2022. május 29., vasárnap

Nyár köszöntő blogbejegyzés 🔆 | Best Stuff | Jóbarátok Central Perk neszeszer táska

 Kedves Olvasóim,


A mai blogbejegyzésemben egy nagyon hasznos és praktikus terméket szeretnék nektek bemutatni a Best Stuff webáruház jóvoltából! 

👉https://beststuff.hu/Termekek/Jobaratok-Central-Perk-neszeszer-taska👈

A nyár beköszöntével bizonyára sokan tervezitek a nyarálásotokat vagy esetleg egy hétvégi kiruccanást. Pakolás során én gyakran szoktam azzal szembesülni, hogy a pipere cuccaimat nem tudom egyben elpakolni, mert túl kis méretű a kozmetikai táskám. A Best Stuff kínálatában megtalálható Jóbarátok Central Perk neszeszer viszont számomra tökéletes mérettel rendelkezik. A pontos mérete 25 x 16 x 7 cm. Az ideális mérete mellett a mintája is nagyon megtetszett, hiszen imádom a Jóbarátok című sorozatot. Igazán tetszik a letisztult, egyszerű, fekete színe a neszeszernek, amelyet könnyen lehet tisztítani is. Fekete alapon megtalálható rajta a Central Perk felirat, valamint az elmaradhatatlan és klasszikussá vált 2 nagy méretű sárga bögre. A sorozatban a Central Perk kávézó volt a törzs helyük a szereplőknek, ahol ezekből a hatalmas méretű, sárga bögréből fogyasztották a meleg italukat. :) Igazán tetszik a neszeszer kialakítása, mert részles kidolgozású és minőségi termék. Cipzáros, amelyen a Friends felirat található meg. Belül zöld színű, amelyen fekete apró minták találhatóak. Ezek a minták pedig a Jóbarátok sorozat egy-egy epizódjához köthetőek. 

Én nagyon megvagyok vele elégedve, mert tágas és sok szépségápolási terméket elnyel. A minősége is remek, illetve maga a dizájnja pedig szuper! :) 

Kép forrása: Rolling Stone 

Érdekességek:

A Jóbarátok egy amerikai filmsorozat, amely 10 éven át szórakoztatta a kedves tv nézőket. A világ egyik legnépszerűbb vígjáték sorozata, amely hat New-York-i jóbarát életét mutatja be humorosan és igazán szórakoztatóan. 

Főszereplők:

Rachel - Jennifer Aniston 

Monica - Courteney Cox 

Phoebe - Lisa Kudrow 

Joey - Matt LeBlanc 

Chandler - Matthew Perry 

Ross - David Schwimmer 


A Beststuff oldalán biztosan megtaláljátok a megfelelő ajándékot a családtagjaitoknak, a barátaitoknak, a párotoknak vagy akár saját magatoknak, hogy ha magatokat szeretnétek meglepni valami szuper tárggyal. 😊

Sőt, hogy ha 20.000 forint felett vásároltok a szállítás ingyenes!

Akár 1 nap alatt megérkezik hozzátok a rendelésetek!

Én teljesen megvagyok elégedve a termékkel és a szállítással is. Ismét nagyon gyorsan megérkezett, már másnap hozta is a futár.

Köszönöm szépen a lehetőséget a Beststuff webáruháznak!


👉 https://beststuff.hu/ 👈 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy