2022. január 17., hétfő

Divatos kesztyűk | Traxis |

 A hideg idő beköszöntével előkerülnek a régi sapkák, sálak és kesztyűk. 

A téli kiegészítőkből sem kell unalmasat választhatunk, hiszen egy stílusos és divatos kesztyű nem csak a kezünket védi meg a hidegtől, hanem stílusosabbá is tudja varázsolni a szettünket. 

Fázós a kezed? Válassz egy jó meleg kesztyűt a Traxis webáruház kínálatából, amely garantáltan meleg és divatos is egyben. Ráadásul megvédi a kezedet a hideg okozta kiszáradástól, amely elfőrdulhat bármilyen életkorban, gyerekeknél, felnőtteknél és időseknél is. 

Az utóbbi időben újra divattá válltak a hosszú kesztyűk, amelyek roppant elegánsak és nőiesek. A gyapjú kesztyű remek választás, mert puha az anyaga és meleg. De a kötött anyagból készült kesztyűk is fantasztikusan melegek, amelyek a lazább és sportosabb stílust részesítők esetében tökéletes lehet. 

Az egyszerű stílust kedvelőknek többféle alapszínben is rendelkezésére állnak kesztyű, mint például világosbarna, fekete vagy éppen sötétkék színben. Az extravagáns, feltűnő kiegészítők kedvelőinek pedig szuper választás lehet a piros, a lila vagy a rózsaszín kesztyű.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱