2021. október 7., csütörtök

Légy környezettudatos és divatos egyben! 🌳 | No1 Vintage Design

 Kedves Olvasóim,

Az utóbbi hónapokban különösen fontossá vált számomra a környezettudatottság. Több blogbejegyzésemben is központi szerepet kapott például divat terén a használt ruhák vásárlása, de a mai blogbejegyzésemben egy hasznos kiegészítőt szeretnék nektek bemutatni. 

https://www.no1vd.hu/

A napokban érkezett meg hozzám egy nagyon izgalmas csomag a No1 Vintage Design webáruháztól, amelyet ezúton is köszönök szépen! 

Először is szeretnék a csomagolásról ejteni néhány mondatot. A termék rendkívül esztétikus módon volt becsomagolva. Már a csomag külseje is nagyon aranyos volt, hiszen a doboz tetején szerepelt egy fekete alapon lévő szívecskés matrica, amelyen a következő szöveg állt: "különleges szállítmány". A karton dobozt amikor kinyitottam, akkor egy selyempapírban lévő termék tárult elém. Matrica is szerepelt rajta "just for you" felirattal ellátva és egy köszönő levelet is tartalmazott a No1 Vintage Design webáruháztól, amelyben megköszönték, hogy őket választottam.  

Ezek másoknak talán apróságnak tűnnek, de én nagyon tudok örülni az efféle figyelmességnek. :) 

A No1 Vintage Design webáruház kínálatában megtalálható: 

- ajándékszett 

- bögre 

- plakát 

- póló 

- vászontáska 

Én most egy vászontáskát választottam. :) 

https://www.no1vd.hu/Vaszontaska-Lo

Voltak nekem régebben is vászontáskáim, de azok sajnos nem volt túl tartósak és néhány mosás után elnyúltak és volt amelyik ki is lyukadt. Számomra a legfontosabb a minőség, de a dizájn is kulcsfontosságú. A No1 Vintage Design kínálatában szuper minták találhatóak meg vászontáskák terén is, de kérhető egyedi mintával és igény esetén kérhető saját elképzeléssel is. 

Sok minta megtetszett, de végül a ló mintás vászontáska mellett döntöttem. Választható volt fehér, fekete, tengerészkék, bézs, bordó, szürke és sötét zöld színben is. Mivel az egyik kedvenc színem a zöld, mert megnyugtat és a természetet juttatja eszembe, ezért sötét zöld színben kértem a tatyót. A minta pedig csodálatos szép, amelynek érdekessége, hogy kézzel rajzolt, egyedi minta. 

Nagyon izgultam, hogy milyen lesz élőben, de azt kell mondanom, hogy imádom! Különösen tetszik benne, hogy  rövidebb a füle, ezért akár vihetem kézben is, de a vállamra is fölkaphatom. Sok vászontáskában nagyon idegesítőnek tartom azt, hogy ha kézben viszem, akkor sokszor a földet súrolja az alja és ezáltal könnyen koszolódik. Viszont az új ló mintás vászontáskám pántja tökéletes a számomra és a színe is fantasztikusan szép árnyalatú. 

Az anyaga 100%-ban pamut, ezáltal nagyon kellemes, puha a tapintása és könnyedén mosható 30°-on. 


A pontos mérete 36x42 cm, így sok mindent elnyel. Én szívesen fogom majd használni bevásárláshoz, de hasznát fogom venni a könyvtári könyvek visszavétele során és igazából bármire. Könnyedén összehajtható, és kevés helyet foglal a mindennapi táskámban is, ezért mindig magammal fogom hordani. :) Ha ti is szeretnétek egy minőségi, divatos és igényes kivitelezésű vászon táskát, bátran látogassatok el a No1 Vintage Design webáruházba! 

No1 Vintage Design 

Ajándékozd meg szeretteidet! 

Egyedi, kézzel rajzolt mintáinkkal különlegessé teheted a karácsonyt, legyen az bögre, vászontáskával, akár pólóval együtt egy szettben! 

Legyen most csodálatos az ünnep a No1 Vintage Design-al! 

1 megjegyzés:

Jóga párna / Green-Echo / 🌱