2021. augusztus 15., vasárnap

Pallium webshop 💜

 Kedves Olvasóim,

Hamarosan beköszönt az ősz, amely szuper alkalom lehet egy kis gardrób frissítésre! 

A gardrób frissítés alatt nem muszáj azt érteni, hogy vagyonokat költünk el a ruha boltokban. Az új ruhadarabok beszerzését egész könnyedén meg lehet oldani kevés pénzből is, hogy ha a megfelelő helyen vásárolunk. Számomra nem újdonság a használt ruhadarabok közt kincsek után kutatni, hiszen már évek óta nagyon szívesen vásárolok használt ruha üzletekben. 

Egyrészt azért, mert a használt ruha üzletekben a ruhák:

- különlegesek, nem jönnek szembe veled az utcán 

- márkásak és minőségiek 

- egyes ruhadarabok annyira új állapotban vannak, hogy még a címke is rajtuk szokott lenni 

Azonkívül, hogy olcsók, divatos és minőségi ruhadarabokat tudunk vásárolni a használt ruha üzletekben, nagyon környezettudatos megoldás is, hiszen a mások számára már nem használt termékeket újrahasznosítjuk, ahelyett, hogy azok a kukában landolnának! 

A turizás nagyon szuper, de azért időt is igénybe vesz, hogy a megfelelő ruhát megtaláljuk. 

Akiknek nincs idejük turiba járni vagy csak jobban kedvelik az online vásárlást, azoknak tökéletes választás lehet a Pallium webshop! 

https://palliumwebshop.hu/

A Pallium webshop nemcsak női, hanem férfi és gyermek ruházati webshop is, ahol egyedi termékek állnak a vásárlók részére. Az országban a temérdek webshop közül csak náluk található óriási választék cipőkben is. Valamint kínálatuk közt szerepelnek még táskák, játékok, kiegészítők, fehérneműk és fürdőruhák is. 

Lehetőségem nyílt két ruhadarot választani a kínálatukból, amelyet ezúton is nagyon szépen köszönök! 

Az első választásom egy MK márkájú, fehér színű, rövid ujjú pólóra esett. Nagyon megtetszett a letisztult stílusa, a különleges alsó rész kialakításával. Véleményem szerint nagyon szép és kihasználható darab. Bevallom őszintén, hogy a kép alapján egy lenge és könnyű pólóra számítottam, de élőben sokkal vastagabb az anyaga. Ezért inkább őszre tudom elképzelni, vagy esetleg kora tavasszal, mikor még nincs túl meleg. Maga a felső nagyon szép és teljesen újszerű. Persze, természetesen egy mosáson átment,de én ezt a műveletet az új ruhákkal is megszoktam tenni. A mérete XL és teljesen jó, kényelmes és sok mindennel lehet kombinálni. 

A második termék, amelyet választottam az egy S.Oliver, bordó színű pamut póló. Nagyon kedvelem a bordó színt és szerintem egész jól is áll nekem ez a szín. Az S.Oliver márkát pedig szintén nagyon kedvelem. A pólónak kellemes, puha az anyaga és kényelmes a nagy melegben is. 


Összességében én nagyon megvagyok elégedve mindkét termékkel és ajánlom nektek a Pallium webshopot! 

A Pallium webshop kínálatában megtalálhatóak:

- Használt ruházat (női, férfi és gyerek)

- Táskák 

- Cipők 

- Kiegészítők 


Mindenképpen megéri ellátogatni a Pallium webshop oldalára! 👍

https://palliumwebshop.hu/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy