2021. április 30., péntek

Átvilágítós gyertya | Sólyom bolt

 Sziasztok!

A napokban egy igazán érdekes termék érkezett meg hozzám, amelyet ezúton is nagyon szépen köszönök a Sólyom bolt webáruháznak!

https://solyombolt.hu/Atvilagitos-gyertya-Bike-in-Paris

A komódomra szerettem volna egy különleges és szép dekorációt, amely egyben hasznos is. Így esett a választásom a gyertyára. Amikor megpillantottam a Sólyom bolt webáruház kínálatában az átvilágítás gyertyát, rögtön megtetszett és tudtam, hogy nagyon jól fog majd mutatni a hálószobámban. 

A gyertya színe nagyon szép kékes zöld, amely mostanában a kedvenc színeim közé került, mert nyugtató hatással bír. Az átvilágítós gyertya különlegessége, hogy égés közben a gyertya lángja átvilágítja a mintát, ezáltal nagyon egyedivé válik a kinézete. A gyertya pontos mérete 8 x 7,5 cm és kerékpárok, virágok, illetve Párizs felirat és az Eiffel torony motívuma található meg rajta. Mivel Párizs az egyik kedvenc városom, ezért még inkább közelebb áll hozzám a gyertya dizájnja. A csomagolásra és a szállításra is nagyon oda figyelt a Sólyom bolt webáruház, hiszen több rétegben bevolt csomagolva a termék, amelynek segítségével tökéletes állapotban érkezett meg hozzám a gyertya. A termék kapott egy aranyos celofán csomagolást is, így akár ajándékba is tökéletes választás lehet. 

Személy szerint én nagyon szeretek gyertyákat használni, mert kellemes légkört teremtenek. Leginkább nagyfény szegény időszakokban szoktam gyertyát gyújtani, ezért ezekben a borongós, őszies hangulató áprilisi hetekben is biztosan sokat fogom majd használni. 

Imádom a gyertyákat, mert meleg fényt árasztanak, így sokkal nyugodtabb és szeretetteljesebb lesz az atmoszféra. 

Az esti rutinomban is fontos szerepet játszik a gyertya gyújtás. Fürdés után mindig olvasni szoktam és olyankor gyertyát gyújtok, hogy kellemesebb és nyugodtabb legyen a hálószobám hangulata. 

Ti szoktatok gyertyát használni? 

Csak ajánlani tudom a Sólyom bolt webáruházt, mert nagyon szép és különleges dekorok, valamint ékszerek, táskák és még sok minden várja a vásárlókat. Mindenképpen látogassatok el az oldalra, mert csuda klassz dolgokat lehet megtalálni a kínálatukban! :)

https://solyombolt.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy