2022. március 12., szombat

Manzara | Bikinik és fürdőruhák |

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben a Manzara webshop jóvoltából divatos fürdőruhákat és bikiniket szeretnék ajánlani nektek. 

Ti is várjátok már a jó időt? 

Akkor érdemes előre gondolkodni és már most beszerezni a tavaszi és nyári ruhadarabokat, hiszen ilyenkor kedvezőbb az áruk és bővebb a választék is. Néhány hónap múlva itt a strandszezon, ezért szerezzétek be már most a legdivatosabb fürdőruhát és bikinit! 

A Manzara kínálatában szuper minőségű bikinik és fürdőruhák megtalálhatóak, többféle stílusban, színben és méretben! 

Az én egyik kedvencem a képen látható színes Belin névre hallgató bikini, amely nem csak csinos és kényelmes, hanem nagyon különleges is egyben. A felsője a dekoltázs résznél hálós, amely sejtelmessé teszi a megjelenését. Az alsó része pedig magasított derekú, amely véleményem szerint rendkívül praktikus és kényelmes is egyben. Vékony és teltebb hölgyeknek is remek választás lehet. 

A hagyományos stílus kedvelőinek is remek választás lehet a Manzara, hiszen az ő ízlésükben is igen bő a választék bikinik terén. Az egyik legújabb modell az alábbi csíkos darab, amely egyszerre klasszikus és merész. A felső és alsó része is fekete fehér csíkos, amelyet menta színű keret díszít. Oldalt megkötős darab, amely szuper választás lehet nyaralásra vagy akár egy hétvégi wellnessbe is. 

A Manzara kínálatában nőies tankinik is megtalálhatóak. Leginkább kismamáknak és plusz súlyt viselő hölgyeknek ajánlott ez a fajta fürdőruha. Két részből áll, amelynek a fazonját már régen is viselték a hölgyek. Ha elszeretnéd takarni a striákat vagy nem vagy megelégedve az alakoddal, viszont a vízpart adta örömökről és a strandolásról nem szeretnél lemondani, akkor válaszd bátran a tankinit.

👉 https://www.manzara.hu/ 👈


A bikinik és fürdőruhák mellett egy igazán divatos ruhadarabot is szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. 

Leona kapucnis felső 

Én már izgatottan várom a tavaszt, a szép és jó időt. Viszont úgy tűnik, hogy a melegebb időre még várni kell egy kicsit. Ezért úgy gondoltam, hogy jól jönne a ruhatáramba egy dzseki, amelyet tudok majd hordani ezeken a hűvösebb tavaszi napokon is. A Manzara kínálatában több dzseki is megtalálható, viszont a Leona névre hallgató piros kapucnis dzseki nagyon megtetszett. Szeretem a piros és a fekete színt is, és mivel a dzsekin ezen a két szín dominál, nagyon elnyerte a tetszésemet. 

Persze a külsőnél még fontosabb számomra a kényelem és az, hogy adott ruhadarab könnyen beilleszthető legyen a ruhatáramba. A Leona piros dzsekit eltudom képzelni sportosabb és vagányabb szettekhez a hétköznapokon. Munkahelyre vagy akár iskolába is szuper választás lehet. Egy laza pólóval, farmerrel, tornacipővel párosítva nem csak kényelmes, hanem stílusos outfitet kaphatunk. Kiegészítőkkel pedig remekül fel lehet dobni a szettet, mint például baseball sapkával vagy éppen sportosabb, de nőies táskával. 

Érdemes beszerezni egyet a dzsekiből, hiszen számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Vízlepergető anyagból készült, így az esős időkre is tökéletes választás lehet. Nem ázik át, melegen tart, de még sem lesz meleged benne, hiszen ez nem egy téli kabát. Az ujja raglán, amely nagyon kényelmes viselet nyújt. Kapucnival rendelkezik, amelynek én nagyon örülök, mert imádom kapucnis dzsekiket. Maga a termék cipzáros és két zsebe is van. Mellrésznél és az ujj résznél pedig egy ezüst, fekete keretes sáv díszíti. Ez az apró díszítés véleményem szerint vagányabbá teszi a megjelenését. Az anyaga 100 % poliészter, amely könnyedén tisztítható. 

Kapható S, M, L és XL méretben is. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy