2022. február 18., péntek

⭐ Memory4u ⭐

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben egy igazán egyedi webshopot szeretnék nektek bemutatni, a Memory4u-t! 

👉 https://memory4u.hu/ 👈


Minden olyan ajándéktárgyat megtalálsz webáruházunkban, aminek családod, barátaid, kollégáid biztosan örülnének! Ha webáruházunkban nem láttál olyan terméket, amit szeretnél, ved fel velünk a kapcsolatot! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedett ügyfelünk legyél! Készséggel állunk rendelkezésedre, ha kérdésed, kérésed van, bátran keressen minket a Kapcsolat menüben olvasható elérhetőségeink valamelyikén! Szívesen megvalósítunk bármilyen egyedi ötletet, képpel, szöveggel, logóval stb. Iskoláknak, óvodáknak, munkahelyeknek, a csoportképet megszerkesztjük, hogy mindenki panoráma körben rajta legyen a bögrén,kirakón. Cégeknek készítünk egyedi logós tárgyakat, kedvezményes árakon. A bögrére, gyakorlatilag bármennyi képet rá tudunk tenni, viszont ajánlásunk szerint 1, maximum 2 képet javaslunk, hogy esztétikus legyen. 2 képet tudunk ráhelyezni a bögrére, amennyiben úgynevezett álló képet (portré) töltesz fel,ez lehet akár 2 különböző kép is, illetve és/vagy 1 darab fekvő képet tudunk körbe a bögrére tenni. Lehetőség van rá, hogy az általad megszerkesztett képet tegyük a termékre! 

👉 https://memory4u.hu/fenykepes-autos-illatosito 👈

Autós kiegészítőt eddig még nem mutattam be nektek az oldalamon, de ennek is eljött az ideje. Egy egyedi, személyre szabott autóillatosító érkezett meg hozzám a napokban. A legtöbb boltban ugyan lehet autóillatosítót kapni, de a legtöbbjüknek ugyanolyan a kinézete és az illata is. Akik szeretik a különlegességeket és az egyedi termékeket, azoknak csak ajánlani tudom a Memory4u webáruházban megrendelhető autóillatosítót. 

Az illatosítónak mind a két oldala szerkeszthető, sőt akár mindkét oldalra kerülhet különböző kép. Én mind a két oldalra ugyanazt a képet kértem és azt kell mondanom, hogy nagyon megvagyok elégedve a végeredménnyel. Járt hozzá egy letisztult és elegáns fehér szalag is, de kérhetjük akár piros szalaggal is. Az anyaga textil, a pontos mérete pedig 8 cm. 

Illat is választható, az alábbi változatokban: 

- babapúder 

- eper 

- erdei gyümölcs 

- akác 

- vanília 

- vanília narancs 

- rózsa 

Én erdei gyümölcsös illatban választottam és igazán örülök annak, hogy rà esett a választásom, mert nagyon finom és kellemes illata van. Az illóolaj 100% tisztaságú és összesen 10 ml. A Jardin termékcsalád tagja és magas minőségű, így szuper választás lehet. A minőségét a felbontás után 1 évig megőrzi. Ha már nem lenne illatos az autóillatosító, nem kell aggódni. Pár csepp illóolajat kell rà cseppenteni és már is varázslatos illatot varázsol, amely kellemesen fog érződni az autóban. 

Az elkészítési idő igen gyors, 1-3 munkanapon belül kész is a személyes és egyedi ajándék. A kívánt képet az info@memory4u.hu email címre kell elküldeni. Érdemes odafigyelni, hogy álló képet válasszunk, hiszen maga az autóillatosító is álló alakú. A kép formátuma lehet jpg, psd, jpeg, png. 


Ha remek minőségű, egyedi és személyre szabott ajándékot keresel, válaszd a Memory4u webáruházat, mert nem fogsz csalódni! :) 

A Memory4u kínálatában megtalálható: 

- fotókristály 

- ünnep 

- autós termékek 

- egyedi bögre 

- fényképes puzzle 

- hűtőmágnes 

- mdf, kőlapok 

- óra 

- kulcstartók 

- textil 

- konyha 

- egyéb ajándékok 

👉 https://memory4u.hu/ 👈



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy