2021. december 3., péntek

🌲 Karácsonyi pólók LOLMARKT 🌲

 Kedves Olvasóim,

A hétvégén már Mikulás napja lesz, így a karácsony is nagyon közel van már. Ezek a a hetek, napok  igazán hamar elfognak telni. Ha esetleg még a karácsonyi ajándékokon töritek a fejeteket, szuper pólókat fogok most nektek ajánlani a mai bejegyzésemben! ⛄


A zene szerelmeseinek  


A zene szerelmeseinek két szuper pólót is tudok ajánlani a LOLMARKT kínálatából. 

Kettő híres híres karácsonyi dalszövegével díszített póló is lapult a csomagomban, amelyek remek ajándékok lehetnek bármely zene kedvelőnek. 

Mariah Carey: All I want for Christmas is you dalszövegét kreatívan és humorosan az "Oláj vant for krisztmösz iz jú" váltotta fel, amelyet én piros színben választottam. Nagyon szép élénk a póló színe és igazi karácsonyi hangulatot áraszt.  

https://lolmarkt.hu/all-i-want-karacsonyi-paros-polo-szett

A Wham! : Last Christmas dalszövegét, amely személy szerint az én egyik kedvenc karácsonyi dalom, pedig egy hosszabb, frappáns és jófej feliratot kapott: "Láászt Kriszmösz áj gév Ju máhárt bát dö veri nekszt déj ju gév it övély." Rózsaszínben rendeltem meg a pólót, mert nagyon megtetszett ez erőteljes és vidám színe. Nagyon tetszik, igazán kreatívra sikerült ez a póló is. :) 

https://lolmarkt.hu/karacsony/laaszt-kriszmosz-noi-polo

Móka mestereknek 

Szuper ajándék lehet a Le Tits Now feliratú póló, amelynek jelentését gondolom nem kell megmagyaráznom. :) Humoros és biztosan mosolyt fogsz csalni a másik arcára még a stresszes karácsonyi készülédéskor is, de akár ajándékként is nagyon jó választás lehet. 

https://lolmarkt.hu/karacsony/le-tits-now-ferfi-polo

Tiktok kedvelőknek és mém királyoknak 

A tiktok ma már a legkedveltebb közösségi platform lett a fiatalok körében, így én ezt a póló elsősorban kamaszoknak tudnám elképzelni, de akár fiatalos felnőtteknek is remek lehet. 

https://lolmarkt.hu/tiktok-squad-noi-polo 

https://lolmarkt.hu/tiktok-queen-noi-polo

A Szia Uram! póló mindig megnevettet akárhányszor csak ránézek. 😀 A két tiktokos és a Szia Uram! pólót is szintén fekete színben választottam, mert úgy láttam, hogy ezen érvényesülnek leginkább a különleges minták, de a többi színben is nagyon tetszettek. 

https://lolmarkt.hu/szia-uram-jawa-ferfi-polo

Abszolút kedvenceim a csomagban 

Volt három póló a csomagban, amelyek hatalmas kedvenceim lettek! A színvilaguk, a mintájuk, a hangulatuk mind elvarázsoltak és imádom őket. :) 

A grincses mintájú, Boldog karácsonyt feliratú pólónak nagyon örülök, mert imádom a Grincs című filmet. Szürke színben választottam, amelyen a Grincs mellett apró fenyőfa és további karácsonyi hangulatú apró díszek is megtalálhatóak. 

https://lolmarkt.hu/karacsony/boldog-karacsonyt-mini-grincs-noi-polo

A Ho-Ho-Ho hol van a söröm? 🍺 pólónak van szerintem a legszebb mintája. Bár a Télapó éppen sört iszik, (végülis neki is jár a lazítás 😊 ) a grafikája és rajzolása, valamint a stílusa véleményem szerint zseniális. Örülök, hogy kék színben választottam, mert nagyon jól megy a piros sapkás télapó mintához és az apró, fehér hópelyhekhez. 

https://lolmarkt.hu/karacsony/ho-ho-hol-van-a-sorom-ferfi-polo

Az utolsó póló számomra is meglepetés volt, ugyanis nem tudtam, hogy milyen mintája lesz. De nagyon klasszul sült el a dolog, ugyanis bekerült a top3 kedvenceim közé. Fehér alapon található rajta egy fekete cica, It's Shiny I must murder felirattal. Aranyos, vicces és nem mellesleg nagyon kényelmes és minőségi, akárcsak a csomagban található többi póló. 

https://lolmarkt.hu/karacsony/its-so-shiny-noi-polo



A LOLMARKT webáruház kínalátban megtalálhatóak:

- női pólók, - férfi pólók, - gyerek pólók, - pulóverek, - fém bögrék, - vászontáskák 

Kezelési útmutató: 

A pólót mindig kifordítva, kímélő programon, 30°-40°C fokon mosd. 

Közepesen meleg vasalóval ajánlott vasalni és ügyelni kell, hogy közvetlenül ne érjen a vasaló a pólón található mintához. 


Ami a legfontosabb a LOLMARKT számára:

Gyorsaság 

A rendelésed leadása után 1-2 munkanapon belül megkapod a kért termékeket. 

Minőség 

A pólók anyagának és a nyomás technológiájánál is a tartósság a fő szempont. 

Egyediség 

Te kitalálod, ők megvalósítják neked, hogy viszontláthasd pólón is. 

Elérhetőség

Nem csak online vannak jelen, hanem az ország 13 pontján megtalálhatod az üzleteiket. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱