2021. november 24., szerda

Celestine Cat nyaklánc | LovelyCat 😺

 Sziasztok!

A napokban érkezett hozzám egy nagyon izgalmas csomag a LovelyCat webáruháztól, amelyet ezúton is köszönök szépen! 

👉 https://lovelycat.hu/ 👈

👉 https://lovelycat.hu/termek/celestine-cat/ 👈

A LovelyCat webáruház kínálatában cicás karkötők és nyakláncok találhatóak meg, amelyek tökéletes ajándékok lehetnek bármely állatszerető családtagotoknak, barátotoknak vagy ismerősötöknek. 

Mivel én is imádom az állatokat és a kutyusom mellett egy 1,5 éves lány cicám is van, így nagyon megtetszettek a LovelyCat webshopjában megvásárolható ékszerek. 

Az én választásom a Celestine Cat nevű nyakláncra esett, ugyanis nagyon megtetszett az egyszerű stílusa. 

A kinézete mellett az is fontos szempont volt a számomra, hogy a termék rozsdamentes acélból készült. Maga a medál része pedig kézműves eljárással készült, amelyet strasszkövek díszítenek. 

A medál pontos mérete 2,5 x 2,7 cm, amelynek polírozott a felülete. A nyaklánc hossza pedig 42-47 cm között állítható. 

Én nagyon elégedett vagyok a nyaklánccal, mert igazán szép, a strasszoknak köszönhetően csillogó, ám még is egyszerű és stílusos a megjelenése. A termék egy letisztult és elegáns díszdobozban érkezett meg, amely nagyon elnyerte a tetszésemet. Még csomagolni sem szükséges, hiszen a díszdoboz már önmagában egy dizájnos csomagolást nyújt a nyakláncnak. 

Érdekességek: 

Bármely korosztálynak tökéletes választás lehet a nyaklánc! A nagymamádtól kezdve egészen a legjobb barátodig, tuti meglepetés lehet, amely mosolyt csak a másik arcára is. :) 

A nyaklánc súlya csupán 12 gramm, így nemcsak stílusos hanem nagyon könnyű viseletet nyújt a mindennapokban. A nehéz ékszereket sosem szerettem, mert számomra túl kényelmetlenek. Ezért a Celestine Cat nyaklánc kényelmi szempontból is tökéletes választás a számomra, amelyet csak ajánlani tudok mindenkinek. 

Az ékszer rozsdamentes acélból készült, amely strapabíró és minőségi anyag. Sok éven át gyönyörű és fényes marad ezáltal az ékszer, folyamatos használat mellett is. 

A nyaklánc egy jelkép lehet a cicák iránti szeretetről, amely nemcsak kedves ajándék lehet a szeretteinknek, hanem akár saját magunkat is meglephetjük vele és a viselésével kifejezhetjük a macskák irànti szeretetünket. 

Az ékszer tisztítása: 

A LovelyCat csapata ájánlása szerint puha törlőkendővel és langyos vízzel ajánlott tisztítani az ékszert. Ügyelni kell, hogy ékszert ne érje vegyi anyag, mint például fehérítő vagy mosogatószer. 

Fizetési mód: 

A webáruházban bankkártyás fizetés vagy utánvételes fizetés lehetséges. 

Szállítási mód: 

A GLS futárszolgálat szállítja a LovelyCat csomagokat. Én nagyon meg voltam elégedve a szállítással is, mert gyors volt és figyelmesen, körültekintően volt becsomagolva a termék, így tökéletes és sértetlen állapotban érkezett meg hozzám a nyaklánc. 

A szállítási idő pedig átlagosan 2 munkanap. 

Csere lehetőség: 

A LovelyCat csapata csere lehetőséget is felajánl a vásárlóknak. Ha esetleg meggondolnád magad és másik terméket szeretnél, akkor 30 napon belül küld vissza az ékszert és díjmentesen kicserélik a számodra. A visszaküldés szállítási díja a vásárlót terheli. Szerintem ez egy fair és kedves gesztus a LovelyCat csapatától. 👏

Az ékszerekre 15 napos garanciát is vállalnak, amely nagyon szuper! 

Ha cica imádó vagy és minőségi, szép ékszert szeretnél magadnak vagy akár ajándékba vásárolni, bátran válaszd a LovelyCat webáruházat, mert nem fogsz csalódni! 

👉 https://lovelycat.hu/ 👈


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱