2022. augusztus 22., hétfő

Absztrakt kerámia párologtató 🔥

 Kedves Olvasóim,


Már régóta szerettem volna beszerezni egy kerámia párologtatót, ezért nagyon örülök annak, hogy a Best Stuff kínálatában megtaláltam a tökéletes darabot. A kerámia párologtató használatával fantasztikus illat varázsolható a lakásba. 

👉https://beststuff.hu/Termekek/Absztrakt-keramia-parologtato-ket-szinben 👈

A Best Stuff kínálatában megtalálható absztrakt kerámia párologtató két féle színben kapható. Megvásárolható fekete és fehér színben, amelynek a mérete 11,5 x 9,5 x 8 cm. Az anyaga kerámia, a lábai pedig fából készültek. 

Hogyan használd? 

Elsőként a párologtató aljába helyezzünk egy teamécsest. A tetejére pedig tegyünk egy kellemes illatú viaszkockát vagy akár illóolajat. Illóolaj használata esetén a párologtató tetejébe helyezzünk vizet majd abba cseppegtessünk néhány csepp illóolajat. 

Milyen illatot válassz?

Az illóolajok mesés hangulatot varázsolnak a szobába. A finom illat mellett számtalan jótékony hatással is rendelkeznek. Jobban alszunk tőlük, javítják a légzést és megszüntetik a kellemetlen szagokat is. 

Ha pihentető alvásra vágysz, akkor tökéletes választás lehet számodra a levendula, a szantálfa és a bergamott illóolaj. 

A légutak tisztítására a leghatékonyabb a kakukkfű, a fahéj és a szegfűszeg, amelyek megszüntetik a köhögést és a megfázást. 

A kellemetlen szagok megszüntetésére bátran válasszunk borsmenta, rozmaring, jázmin és citrom illóolajat. 

Én jobban kedvelem a viaszkockákat, amelyek szintén rengeteg illatban elérhetőek. 

Ezek az illatos viaszok remekül helyettesítik az illatos olajokat. Virágos, gyümölcsös vagy esetleg édes sütemény illatra vágysz? Biztosan megtalálod a neked leginkább megfelelőt. 

Igazán örülök annak, hogy a Best Stuff kínálatában megtalálható ez a különleges stílusú kerámia párologtató. Az absztrakt stílust nagyon közel érzem magamhoz és igyekszek néhány lakberendezési tárggyal kifejezni a stílus iránti rajongásomat. Ez a művészeti ág kissé elvont és szokatlan. Az alkotásai abszurd elemeket tartalmaz és összességében az egész alkotás nem mindennapi, hanem különleges. Az absztrakt lakberendezési tárgyak szabadságot adnak, amely során nem kell alkalmazkodnunk a szabályokhoz. Különlegesek, de akár lehetnek kifejezetten extrémek is. Nem mindennapiak, eltérnek a megszokottól. Pontosan ezért tetszenek igazán. 

Érdekességek: 

Az absztrakt szó jelentése elvont, formabontó. Ezt a fajta stílusirányzatot nonfiguratívnak is nevezhetjük. A valóság elvontan vagy egyáltalán nem jelenik meg a művekben. Jellemzője a geometriai formák. Az absztrakt stílust egyik legismertebb alakja Vasziliy Kandiszkij. Neki köszönhetjük az absztrakt művészet megszületését. 

Figyelmeztetések: 

Mindig hőálló felületre kell helyezni az aromalámpát. Érdemes minden használat előtt leellenőrizni, hogy van-e elegendő víz az égő fölötti víztartályban. Kizárólag jó minőségű mécseseket használjunk. Az égő aromalámpát soha ne hagyjuk felügyelet nélkül és tartsuk távol a függönytől. Ha a láng veszélyessé válna, egy nedves ruhával oltsuk el. Ha granulátumokat vagy szójaviaszt használunk a párologtatáshoz, mindig olvassuk el a gyártó utasításait és soha ne töltsük túl az aromalámpa tálkáját. Mielőtt megérintenénk az aromalámpát, mindig győződjünk meg arról, hogy az kellően lehűlt. 


A Beststuff oldalán biztosan megtaláljátok a megfelelő ajándékot a családtagjaitoknak, a barátaitoknak, a párotoknak vagy akár saját magatoknak, hogy ha magatokat szeretnétek meglepni valami szuper tárggyal. 😊

Sőt, hogy ha 20.000 forint felett vásároltok a szállítás ingyenes!

Akár 1 nap alatt megérkezik hozzátok a rendelésetek!

Én teljesen megvagyok elégedve a termékkel és a szállítással is. Ismét nagyon gyorsan megérkezett, már másnap hozta is a futár.

Köszönöm szépen a lehetőséget a Beststuff webáruháznak!


👉 https://beststuff.hu/ 👈 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Melchy