2022. február 17., csütörtök

Zs & M Sportruházat

 Kedves Olvasóim, 

A mai blogbejegyzésemben egy igazán szuper webáruházat szeretnék bemutatni, a Zs & M Sportruházat online áruházat! 

https://zsmsportruhazat.hu/

"Az áruház elsősorban sportruházatot forgalmaz ugyan, ám “hitvallásunk” hogy a kényelmes, jó minőségű szabadidőruhák nem kizárólagosan a sportolás kellékei.

Szeretnénk kiterjeszteni ezt a szemléletet és felhívni a figyelmet a mindennapi életvitel egyszerűsítésére és a hétköznapok jobbá tételére, még ha az egy kényelmes melegítőn keresztül is folyik. Pl.: gondolok itt arra, hogy egyszerűen egy szuper, márkás és divatos melegítőben bátran el lehet menni bevásárolni, kirándulni, a fodrászhoz és hasonló helyekre, fontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, mintsem, hogy kényelmetlen farmereket erőszakoljunk magunkra, csak mert a kutyust levisszük negyed órára sétálni.


Mindemellett természetesen az aktív életvitel, a sportolás és a természetben töltött szabadidős tevékenységek is alapvető értékeink közé sorolhatóak."

A napokban érkezett meg a csomagom, amelyet ezúton is köszönök szépen! Két igazán remek terméket választottam, amelyeket szeretnék nektek bemutatni blogbejegyzés formájában, illetve ajánlanám is nektek a közelgő tavaszra, hiszen a ruhatár frissítés ilyenkor a legcélszerűbb. A tavasz évszak beköszöntével együtt jár a megújulás is!

👉 https://zsmsportruhazat.hu/shop/48--oldaltaska/64332-converse-oldaltaska-cross-body-2-10019909-a14-809/ 👈 

Az első termék, amelyet választottam az egy Converse oldaltáska volt. Mindig is jobban preferáltam a kisebb méretű táskákat, mert számomra sokkal kényelmesebb viseletet nyújtanak a mindennapokban. A kis táskáknak az az egyetlen hátránya, hogy a legtöbbjükben nem tudunk túl sok holmit tárolni. Viszont a Zs & M sportruházat webaruházban kapható Converse márkájú Cross body táskába a praktikus zsebeinek és tárolóinak köszönhetően rengeteg tárgyat pakolhatunk. A közelgő tavasz miatt kifejezetten egy vidám és üde színt választottam, a rózsaszínt. Nagyon szeretem a rózsaszínnek ezt az árnyalatát, amelyet tulajdonképpen mondhatnánk korall színnek is a narancsos beütése miatt. 

Remek választás lehet a mindennapokra, szabadidős tevékenységekre vagy akár fesztiválokra is. Egy nagy cipzáros rekesszel rendelkezik, amelyen belül kisebb tárolók helyezkednek el. A belső kialakítása ezáltal nagyon praktikus és fantasztikusan rendszerezhetőek a tárgyak benne. 

Elöl zsebfedővel fedett tároló található, amelyben elhelyezhetjük a legfontosabb holminkat, amelyek rögtön kéznél lesznek. Én például ebben a rekeszben helyeztem a mobiltelefonomat és egy csomag zsebkendőt és maszkot, hiszen ezekre elég gyakran szükségem van. Mivel rögtön kéznél vannak, így nem kell a táskámban kutakodni sem utánuk.


Hátul is található a táskám egy kisebb zseb, amely cipzáros. Ide is remekül el lehet helyezni kisebb használati tárgyakat. A pántjai állíthatóak, amelyet viselhetünk vállon, illetve vállon átvetve is. Mindkét opció nagyon kényelmes. A táska pontos mérete 14 x 19 x 6 cm. Az anyaga pedig poliészter, amelyet könnyedén lehet tisztítani. 

Csak ajánlani tudom mindenkinek a Converse oldaltáskát, mert szuperül néz ki, divatos, kényelmes és praktikus is egyben! 

Szeretnél te is hasonló minőségi és divatos táskát? 

Kattints ide 👉 https://zsmsportruhazat.hu/shop/4-taska/ 👈 

A gardrób frissítésből nem maradhat el egy új cipő sem, így szeretnék nektek ajánlani a Zs & M Sportruházat webáruháztól egy szuper kényelmes tornacipőt. Napjaink egyik legnépszerűbb márkája a Converse, amely bármely korosztály számára tökéletes választás lehet. 




👉 https://zsmsportruhazat.hu/shop/15-utcai-cipo/12645-converse-utcai-cipo-chuck-taylor-all-star-m9166c/ 👈

Fiataloknak, időseknek, férfiaknak, nőknek és gyerekeknek is bátran ajánlom! Maga a márka története 1908-ban indult útnak, amikor is Marcquis Mills Converse megalapította a cégét. 



Az Egyesült Államokban népszerűbbé vált a kosárlabda, amellyel párhuzamosan a Converse márka népszerűsége is felfelé ívelt. Ennek az oka az volt, hogy a Converse felismerte, hogy szükség van erre a sportra leginkább alkalmas cipő kifejlesztésére. 1917-ben pedig napvilágot látott az ALL STAR kosárlabda cipők legelső generációja. Ekkor még csak egy színben volt kapható, még hozzá fekete színben. Észak-Amerikában az ALL STAR volt az első tömeggyártással készült kosárlabda cipő. A vastag gumi talpnak köszönhetően kiváló tapadást nyújt. Az egyedi vászon felső részéről mindig is könnyű volt felismerni a Converse tornacipőt. 

A vásárlók megnyerésében fontos szerepet játszott Charles "Chuck" Taylor, aki az Akron Firestones csapat játékosa volt. 1921-től Chuck Taylor a Converse cipők hírnöke lett és neki köszönhetően az Egyesült Államok szerte ismert lett. A sikeres kampány által elnyerte a kosárlabda nagykövet díjat és a neve ettől kezdve a cipőkön is megjelent. Így született meg a Chuck Taylor ALL STAR tornacipő. Az első kollekció fehér színű volt, majd a későbbiekben számtalan új színnel örvendeztették meg a vásárlókat. Ha új átmeneti cipőt keresel, válaszd bátran az érdekes múlttal rendelkező Converse All Star tornacipőt! 



A Converse tornacipőről elmondható, hogy örök klasszikus és sosem megy ki a divatból. Bármely korosztálynak tökéletes választás lehet. Viselhető sportos vagy akár sportosan elegáns ruhadarabokkal is. A gumitalpának köszönhetően pedig attól sem kell tartanunk, hogy csúszós lesz a cipőnk. Ha hosszútávra szeretnétek egy minőségi és strapabíró cipőt, akkor a Converse All Star cipőt csak ajánlani tudom. A Zs &M Sportruház webáruház kínálatában többféle stílusú és márkájú cipőt megtalálhatattok, így mindenképpen érdemes szétnézni az oldalunkon! 

A teljes utcai cipő kínálatot megtalálod itt

 👉 https://zsmsportruhazat.hu/shop/1-cipo/ 👈 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy