2022. június 5., vasárnap

Mix Your Nature termékeket teszteltem

 Kedves Olvasóim,

Az elmúlt hetekben volt szerencsém tesztelni a Mix Your Nature termékeit, amelyet ezúton is nagyon szépen köszönök! 

https://mixyournature.com/



Mix Your Nature Dezodor 

https://mixyournature.com/termek/dezodor-stift/

Ezekben a forró napokban mi sem jöhet jobban, mint egy szuper dezodor. A Mix Your Nature dezodorát bambusz, teafa, zöld citrom és zsálya változatban próbáltam ki. Teljesen illatmentes, amely 100 %-ban természetes összetevőkből áll. A kialakítása stift szerű, amelyet igazán könnyű használni. A dezodor csomagolása komposztáló, zero waste. Natúr kozmetikum, amely nemcsak neked jó, hanem a környezetet is kíméli. Az idei május elég szeszélyes volt időjárás tekintetében, ezért volt szerencsém használni hűvösebb és szinte forró nyári napon is a dezodort. A munkám során sokat mozgok, így számomra nagyon fontos a megfelelő dezodor használata. A tesztelés során azt tapasztaltam, hogy a termék segített, hogy az izzadás során ne keletkezzen kellemetlen illat, így összességében elégedett vagyok vele. Nem okozott semmiféle irritációt az érzékeny bőrömön sem. Viszont jó lett volna, ha kicsit több illat van benne. Ha megszagolom közvetlenül a csomagolásban a termékeket akkor nagyon kellemes illata van, de ha felkenem akkor sajnos nem érzek semmit sem. Viszont izzadásra szuper, amelyen hőségben is remekül megállja a helyét. 


Mix Your Nature testápoló stift 

https://mixyournature.com/termek/testapolo-stift/

Nagyon szeretem a testápolókat! Személy szerint én minden nap szoktam használni krémeket, főként este fürdés után. A Mix Your Nature testápolója nagy újdonság volt számomra a stift szerű kialakítása miatt. Az első néhány használat során még kissé furcsa volt használni, de hamar megszoktam a stift kialakítását. Remek választás lehet ez a természetes összetevőjű testápoló krém ekcémás bőrre vagy akár barnuláshoz is szuper lehet. Az illata shea, argán, cédrus és fahéj. Az én bőrömön a fahéj érződött a leginkább, így a téli időszakra is eltudom képzelni a használatát. Száraz, érett, narancsbőrös bőrre is ideális lehet. Te magad keverheted ki a számodra megfelelő testápoló stiftet az alábbi változatokban: 

Vaj: shea vaj, kakaóvaj, kávévaj 

Olaj: argán olaj, sárgarépa olaj, körömvirág olaj 

Illat: illatmentes, grapefruit és bergamott, cédrus és fahéj 

Mix Your Nature arcápoló stift 

https://mixyournature.com/termek/arcapolo-stift/

Az arcàpolás kifejezetten fontos a számomra és szeretnék kialakítani egy új arcápolasi rutint, így nagyon örülök annak, hogy tesztelhettem ezt a terméket is. A hatóanyagát tekintve ez egy szilárd szérum, amelyet egyszerűen és kényelmesen lehet használni. Az esti rutinod utolsó lépése lehet, amely után egy vizes alapú hidratáló krémet is használhatsz. Gyulladás csökkentő és hidratáló! Én vadrózsa, hialuron, zöld citrom és menta illatban próbáltam ki, de kapható még fehér liliom olaj és ligetszépe olaj hatóanyagú változatban is. A használata után a bőröm puha lett és kellemes érzés volt használni, ezért szívesen ajánlom másoknak is. 


Mix Your Nature Habkrém 

https://mixyournature.com/termek/habkrem/

Az egyik legizgalmasabb termék volt a csomagban, hiszen még sosem használtam ezidáig habkrémet. Gazdagon ápoló hidratáló krém, amely bársonyosan puhává varázsolja a bőrödet. Javítja a bőr szerkezetét, erősíti a védőréteget és gyulladás csökkentő hatása van. Érdemes nedves bőrre kenni a minimális hidratálás érdekében. Melegre érzékeny, így ha a hőmérséklet tartósan 25 fok felett van, hűtőszekrényben érdemes tárolni. Az illata is nagyon finom és kellemes. Én szőlőmag, argán, édesnarancs és levendula illatban próbáltam ki, amely nem csak fincsi illatú hanem nagyon jó tesz a bőrnek is. Esti fürdés után hasznàltam és igazán puha, bársonyos lett utána a bőröm. Az illata is hosszan megmarad, így szuper választás lehet.   

Mix Your Nature szemkörnyékápoló 

https://mixyournature.com/termek/szemkornyekapolo-stift/

Természetes szemkörnyékápoló sötét karikák ellen. Sajnos már évek óta küzdök a sötét karikákkal a szemem alatti karikákkal, ezért feladtam a leckét a terméknek. Az illata kellemes, amely a ligetszépének, az acmellának és a koffeinnek köszönhető. Oliva szkvalént, kandelillaviaszt, kókusz olajat, B5 provitamint, allantoint, hialuronsavat és E vitamint tartalmaz, amelyek növelik a bőr rugalmasságát, erősítik a védőréteget, bőrregeneráló hatású és segít megelőzni a ráncokat. A használata során azt vettem észre, hogy valóban világosabbak lettek a karikák a szemeim alatt, illetve kevésbé hajlamos a kiszáradásra is. Bízok benne, hogy hosszabb távon használva még több jótékony hatását tudom majd tapasztalni. 


Mix Your Nature ajakápoló 

https://mixyournature.com/termek/ajakapolo-stift/

Az ajakápoló nyári időszakban is épp oly fontos, mint a hideg, téli időszakban. A Mix Your Nature ajakápolója kakaóvajat, shea vajat és méhviaszt tartalmaz. Táplálja és hidratálja az ajkainkat. Védőréteget képez és megóvja az időjárás viszontagságaitól az ajkainkat. A piros pigment enyhe pírt, a bronz pigment enyhe természetes bronzos fényt kölcsönöz az ajkainknak. Nagyon szeretem használni napközben többször is, mert kellemes az íze, puha lesz tőle az ajkam és szép színt ad neki. 

Minden termékünk 100%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készül. Kizárólag élelmiszer minőségű olajokat, és 100% tisztaságú illóolajokat használunk. 
Számunkra nagyon fontos volt, hogy műanyagmentes csomagolást használjunk, így hozzájárulhassunk Földünk, Természetünk védelméhez. Csapatunk rengeteg időt és energiát szánt arra, hogy olyan termékeket és csomagolást fejlesszünk ki és szerezzünk be, amik megfelelnek ennek a feltételnek.
Minden termékünk rendelésre, frissen, kézzel készül, így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb minőséget kapod.
Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink Magyarországon készültek.
Egyetlen termékünk sem tartalmaz pálmaolajat, ezzel is hozzájárulva Természetünk védelméhez. 
Határozottan elutasítjuk az állatkísérleteket. Termékeinket saját magunkon teszteljük.
Egyetlen termékünk sem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, parabént, SLS-t, SLES-t, kőolajszármazékot vagy tartósítószert. Bármelyik termékünk alkalmas lehet érzékeny bőrre, amennyiben az illóolaj-mentes verziót választod. Ennek ellenére, mindenki bőre más, használat előtt egy apró bőrfelületen teszteld le a megrendelt terméket, különösen, ha allergiás vagy a dió- és mogyorófélékre.
Sok termékünk babák és kismamák bőrére is alkalmazható, keresd a bababarát opciót az egyes terméktípusoknál. 
Csak két állati eredetű alapanyagot használunk: méhviaszt és Q10 koenzimet. Sok termékünk így vegán, keresd ezt az opciót az egyes terméktípusoknál a lehetőségek között.
Bár nagyon büszkék vagyunk a termékeink minőségére, és biztosak vagyunk benne, hogy Neked is tetszeni fognak, amennyiben mégsem vagy elégedett velük, visszafizetjük az árukat.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy