2021. október 23., szombat

BLTN-Shop | Biopamut bevásárló táska 🌊

 Kedves Olvasóim,


👉 https://bltn-shop.hu/ 👈

A mai blogbejegyzésemben egy nagyon praktikus bevásárló táskát szeretnék nektek bemutatni. Köszönöm szépen a lehetőséget a BLTN-Shopnak! 

Már több bejegyzésemben említettem nektek, hogy nagyon fontos számomra a környezettudattság. Apró lépésekkel is nagyon sokat tudunk tenni a bolygónkért! Ezért támogatom és javaslom mindenkinek azt, hogy hagyjon fel a nejlon táskákkal, amelyek nehezen bomlanak le és számtalan negatív tulajdonságuk van. Helyettük javaslom a vászontáska használatát, amelyek nagyon környezetkímélőek, praktikusak és stílusosak is. 

👉 https://bltn-shop.hu/products/bltn-taska-biopamut 👈 

A BLTN- Shop kínálatából választottam egy Biopamutból készült bevásárló táskát. Kapható volt rózsaszín, zöld, fekete és sötétkék színben is. Én a rózsaszín változatot rendeltem meg, hiszen jót tesz a léleknek a vidám szín a hideg és esős hónapokban. A táska pontos mérete 32 x 35 x 12 cm. Remekül pakolható, tágas és sok minden belefér, hiszen az űrtartalma 16 liter. 

100% organikus és vegyszermentes! Természetes módon előállított pamutból készült, amelyet a Balaton hangulatával díszítettek. Nem csak praktikus, hanem szuperül is néz ki! Tökéletes választás lehet bevásárláshoz, piacozáshoz vagy akár strandoláshoz is a nyáron. 

Biopamut 

A biomamut tiszta, antibakteriális és antiallergén. Gyengéd a bőrrel, engedi azt lélegezni és nem okoz irritációt. 

Érdekességek: 

A bio gyapot termesztési helyét szinte mindig változtatják, így a talaj tápanyagtartalma nem merül ki és kevésbé igényel intenzív öntözést. 

A biopamutból készült termékek nagyon magas minőségűek és az áruk is kicsit drágább, mint a sima pamut termékeknek, de mindenképpen megérik az árukat! 

Tudtátok, hogy a biopamut anyag előállításakor nem használnak környezetszennyező vegyszereket? 

A nehezen lebomló nejlon és polamid alapanyagú termékek helyett válaszd a biopamut anyagot! 

- antiallergén 

-a termék minőségibb 

- a ruhadarab nem fog a sokadik mosás után sem kifakulni, megnyúlni és kibolyhosodni 

- az egészségre káros anyagoktól mentes 

BLTN Shop 🌊

Termékeinkkel a webshopon kívül különböző Balaton közeli piacokon találkozhatsz, melyek időpontjáról és pontos helyszínéről Facebook-oldalunkon adunk hírt.

Reményeim szerint a folyamatosan frissülő, sokszínű termékpaletta mellett további élményekkel is szolgálni tud majd a BLTN. A lényeg, hogy a szeretett Balaton legyen a középpontban, hiszen pont ezért jött létre a márka: hogy becsempéssze a Magyar Tenger varázsát a mindennapokba, felidézve ennek a gyönyörű helynek a hangulatát, valamint a szebbnél szebb emlékeket.


Én nagyon elégedett vagyok a biopamut bevásárló táskával és ha ti számotokra is fontos a környezettudatos életmód, akkor mindenképpen szerezzetek be egyet ti is a BLTN-Shop kínálatából! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱