2021. október 22., péntek

Victorian 💮

  Kedves Olvasóim,

👉 https://victorian.hu/ 👈

A mai bejegyzésemben a home és konyhai kiegészítők kedvelőinek szeretnék kedveskedni! :) 

A Victorian webáruház jóvoltából ma két nagyon különleges terméket mutatok be nektek. 

A Victorian webáruház kínálatában megtalálhatóak dekorcsempék, lakásfelszerelések és ajándéktárgyak. 

Az én csomagomban két termék kapott helyett. 


https://victorian.hu/Bogre-a-TE-NEVEDDEL-es-viragokkal-5

Az első termék amelyet választottam az egy nevesített virágos bögre volt. Többféle mintában is elérhető a névvel ellátott bögre, amelyek mind csodaszépek, ezért nem volt könnyű választanom. Végül az erdei virágokkal ellátott bögrét választottam, mert ez állt az én ízlésemhez a legközelebb. Nem mellesleg imádom az erdei virágokat. 💮  

Maga a bögre nagyon ízléses és különleges. Fehér alapon található meg rajta az erdei virág minta. A füle és a belseje pedig sötétbarna színű, amely nagyon tetszik. Az erdei virágok mellett pedig még a nevem kapott rajta helyet, amelynek nagyon örülök! Régóta szerettem volna már egy a nevemmel ellátott bögrét és most a Victorian webáruház csapatának köszönöhetően gazdagabb lettem általa. A bögréhez jár ajándékba egy kiskanál is, amely szintén sötétbarna színű, akárcsak a termék füle és a belseje. Igazán praktikusnak találom a hozzá járó kiskanalat. Én odáig vagyok érte. :) 

Az anyaga kerámia, amelynek előnye, hogy hosszabb élettartammal rendelkezik és mikróban is használható. Az űrtartalma 330 ml, amelyben ízletes teát, kávét, kakaót vagy bármilyen finomságot kortyolgathatunk a hűvös időben. Az átmérője 82 mm és mosogatógépben, illetve kézzel is mosható. 

Lepd meg magad vagy bármely szeretteted! Garantált az öröm és a mosoly az arcon! 💕 


A második termék, amely a virtuális kosaramban landolt, az pedig egy Parafa alátéttel ellátott 15x20 cm-es csempe edényalátét. 

https://victorian.hu/spl/343843/Allatok-elovilag

Többféle mintában is elérhető a termék, de egy különösen megragadta a figyelmemet. A gyöngyvirág és pillangó minta teljesen elvarázsolt, szerintem gyönyörű szép! 



Érdekességek: 

A gyöngyvirág boldogságot, a szív tisztaságát és kedvességet jelent. A szerelemben is szerencsét hozhat. A legenda szerint a gyöngyvirág Éva könnyeiből származik, melyeket akkor hullatott, amikor száműzték az Édenből. A hiedelem szerint megvédi a kertet a gonosz szellemeketől. A májusi hónap virága. 

A díszcsempe vastagsága kb.5 mm, melynek szintén kerámia az anyaga, akár csak a neves bögrének. 

Sima és fényes a felülete. Felületre hagyományosan burkolható (fali, csak beltérre) és könnyedén tisztítható. 

Méretek: 

10x10 cm 

15x20 cm álló/fekvő 

20x20 cm 

30x30 cm (9 db 10x10 cm csempéből álló mozaik) 

40x40 cm (4 db 20x20 cm csempéből álló mozaik) 

60x60 cm (9 db 20x20 cm csempéből álló mozaik) 

Kérhető színek: - zöld, - sárga, - világoskék, -bézs 

Parafa alátét csúszásgátlóval is megrendelhető plussz költségért. (50 Ft ) 

Szeretnék szót ejteni a csomagolásról is, hiszen a termékek törékenyek, így kicsit aggódtam, hogy megsérülnek-e majd az út során. De a Victorian Csapata remek munkát végzett, nagyon figyelmesek voltak és rendkívül alaposan becsomagolták a termékeket, így tökéletes állapotban érkeztek meg hozzám. 

Ha szeretitek a minőségi, különleges és csodaszép dekorokat és lakáskiegészítőket, amelyek hasznosak is egyben, bátran látogassatok el a Victoria oldalára! Nem fogtok csalódni! 😊

https://victorian.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱