kávézásra is tökéletes választás lehet. Garantáltan mosolyt fog csalni az arcotokra, hogy ha egy Line Maci mintás bögréből fogjátok szürcsölgetni a finom italotokat, legyen az bármilyen napszakban. 

Az űrtartalma 350 ml és az anyaga kerámia. Nagyon jó minőségű és kellemes tapintású termék. Kedvencem benne a maci füleinek a megoldása! :) 

Kényelmesen kézre áll és ezenkívül gyorsan, könnyedén tisztítható. Akár ajándékba is kitűnő választás lehet. 

Én nem fogok belőle iszogatni semmilyen italt, hiszen nem erre a célra szeretném felhasználni. A könyvespolcomon kapott helyett, amelyben a könyvjelzőimet tartom. Nagyon jól mutat a polcomon és egyszerűen imádom. BTS fanoknak és a cuki, aranyos tárgyak kedvelőinek kötelező darab! 😊

Ha esetleg ti italok fogyasztására szeretnétek használni, tudok nektek ajánlani ezekre a hideg és sötét, téli estékre egy igazán finom forró csoki receptet. Nagyon könnyű elkészíteni és viszonylag olcsó is! 


Fahéjas forró csoki mályvacukorral



Hozzávalók:

500 ml teljes tej

2 evőkanál cukrozatlan kakaópor

1 evőkanál cukor

1/8 teáskanál őrölt fahéj

10 db mályvacukor

tejszínhab


Elkészítése:

Melegítsük fel a tejet, a cukrozatlan kakaóport, a cukrot és a fahéjat egy kis lábosban közepes lángon. Miután a cukor és a kakaópor feloldódott, adjuk hozzá a mályvacukrokat, és folyamatosan keverjük, amíg a mályvacukrok megolvadnak a forró csokoládéban. Öntsük ki bögrékbe (kb. 3-4 adag lesz), tegyünk a tetejére tejszínhabot és tálaljuk!


(Forrás: noiszalon)

A Beststuff oldalán biztosan megtaláljátok a megfelelő ajándékot a családtagjaitoknak, a barátaitoknak, a párotoknak vagy akár saját magatoknak, hogy ha magatokat szeretnétek meglepni valami szuper tárggyal. 😊


Sőt, hogy ha 20.000 forint felett vásároltok a szállítás ingyenes!


Akár 1 nap alatt megérkezik hozzátok a rendelésetek!


Én teljesen megvagyok elégedve a termékkel és a szállítással is. Ismét nagyon gyorsan megérkezett, már másnap hozta is a futár.


Köszönöm szépen a lehetőséget a Beststuff webáruháznak!


👉 https://beststuff.hu/ 👈


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy