2021. december 15., szerda

Nimue Fashion 💜

 Kedves Olvasóim,

A múlt héten egy nagyon szuper csomag érkezett hozzám, amelyet ezúton is köszönök szépen a Nimue Fashion webáruháznak! 

https://nimuefashion.hu/

https://www.instagram.com/nimuefashion/

" Egyedi táskák és mintás harisnyák nagy méretig Európából! "

 A hétköznapokon gyakran előfordult velem, hogy nem volt megfelelő stílusú és méretű táskám. Legfőképpen kisebb méretű, sportosabb stílusú táskáim vannak, ezért egy ideje szerettem volna egy nőiesebb, praktikusabb méretű táskát is. Így esett a választásom az Álomfogó mintájú válltáskára. 

A táska mérete 30x28 cm, amely számomra pont ideális a hétköznapokra. Tetszik benne, hogy magasabb, mint az átlag táskák, így remekül elfér benne a kulacsom is. Fekete műbőrből készült egyedi táska. Az elején álomfogó minta található csillogó hatású háttérrel. A bélése fekete, belül pedig két zseb található a kisebb dolgaink tárolására. A pántja állítható, amely kényelmes is egyben és maga a táska cipzárral záródik. 

 👉 https://nimuefashion.hu/Alomfogo-mintaju-valltaska 👈

Érdekességek 

Az álomfogó az észak-amerikai kultúrában kézzel készített mágikus tárgy. Az indián kultúrából származó álomfogó készítése a nők feladata volt. Ennek a mágikus tárgynak az a célja, hogy elűzze a rossz álmokat és csak a jókat engedje át. Ez azért volt fontos az indiánok számára, mert szerintük alváskor a lélek elhagyja a testet, ezért kiszolgáltatottabbak vagyunk a rossz erők számára. Az álom fogó alapja egy kb.9 cm -es fakarika, amelyre laza hálót kötnek. A hagyomány szerint a hálót vörös pamutszállal fűzték. Ezt tovább díszítették személyes vagy/és mágikus erővel felruházott tárgyakkal. Ilyen lehet például egy madár toll, kő vagy gyöngy. 

Műbőr táska előnye 

Jó minőségűek és eleganciàt sugárzóak. Ráadásul könnyedén is tisztíthatóak. Táska anyagok közül a műbőr tisztítása az egyik legegyszerűbb. A tisztításához elegendő egy puha kendő vagy szivacs. Ezt mártsuk bele langyos, kevés szappanos vízbe és óvatos, körkörös mozdulatokkal töröljük át táskát. 

Összességében én nagyon megvagyok elégedve a Nimue Fashion webáruházban kapható álomfogó mintás táskával! Egyedi, nem jön velem eszembe az utcán, ezért még inkább különlegesebbnek érzem. Ezenkívül minőségi és nagyon praktikus is egyben a kialakítása. A mintáját pedig imádom, mert nagyon szeretem az álomfogókat. 

Ha te is szeretnél egyedi, jó minőségű és divatos táskát, mindenképpen látogass el a Nimue Fashion weboldalára! 

👉 https://nimuefashion.hu/taskak 👈

A csomagban lapult két nagyon praktikus és időt álló darab, méghozzá két harisnya. Az egyik legpraktikusabb kiegészítőnek tartom a harisnyát, amely nem csak melegen tartja a lábunkat, hanem remekül feldobja a szettünket és elegánsak is egyben. 

A csomagomban megtalálható volt egy Roxi 100 denes és egy Modell 029 harisnyanadrág. 

Roxi 100 denes harisnyanadrág 86%-ban poliamidot, 14 %-ban pedig elasztán tartalmaz. 

A Model 029 pedig 90%-ban poliamidot, 10%-ban pedig elasztán tartalmaz. 

Poliamid: A poliamid anyagból készítenék fehérneműt, harisnyát, fürdőruhákat, esőkabátot és varrócérnát. A poliamid kopásállóssága és szakító szilárdsága jó, ezenkívül nagyon rugalmas, kevésbé gyűrődő. A szálak a magas fényűtől a mattig, a finomtól a merevig bármilyenek lehetnek. Az intenzív fény hatására a poliamid öregszik és fakulni kezd. 

Elasztán: Rendkívül rugalmas és jó színezhető. Általában más szálakkal keverve állítanak elő belőle ruházati termékeket. Sok ruhában megtalálható, amelyek ezáltal sokkal formakövetőbbek és kényelmesebbek. 

A 100 den a harisnya szálvastagságára utal. Ezt az alapján határozzák meg, hogy egy egységnyi fonal hosszúság - ami 9000 m - hány grammnak felel meg. Minél kisebb a szám, annál finomabb és vékonyabb a harisnya. 

8-10 den -> alkalmi 

15-30 den -> hétköznapra 

30-40 den -> őszre, tavaszra 

60-100 den -> téli hónapokra 

300 den felett -> extra vastag 

Mindenképpen vegyétek figyelembe a mérettáblázatot és a szerint válasszatok harisnyát. Az oldalon minden harisnyánál megtaláljátok a mérettáblázatot. 

👉 https://nimuefashion.hu/Roxi-100denes-harisnyanadrag 👈

Extra tipp 😉 

Hosszabb lábakat szeretnél? 

Válassz függőleges mintázatú harisnyát! Ha még karcsúbbnak szeretnél tűnni, válassz fekete színt, mellé pedig magas sarkú cipőt. 

👉 https://nimuefashion.hu/harisnya/Gracja-20den-harisnyanadrag 👈

A Nimue Fashion webáruházban kizárólag európai termékek találhatóak meg és igyekeznek a nagy méretekben is választékot biztosítani! Plus size mértéként ennek én nagyon örülök és nagyra értékelem! 

A Nimue Fashion kínálatában megtalálható: 

- harisnya 

- 3-4 méretű harisnya 

- 5-6 méretű harisnya 

- 7-8 +Extra méretű harisnya 

- combfix és neccharisnya 

- táskák, övék 

- ékszerek 

- blúzok, felsők 

https://nimuefashion.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱