2021. október 28., csütörtök

Nekon webshop 🌸

 Kedves Olvasóim,


A Nekon webshop jóvoltából ma két szuper terméket mutathatok be nektek! Köszönöm szépen a lehetőséget! :)

👉 https://nekonwebshop.hu/ 👈

A bejegyzésemben nem csak a divat szerelmeseinek, hanem a műszaki kütyük kedvelőinek is szeretnék kedveskedni! 

Az első termék, amelyet választottam a Nekon webshop kínálatából az egy kis méretű válltáska volt. 

A mindennapokban jobban szeretek sportosabb és nagyobb méretű táskákat hordani, viszont mindig jól jön egy kis méretű, csinos és nőies táska is. Nem először fordult már elő velem, hogy nem volt megfelelő méretű táskám egy-egy alkalomra. Ezért is választottam a Nekon webshop kínálatából ezt a nagyon szép rózsaszín kis táskát. 

https://nekonwebshop.hu/termekkategoria/ferfi-es-noi-taskak/valltaskak/

A pontos mérete 28 x 25 cm, így tökéletes választás lehet moziba, randira vagy akár a hétköznapokon is viselhető. Nagyon megtetszett a kialakítása, hiszen az elülső oldalán található egy cipzáras rekesz, amelyen dísz is található. Nem csak jól néz ki, hanem praktikus is egyben. 

A belső kialakítása is megfogott, hiszen található benne egy cipzáros rekesz, amelyben a kisebb dolgainkat tárolhassuk, mint például ajakápolót, rúzst, papírzsebkendőt vagy bármely apró holminkat. 

Illetve található benne két rekesz is, amelyek szintén praktikusak és általuk rendezettebb lehet a táskánk. 

A pántjai állíthatóak és nagyon kényelmesek. Vislehetjük a vállunkon vagy akár átvetve is, oldaltáskaként. 

Az anyaga műbőr, így könnyen tisztítható. Nagyon tudom ajánlani a Nekon webshopot mindenkinek, hiszen a kínálatukban minőségi és divatos táskák találhatóak meg! 

~

A második termék, amely bekerült a virtuális kosaramban az egy Bluetooth fülhallgató volt. Már több embernél láttam hasonló darabot és mindig is tetszett, ezért nagyon örülök annak, hogy a Nekon webshopban megtaláltam ezt a szuper terméket. 


Elsődleges szempont volt számomra a választásnál, hogy mindenképpen legyen praktikus a fülhallgató. Sok helyre magammal szoktam vinni a fülhallgatómat, mert szeretek zenét hallgatni például utazás közben is. Ezért számomra tökéletes választás lehet, hiszen elfér a zsebemben.  Viszont akármennyire is vigyázok a fülhallgatómra, sajnos összegubancolódik a vezetéke és pár hónap után megadja magát. Viszont a Bluetooth fülhallgatónak az is előnye többek között, hogy nincs vezetéke, így nincs vezeték összegubancolás sem. Sportoláshoz is remek lehet, akár futás vagy torna közben is hallgatjuk a zenét. 

Adatok:

Impedancia: 32 OHM 

Bluetooth verzió: Bluetooth v 4.1+EDR 

Bluetooth távolság: 10 méter 

Akkumulátor üzemidő: 2-3 óra 

Töltési idő: kb.1 óra 

Készenléti idő: kb.120 óra 

Akkumulátor kapacitása: 60 MAH 

Választható volt fehér és piros színben. Én pirosban rendeltem meg, de a fehér is nagyon tetszett! Ha ti is szeretnétek egy szuper praktikus Bluetooth fülhallgatót, mindenképpen látogassatok el a Nekon webshop oldalára! 😊


A Nekon webshopban megtalálható:

- férfi és női táskák 

- műszaki cikkek 

- pénztárcák 

- telefontokok 


Bemutatkozás 

 
"2019 februárjában hoztam létre a Nekont, itt Hódmezővásárhelyen.
Mivel láttuk, hogy a marketingre nagyobb hangsúlyt kell fektetni, ezért felkerestünk Budapesten egy marketingest. Ő mind a mai napig segítségünkre van a honlapunk karbantartásában, illetve a reklámozásban. Leginkább a facebook felületén hirdetünk, de épp most dolgozunk azon, hogy a Google Ads-en is indítsunk reklámokat.
Jelenleg raktárunk két helyen van. Egyrészt itt a székhelyünkön, Hódmezővásárhelyen, másrészt Földeákon a Kireko fulfilmenttel foglalkozó cégnél - akikkel szerződést kötöttünk, így levették a terhet a csomagolással, szállítással kapcsolatban - az ő telephelyükön van raktározva az árunk nagy része.

A termékekről:
Szerintem, a termékeink alacsony árfekvésűek, jó minőségűek, vagyis árérték arányban nagyon jók! Folyamatosan bővülő árukészlettel igyekszünk fenntartani az érdeklődést és kielégíteni az igényeket!
A stílus tekintetében megtalálhatja a kedvére valót mind a fiatal, mind az idősebb generáció.
A táskák tekintetében termék kínálatunk is egyre szélesedik, van nálunk parti kis válltáska, kézi- és válltáskák, laptop táska, sport táska, férfi táskák, iskolatáskák, fotós táskák, hátizsákok különböző színekben, méretekben férfiaknak és nőknek egyaránt, illetve rengetegféle pénztárcát választhat a kedves vásárló!

Fontosnak tartom a kommunikációt, attól függetlenül, hogy webáruházról van szó! A vásárlónak éreznie kell, hogy nemcsak az eladás a fontos számunkra, hanem segíteni is akarunk, hogy örömet okozzon a vásárolt termék, illetve megoldódjon egy probléma, ha kell!
A telefonszámom a honlapon megtalálhatja a vásárlók! Hívtak is pl. nemrég olyan ügyben, hogy szeretnék a megvásárolt táskát visszaküldeni, mert nagyon tetszik nekik, de a hölgy, aki vette alacsony. A táskának pedig nem nézte meg a méreteit (pedig minden táskához mellékeljük). Így, ahogy ő mondta, olyan mintha egy bőrönd lenne az oldalán! Mondtam a hölgynek, hogy tudok segíteni, és ha gondolja összegyűjtöttünk egy csokorra valót azokból a táskákból, amik szóba jöhetnek. Lebeszéltük, hogy színben, stílusban mi tetszene neki! Külön az e-mail címére elküldtük a hölgynek a képeket a táskákról (még az újonnan érkezett, a honlapon még nem is szereplő táskákat is fotóztunk neki, hátha abban találja meg a neki tetszőt)! Talált is, visszáruban (a régi táskát becsomagolta, odaadta a futárnak és kapott egy újat) megkapta a kiválasztott táskát! Kaptam utána egy köszönő levelet, hogy mennyire tetszik neki a táska és nagyon köszöni a segítséget!

Persze, akkor mi is telefonálunk, ha látjuk, hogy valaki elkezdi a vásárlást és valahogy mégsem sikerül!
Egyrészt azért kell megkérdezni, mert lehet, hogy a rendszerünkben hiba van és akkor jeleznem kell a marketingesnek, hogy javítsuk...Illetve, ahogy a legutóbb is történt...egy idősebb hölgy próbálkozott és neki nem ment, az amúgy a fiatalok számára pofon egyszerű rendelés. Mondta is hogy nagyon szeretné a táskát, így szóban történt a rendelés! Nagyon örült, hogy segítettem neki és így én is nagyon boldog voltam!

A kereslet - kínálat a legideálisabb formában találkozott!
Remélem, tudunk Önöknek is segíteni!
Üdvözlettel: Andrea"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱