2021. szeptember 23., csütörtök

Bekóca Portékai 💜

 Kedves Olvasóim!


A napokban érkezett hozzám egy nagyon szuper csomag a Bekóca Portékai webáruháztól, amelyet ezúton is köszönök szépen! 

https://bekocaportekai.hu/

Két ruhadarabot választottam, amelyeket nagyon izgatottan vártam. :)


Az első termék, amely helyet kapott a virtuális kosaramban az egy H&M hosszú ujjú, muszlin ing volt. 

Azért esett rá a választásom, mert nagyon megtetszett a vidám és élénk színe. Muszlin ingem pedig még sosem volt, de azt kell mondanom, hogy nagyon kényelmes és mutatós ruhadarab, amelyet remekül lehet kombinálni. Eltudom képzelni egy leggingssel, hiszen az ing hosszított fazonú. Ezáltal remek választás lehet teltebb hölgyeknek is. Kényelmes és divatos ing, amelyet még csinosabbá és nőiesebbé varázsolhatunk egy vékony övvel. 

Az ing nagyon minőségi és tökéletes állapotban van, a mérete pedig tökéletes lett. 

Érdekességek: Hennes & Mauritz AB röviden H & M egy svéd multinacionális vállalat, amely 1947-ben jött létre Västerås városában, Svédországban. Kezdetben kizárólag női ruhákat forgalmaztak, de ma már női kiegészítők, férfi ruhák, férfi kiegészítők, gyermek ruhák, kiegészítők és home, lakáskiegészítők is a vásárlók részére állnak. A legtöbb ruhát napjainkban Ázsiában gyártják, illetve Banglades, Kína és Törökország területén. A cég 2005-ben lépett be a magyar piacra és ma már a legközkedveltebb márkák közé tartozik. 

A második termék, amelyet választottam az egy Luna Miele márkájú sportos, kapucnis póló volt. A sportos stílus nagyon közel áll hozzám, ezért nagyon örülök annak, hogy a Bekóca Portékai webshopban megtaláltam ezt a felsőt. Igazán szuper, nyúlékony az anyaga, ezért nagyon kényelmes lehet akár sportolás is közben. Kapucnival is rendelkezik, amely nagyon praktikussá teszi a felsőt. Személy szerint én nemcsak sportoláshoz, hanem a hétköznapokon is szívesen fogom viselni. Akár rétegesen is lehet hordani. Lehet alá venni egy vékonyabb hosszú ujjú felsőt vagy fölé egy cipzáros pulóvert. Akárcsak az ing, a sportos felső is tökéletes állapotban volt. 

Örülök, hogy végül őket választottam! 

A Bekóca Portékai egy minőségi, használtruha webáruház, ahol extra minőségű használtruhák vásárolhatóak meg elérhető árakon! 

A webáruházban nagyon könnyedén tudtam kiválasztani a nekem leginkább megfelelő ruhadarabokat. 

Mivel minden termékük raktáron van, ezért nem kellett heteket várnom a csomag megérkezésére. A GLS futárszolgálat 2 munkanap alatt házhoz is hozta a csomagot, de kérhető a csomag Csomagpontra is, ha nektek úgy kényelmesebb vagy esetleg a munkahelyetekre is kérhető az átvétel. 

Fizetési módok: készpénz, átutalás vagy bankkártya. Személyes átvételre is van lehetőség Kazincbarcikán, előre egyeztetett időpontban. 

Érdemes figyelemmel kísérni a weboldalt, hiszen állandó kedvezménnyel és időszakos kuponokkal várják a kedves vásárlókat! 

Ha minőségi, divatos és remek áron lévő ruhákat szeretnétek vásárolni, környezetkímélő módon, bátran látogassatok el a Bekóca Portékai webshopba! 

https://bekocaportekai.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése