2022. január 29., szombat

Valentin-napi pólók 💖 LOLMARKT

 Kedves Olvasóim, 

A közelgő Valentin-nap alkalmából szeretnék nektek bemutatni Valentin-napi pólókat a LOLMARKT jóvoltából! 

A Valentin-nap, a szerelmesek napja egyre népszerűbb ma már mi nálunk is, Magyarországon. Sok szerelmesnek fejtörést szokott okozni, hogy mivel is lepje meg a szerelmét. A bögre, a plüss maci és hasonló ajándéktárgyak nagyon aranyosak tudnak lenni, de lássuk be ezek inkább porfogók, amelyek évekig csak a polcon állnak. Válasszunk praktikus ajándékot, mint a póló! Póló mindig jól jön, ráadásul klasszul néznek ki és kényelmesek is egyben. Nem lőhetünk mellé egy ilyen szuper ajándékkal! 

Az első termék, amely a csomagomban lapult az egy kifejezetten aranyos póló volt, amelyet imádok. 

"Szeretlek, mint maci a mézet" felirat található rajta, illetve egy maci sárga sállal a nyakában, akinek egy csupor méz található a kezében. Nagyon aranyos és imádnivaló. Sokat gondolkodtam, hogy milyen színben is rendeljem meg, hiszen bőséges volt a választék. Megrendelhető szürke, fehér és világoskék színben is. Végül a szürke szín mellett döntöttem, mert ez a szín könnyen beilleszthető a ruhatáramba. Tökéletes lesz majd a közelgő tavaszra, nyárra. Ilyenkor kifejezetten szeretek aranyos mintájú pólókat hordani. Ha a párod szintén szereti a cuki mintájú pólókat, bátran lepjétek meg vele, tuti örülni fog egy ilyen pólónak! 

👉 Szeretlek, mint maci a mézet 👈 

A következő póló, amely helyet kapott a csomagban az pedig az abszolút kedvencem. Nagyon szeretem a sushit, az egyik kedvenc ételem, így amikor megláttam ezt a pólót igazán jót mosolyogtam rajta, mert úgy gondolom, hogy ez a póló tökéletesen illik hozzám. :) 

"Jobban szeretlek, mint a sushit" felirat található rajta, illetve aranyos sushi minta. 🍣 Fehér színben kapható, amely szuper, mert a fehér pólók mindenhez mennek. Remek ajándék lehet! 

👉 Jobban szeretlek, mint a sushit  👈

És most szeretnék nektek ajánlani páros pólókat is! 

👉 Borsó meg a héja páros póló 👈 

Azoknak a pároknak, akik sülve főve szeretnek egymással lenni, mindenképpen a Borsó meg a héja pólót ajánlanám, amelyek egyediek, különlegesek és humorosan is egyben. A női pólón található a borsó minta, illetve felirat. A férfi pólón pedig egy nagyon szép héja rajz, illetve felirat található. Fehér színben kapható ez a páros szett, amely az egyik legkülönlegesebb páros póló szett. 

👉 Pizza love páros póló szett 👈

Azoknak a pároknak akik szeretik a pizzát és imádnak finomakat enni, szuper választás lehet a Pizza love páros póló szett. A női pólón egy pizza szelet található, a férfin pedig egy szelet kivételével egy egész pizza. Ez szimbolizálja azt, hogy ami a férfiból hiányzik, azt megtalálja a szerelmében, így alkotva egy egészet. Vagy ha úgy tetszik, egy egész pizzát. 😊 

Ez a páros póló szett több féle színben is megrendelhető: szürke, fehér, szürke, piros, sárga és türkiz színben. Én a klasszikus fehér színt választottam és nagyon tetszik. 

👉 Minden értelmét veszti páros póló 👈

A harmadik, egyben utolsó páros póló szett, amelyet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani az egy Minden értelmét veszti feliratú páros póló szett. A női pólón a "Minden veszti külön" felirat található. A férfi pólón pedig az "Értelmét ha mi vagyunk!" felirat látható. Ha összeolvassuk a két szöveget, akkor nyerünk értelmes mondatot, miszerint: Minden értelmét veszi ha mi külön vagyunk! Nagyon romantikus és egyedi darab, hasonlót még ezidáig nem láttam. Így akik extra különleges ajándékot keresnek, azoknak fantasztikus választás lehet! 

A LOLMARKT webáruház kínalátban megtalálhatóak:

- női pólók, - férfi pólók, - gyerek pólók, - pulóverek, - fém bögrék, - vászontáskák 

Kezelési útmutató: 

A pólót mindig kifordítva, kímélő programon, 30°-40°C fokon mosd. 

Közepesen meleg vasalóval ajánlott vasalni és ügyelni kell, hogy közvetlenül ne érjen a vasaló a pólón található mintához. 

Ami a legfontosabb a LOLMARKT számára:

Gyorsaság 

A rendelésed leadása után 1-2 munkanapon belül megkapod a kért termékeket. 

Minőség 

A pólók anyagának és a nyomás technológiájánál is a tartósság a fő szempont. 

Egyediség 

Te kitalálod, ők megvalósítják neked, hogy viszontláthasd pólón is. 

Elérhetőség

Nem csak online vannak jelen, hanem az ország 13 pontján megtalálhatod az üzleteiket. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jóga párna / Green-Echo / 🌱