2021. augusztus 26., csütörtök

Bog-Art Studio ékszerek

 Kedves Olvasóim! 


A mai blogbejegyzésemben kettő csodaszép ásvány karkötőt és egy kiegészítőt szeretnék nektek bemutatni a Bog-Art Studio jóvoltából! 

A Bog-Art Studionak köszönöm szépen a lehetőséget! 

https://www.bogartstudio.hu/


Már több éve nagy rajongója vagyok az ásványból készült ékszereknek, hiszen gyönyörűek, különlegesek és nem mellesleg számos jótékony hatással is rendelkeznek. 

A Bog-Art Studio webshopjában szebbnél szebb ásványból készült ékszer található meg, így bevallom őszintén, hogy nem volt könnyű a választásom, hiszen több termék is nagyon megtetszett. 

Az első ékszer, amelyet választottam az egy karkötő volt: 

Energia és szeretet karkötő - Lávakő és Rózsakvarc 


https://www.bogartstudio.hu/energia-es-szeretet-karkoto-lavako-es-rozsakvarc

Ez az egyedi és különleges karkötő már első pillantásra elvarázsolt. Méregtelenít és szeretetet sugároz a viselőjének. 💙

Méretválaszték: 

- 16 cm 

- 17 cm 

- 18 cm 

- 19 cm 

További méretek választhatóak ráfizetéssel, amelynek árait a Bog-Art Studio webshopjában találhatóak meg. 

Lávakő 

A lávakő gyógyító hatása már több ezer éve ismert. Az indiaiak, az amerikai indiánok és az ősmagyar sámánok is használták a gyógyító ereje miatt. Méregtelenítő hatása van, erősíti az inakat és serkenti a vérkeringést, a sejtek vízutánpótlását és segíti a kötőszövet regenerálását. Nyugtatja az idegrendszert, biztosítja az egyensúlyt a szervezetünkben és serkenti az idegsejtek megújulását. 

Csillagjegy: Bak és Skorpió 

Rózsakvarc 

A rózsakvarc az egyik legismertebb ásvány, amely egyben a 12 mesterkristály egyike. Ősidők óta használják a szívfájdalmak megszüntetésére és a női termékenység fokozására. 

Régebben szerelemvonzáshoz és kapcsolatok ápolásához használták. A nőket gyengéddé teszi, de mégis igen határozottá. Ha rózsakvarcból készült karkötőt használunk úgy érezhetjük, hogy nincs előttünk akadály és bármire képesek vagyunk. Az új kapcsolatok iránt nyitottá tesz, növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket és segít önmagunkat megismerni. Nyugtató hatású. Fekszabadítja az érzelmi blokkokat, bátorít és fejleszti az empátiát. A szeretet köve és segít megszabadulni mindenfajta szívfájdalomtól. Erősíti a szívet, stabilizálja a vérnyomást és jótékonyan hat a vesék működésére. 

Csillagjegy: Rák, Mérleg és Bika. 

Én is rák csillagjegyű vagyok, bár nem ez volt a választásom elsődleges szempontja. Vonzott magához és amióta megérkezett, a csuklómon viselem. :)


A második termék, amely bekerült a virtuális kosaramba szintén egy különleges karkötő volt:

Exkluzív jáde karkötő Hegyikristály és Howlit gyöngyökkel, porcelán köztessel 


https://www.bogartstudio.hu/exkluziv-jade-karkoto-hegyikristaly-es-howlit-gyongyokkel-porcelan-koztessel

Úgy gondolom, hogy nem kell megmagyarázni miért is esett rá a választásom. Elég csupán ránézni. Nagyon különleges és fantasztikus kinézete van, amelyet imádok! 

Méretválaszték: 

- 16 cm 

- 17 cm 

- 18 cm 

- 19 cm 

További méretek választhatóak ráfizetéssel, amelynek árait a Bog-Art Studio webshopjában találhatóak meg. 

Jáde 

A jáde ásványt a Távol-Keleten szerencsehozó amulettként viselték. Méregtelenítő hatása van és serkenti a mellékvesék működését, sejtregeneráló, valamint gyorsítja a sebgyógyulást. Erősíti az idegrendszert és megnyugtatja a lelket. 

Hegyikristály 

A hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásvány, amely a 12 mesterkristály egyike. Megvéd a betegségektől, a démonoktól és energiát ad a viselőjének. Csökkenti a depresszió tüneteit, kiegyensúlyozattá tesz és nyugtatja az idegeket. Jó fájdalomcsillapító, méregtelenítő és serkenti az anyagcserét, valamint stabilizálja a vércukorszintet és a hormonháztartást. 

Howlit 

Másnéven Magnezit, amelyet a 18.században fedeztek fel. Oldja a görcsös fejfájást és nyugtatja a szervezetet. Remek zsírégető hatása van, így remek választás lehet a fogyókúrázóknak. Gyógyítja a csontok és a fogak betegségeit. Izomlazító hatása van és segíti a gyomor működését.


A harmadik termék, amely a csomagomban lapult az pedig egy nagyon szép kulcstartó:

Béke és erő kulcstartó, Angelit, Jáde és Hegyikristály 


https://www.bogartstudio.hu/beke-es-ero-kulcstarto-angelit-jade-hegyikristaly

Imádom a kulcstartókat, a különleges kulcstartókért pedig végképp odáig vagyok. 

Angelit 

Az angelitet másnéven angyalkőként is ismerhetjük, amely a tudat egyik legfőbb ásványa. Nyugtatja a lelket és segít megtalálni önmagunkat. Csökkenti a depressziót és nagyon jó boldogság fokozó. Gyógyítja a torok betegségeit és csökkenti a gyulladást. Egyensúlyba hozza a fizikai testet az égi világokkal.  


Remélem hasznos segítség volt számotokra, hogy röviden bemutattam az egyes ásványokat. Személy szerint én nagyon szeretem az ásványokat és szeretnék róluk minél többet megtudni! Igyekszek mindennap ásványból készült ékszert viselni, mert nemcsak különlegesek és szépek, hanem segítséget is nyújtanak a mindennapokban. Én hiszek abban, hogy segítenek, ezért rengeteg pozitív érzést tapasztaltam a viselésük során. 

Ha ti is szeretnétek egy mutatós és egyedi ásványból készült ékszert, akkor mindenképpen látogassatok el a Bog-Art Studio webshopjára, mert biztosan megtaláljátok azt az ékszert, amelyre a leginkább szükségetek van! 💙

Köszönöm szépen a lehetőséget a Bog-Art Studionak! 

https://www.bogartstudio.hu/ 

(Képek forrása: Bog-Art Studio webshopja és ásványkarkötők weboldala.)




1 megjegyzés:

Jóga párna / Green-Echo / 🌱